Jump to content

nikosvrylisia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikosvrylisia

  1. Εσύ φίλε μου δηλαδή αν κοιμόσουν στο 1 μέτρο από 3 μπουκάλες των 30 κιλών υγραερίου δεν θα είχες θέμα??
  2. Όχι υδρογόνο έκανα λάθος από την ταχύτητα και την σύγχυση μου. Το αέριο είναι το υγραέριο...
  3. Έκανα λάθος από την ταχύτητα και την σύγχυση μου . Μπουκάλες υγραερίου ήθελα να γράψω. Και ναι από όσα έχω διαβάσει το κάνουν μερικοί μέχρι να έρθει το φυσικό αέριο το μόνο που θέλει είναι κάποιες πολυ φθηνές (50 $ )αλλαγές σε κάποιες βαλβίδες. Το θέμα μου είναι αν μπορώ κάπως να το σταματήσω αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα λάθος από την ταχύτητα και την σύγχυση μου . Μπουκάλες υγραερίου ήθελα να γράψω. Και ναι από όσα έχω διαβάσει το κάνουν μερικοί μέχρι να έρθει το φυσικό αέριο το μόνο που θέλει είναι κάποιες πολυ φθηνές (50 $ )αλλαγές σε κάποιες βαλβίδες. Το θέμα μου είναι αν μπορώ κάπως να το σταματήσω αυτό.
  4. και όμως από όσα διαβάζω στο internet δε χρειάζεται την άδειά μου... Δεν ξέρω τι να πω...
  5. Καταλαβαίνω αυτό που λες και ίσως να το παρακάνω λίγο. Το θέμα είναι ότι απ'ότι έχω δει το φυσικό αέριο μπαίνει συνήθως στα μπαλκόνια του κάθε ενδιαφερόμενου. Επίσης οι μπουκάλες θα είναι τρεις όχι μία ούτε δύο δηλαδή αν τύχει να γίνει κάτι μιλάμε για χαμό. Δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ ξέροντας οτι αν σκάσει αυτό που εχω πάνω απο το κεφάλι μου θα 'πέσει το σπίτι'. Γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός είναι καλυμμένος νομικά δηλαδή μπορεί να βάλει πάνω στην ταράτσα υπό το καθεστώς που ανέφερα στο πρώτο post;
  6. Καλημέρα παιδιά, Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη γιατί είμαι σε πολύ δύσκολη θέση. Μένω σε δυόροφη κατοικία, στον δεύτερο όροφο. Όπως με ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του 1ου ορόφου θα βάλει φυσικό αέριο το οποίο θα εγκαταστήσει στην ταράτσα.Όλα καλά μέχρι εδώ,το θέμα είναι ότι μέχρι να έρθει το φυσικό αέριο (6 μήνες) θα έχει 3 μπουκάλες υδρογόνου στην ταράτσα δηλαδή ακριβώς πάνω από εκεί που κοιμάμαι. Να ενημερώσω ότι η ταράτσα είναι κοινόχρηστη αλλά όχι κοινόκτητη (έχω το δικαίωμα να χτίσω μόνο εγώ). Επειδή το έψαξα όσο μπορούσα στο internet δεν βρήκα κάποια λύση στο πρόβλημά μου. Παρακαλώ βοηθήστε έχω φτάσει σε σημείο να ψάχνω σπίτι να πάω στο ενοίκιο. Ευχαριστώ πολύ.
  7. Καλημέρα παιδιά, Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη γιατί είμαι σε πολύ δύσκολη θέση. Μένω σε δυόροφη κατοικία, στον δεύτερο όροφο. Όπως με ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του 1ου ορόφου θα βάλει φυσικό αέριο το οποίο θα εγκαταστήσει στην ταράτσα.Όλα καλά μέχρι εδώ,το θέμα είναι ότι μέχρι να έρθει το φυσικό αέριο (6 μήνες) θα έχει 3 μπουκάλες υδρογόνου στην ταράτσα δηλαδή ακριβώς πάνω από εκεί που κοιμάμαι. Να ενημερώσω ότι η ταράτσα είναι κοινόχρηστη αλλά όχι κοινόκτητη (έχω το δικαίωμα να χτίσω μόνο εγώ). Επειδή το έψαξα όσο μπορούσα στο internet δεν βρήκα κάποια λύση στο πρόβλημά μου. Παρακαλώ βοηθήστε έχω φτάσει σε σημείο να ψάχνω σπίτι να πάω στο ενοίκιο. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...