Jump to content

vagelados

Members
  • Δημοσιεύσεις

    172
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by vagelados

  1. On 15/2/2024 at 9:15 ΜΜ, evris2013 said:

    Αφού έμπαινες στις ρυθμίσεις. Αν δεν την έκανες άμεσα εξαφανιζόταν 3 μέρες κι ερχόταν ξανά. 

    Kαλα δεν επιμένω ρε φίλε. Εμένα μου ερχόταν ειδοποίηση για αναβάθμιση που ρώταγε εάν θέλω να τη κάνω.  Εδώ τώρα πάντως δεν κάνει ούτε καν αναζήτηση, παρόλο που έχει και αντίστοιχη ρύθμιση. 

    Screenshot_20240216_213619_Settings.jpg

  2. On 13/2/2024 at 12:14 ΠΜ, evris2013 said:

    ...κι εγώ Xiaomi είχα πριν και δεν ερχόταν τίποτα!

     

    On 13/2/2024 at 2:01 ΠΜ, Serafeim1981 said:

    Και εδώ έτσι γίνεται.

    Evris ερχόταν φίλε, και σε ρώταγε αν θες να την κάνεις. 

     

     

    Serafeim δεν μου έχει έρθει ποτέ ειδοποίηση. Δεν ξέρω τι γίνεται λάθος. 

  3. Καλημέρα σας. Ηθελα να ρωτήσω εάν σας κατεβάζει αυτόματα τα updates λογισμικού σε εσάς. Εμένα δεν μου έχει βγάλει ποτέ ειδοποίηση για νέο λογισμικό, πάρα μόνο εάν πάω και κάνω μόνος αναζήτηση. 

  4. Φίλε αυτό το έπαθα 2 φορές μετά από μπάνιο. Τώρα ή είχε ανιχνεύσει υγρασία από υδρατμούς η από το χέρι μου που πάντα καλύπτω με το χέρι του τη θύρα φόρτισης όπως το κρατάω. Μου το έβγαλε Στ 5 λεπτά αφότου πήρα το κινητό στα χέρια μου. Και τις δύο φορές έκανα επανεκκίνηση (Απενεργοποίηση λίγα λεπτα κλειστό, και ξανά ενεργοποιηση) και έσβηνε η ένδειξη. Μάλιστα με την ένδειξη αναμμένη φόρτιζε μόνο με τη μία πλευρά του usb. Με την ανάποδη δεν. Δεν ξέρω εάν σε βοήθησα. 

  5. 11 ώρες πριν, GeorgeHtz said:

    καλημέρα σας,

    Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση σχετικά με το Α54 το οποίο είναι υποψήφιο για συγγενικό πρόσωπο.

    Στο Α54 αν αλλάξω csc ενεργοποιείται η μαμά εγράφη κλήσεων;

    Ρωτάω γιατί στο s23 ultra που έχω εγω τώρα, αλλαξα το csc και εχω το μαμά call recording

    Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό... Είναι εύκολο σαν διαδικασία; Είναι αναστρέψιμο; Χάνεις εγγύηση; Να το δοκιμάσουμε....!

  6. On 3/7/2023 at 11:30 ΠΜ, pulse78 said:

    Καλημέρα παιδιά. Έχετε παρατηρήσει καθόλου lagging στις εφαρμογές? 

    Στο  skroutz   και στο chrome όπως κατεβαίνω μου κάνει σπασίματα η οθονη . Το κάνει και σε άλλους ή μπορεί να είναι ελαττωματική  η συσκευή? 

    Κάποιες φορές το βλέπω σε Facebook και στις σελίδες με τις ειδήσεις της Google. 

  7. Ναι δεν είπα ότι δε με πιστεύεις. Πραγματικά κουφό τώρα σοβαρά; Πρώτη φορά το ακούω αυτό, από το κουτί τα τηλέφωνα να μην έχει ίδιες εφαρμογές! Ούτε η xiaomi δεν τα κάνει αυτά 🤣🤣🤣

    • Haha 2
  8. 14 minutes ago, george_21 said:

    Κατέβασα εφαρμογή ρολόι...όσον αφορά στις 3 μέρες που,το χω σε σύγκριση με το α52ς..πιο ποιοτικό σαν συσκευή..μπαταρία καλύτερη αν κ καινούριο ενώ το άλλο ήταν 16 μηνών...τώρα φωτογραφίες δεν έχω βγάλει ακόμα να το δοκιμάσω..θα γίνει μέσα στο τριήμερο..κ θα επανέλθω 

    Φίλε μου είχε κανονικά εφαρμογή ρολόι...

    Screenshot_20230427_205948_Settings.jpg

    Screenshot_20230427_205920_Clock.jpg

    • Like 1
  9. Θέμα hardware δεν ειναι πήγε service.

    Θέμα εφαρμογής δεν είναι γιατί μου το εκαναν και εκείνοι αλλά και εγώ πρώτος, εργοστασιακό.

    Η εγγύηση είχε λήξει οταν η xiaomi έβγαλε την 13, και η λύση του να βάλεις άλλο λειτουργικό η επαναφορά του παλαιοτερου ίσως έφερνε αποτέλεσμα αλλά δεν είναι επίσημη λύση. Δεν στο κάνουν άρα μόνος σου ότι κάνεις με ότι μπορεί να προκύψει.  Πότε δεν είπα ότι όλα είναι προβληματικά. Το τηλέφωνο λειτουργούσε υποδείγματικα όπως και το 6αρι που είχα πριν. Η ίδια η εταιρεια το κατέστρεψε. Εκεί εστίασα και φυσικά δεν το δέχομαι ότι με ένα επίσημο update μπορείς να το πάρεις στα χέρια το τηλέφωνο. Αστεία πράγματα για μένα.

  10. 40 minutes ago, conan1 said:

    Δεν είχα επανεκκίνηση σε κανένα xiaomi από αυτά που πέρασαν.
    Ρώτα για επανεκκινησεις αυτούς που έχουν δώσει 1500€.

    Ναι φίλε μου εσυ δεν είχες. Είχαμε όμως πάρα πολλοί. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ρωτήσω άλλους που εχουν Δώσει 1500 ευρώ. Εδώ είναι το topic για το redmi note 9 pro. Για αυτό μιλάω. Όχι για τα άλλα με τα 1500 ευρώ. Και από τον Αύγουστο με το που έδωσε την 13 το τηλ είναι άχρηστο. Το είδαν και στο σέρβις και με support και κατέληξαν ότι είναι θέμα fw αλλά δεν εντοπίζεται συγκεκριμένα. Δεν έχω να κερδίσω κάτι με αυτά που λέω, δεν κατηγορώ τη xiaomi για να χάσει τις μετοχές της. Είδα πάμπολλα μηνύματα και στο νετ γενικώς, και στις xiaomi ομάδες στο Facebook με το πρόβλημα των reboots. Και είναι τραγικό. Να στο καταστρέφει η ιδια η εταιρεία το τηλέφωνο σου με ένα σάπιο update. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν και δεν έχω μετοχές σε καμία εταιρεία. Αυτό το χάλι δεν το δέχομαι. Ούτε με καλύπτει το και οι άλλες εταιρείες έχουν κάποια προβλήματα. Update και xiaomi πλέον είναι ρίσκο. Δεν είναι ότι μου τρώει παραπάνω μπαταρία, η ότι άλλαξε η φωτεινότητα κ.ο.κ. Εδώ δεν έχεις τηλέφωνο.

    • Like 2
  11. 3 ώρες πριν, conan1 said:
    6 ώρες πριν, vagelados said:
    Xiaomi και αναβάθμιση άφοβα δεν πάει μαζί πλέον.

    Ενώ οι άλλοι... Σε όλους υπάρχουν προβλήματα...

    Oχι φίλε, άλλο το να βγει κάποιο πρόβλημα, και άλλο να σε σκίζει στις επανεκκινησεις και να βγαίνει εντελώς άχρηστο το τηλ. Μόνο η xiaomi το κάνει πλέον αυτό. Είναι η μέγιστη ξεφτίλα ούτε 100 ευρώ δεν αξίζει και να στο καταστρέφει το τηλ η ίδια η εταιρεία και να σου λένε : δεν μπορούμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα στείλτε και αυτό το log, στείλτε και το άλλο.... Όχι φίλε.

    • Like 1
  12. On 4/4/2023 at 8:41 ΠΜ, jimmis11 said:

    Το αγόρασα στον γιο μου. Οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής είναι πολύ θετικές.

    Σε σχέση με το Α53 που είχε, είναι πιο γρήγορο, χωρίς κολλήματα & Lags, η μπαταρία φαίνεται καλύτερη, αν και ακόμη είναι στην εκμάθηση των μοτίβων χρήσης του.

    Οι εγκατάσταση των αναβαθμίσεων των εφαρμογών γίνεται πιο γρήγορα από το Α53, κάμερα πολύ καλή και με το nightography πολύ καλές φωτό σε χαμηλό φωτισμό.

    Πολύ καλή φωτεινή οθόνη με ζωντανά χρώματα, (με την ρύθμιση στην φυσική απεικόνιση).

    Τέλος στα θετικά και η αντικατάσταση του πλαστικού της πλάτης της συσκευής από το γυαλί.

    Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως όταν ανάβει την οθόνη με διπλό "ταπ", για την αναγνώριση προσώπου, το "δαχτυλίδι" γύρω από την κάμερα δεν φωτίζει λευκό χρώμα, παρά μόνο μεγαλώνει, σε μαύρο χρώμα όμως και μετά ξεκλειδώνει. Δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό και σε άλλους που πήραν την συσκευή ή πείραξε τίποτα ο γιος μου και έγινε έτσι...

    Όποιος έχει την συσκευή ας αναφέρει σχετικά με αυτό,

    Το ίδιο με τη κάμερα κάνει και εμένα. Ένα μαύρο δαχτυλίδι. Λογικά θα το φτιάξουν. Το μόνο αρνητικό έως τώρα είναι ότι δεν αναγνωρίζει εύκολα το πρόσωπο και ας του έχω βάλει και έξτρα καταχώρηση. Κατά τα άλλα το τηλ πάει σφαίρα. Και θα γίνεται όλο και καλύτερο στο μέλλον.

    • Haha 1
  13. Ειχα θεμα και με το διπλο ταπ δε ξυπναγε και τελικα εφταιγε το θεμα. Αλλαξα θεμα απο την μαμα εφαρμογη και δουλευει. Δειτε το λιγο.

  14. 15 ώρες πριν, mol said:

    Το τελευταίο διάστημα με έχει ταράξει στα random reboots. Μπορεί να κάνει 5-6 την ημέρα. Κάποιες μέρες 9-10. 

    Πολλές φορές το καταλαβαινω γιατί βλέπω στο ρολόι(gtr) ότι έχει αποσυνδεθεί.

    Θύμωσε επειδή θα το αλλάξω???? :lol: 

    Εσένα στο κάνει επειδή θα το αλλάξεις, εγώ θα το αλλάξω επειδή μου το κάνει. 🤣🤬

×
×
  • Create New...