Jump to content

Kotsaris86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kotsaris86

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Kotsaris86's Achievements

  1. Αν δεν κάνω λάθος η διαφορά είναι γύρω στα 100κατι ευρω Από Α52s. Με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα για ερασιτεχνική χρήση φυσικά. Έχουν μεγάλες διαφορές στην κάμερα το 14 προ με το 15 προ ? Γνωρίζουμε αν έχουν μεγάλη διαφορά στην κάμερα ?
  2. Καλησπέρα παιδιά. Έχει βγάλει ο Κωτσόβολος το iphone 14 pro με 36 άτοκες δόσεις. Τι προτείνετε, για κάποιον που πάει πρώτη φορά σε iPhone? Να παρω το 14 pro με κάνα 30αρι δόση το μήνα ? Η να τα σκάσω και να πάρω το 15 pro? Έχουν μεγάλες διαφορές σε κάμερα κλπ ?
  3. Μια ερώτηση ακόμα για το a52s. Επειδή είναι το πρώτο Samsung κινητό που παίρνω, οι ενημερώσεις έρχονται αυτόματα μόνες τους κάθε μήνα η πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Και επίσης αξίζει να βάλουμε Google κάμερα και αν ναι πως γίνεται αυτό ?!
  4. Αυτό που έστειλα εννοείς??
  5. Στο 97% μου βγάζει διάρκεια μπαταρίας μια ημέρα και μια ώρα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει αυτο.
  6. Εεε δεν είμαι και τέρας στη τεχνολογία ! Τι εννοείς με το screen on time ?? Το τικ τοκ είναι το μόνο που δεν έχω 🤣
  7. Για την μπαταρία τι γνώμη έχετε για το a52s? Με σχετικά συχνή χρήση των σοσιαλ ( όχι youtube κ παιχνίδια) με το ζόρι μου κρατάει μια μέρα. Χρειάζεται φόρτιση δλδ κάθε μέρα. είναι φυσιολογικό?
  8. Καλησπέρα σας. Έχω πάρει το a52s και σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Λίγο από την μπαταρία περίμενα περισσότερα αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Επειδή δεν είμαι και κανένα τέρας με την τεχνολογία, τα βασικά δλδ, χρειάζεται κάποια διαδικασία για να λαμβάνει τις ενημερώσεις το κινητό? Το έχω πάρει από κωτσοβολο. Επίσης αξίζει να κατεβάσω την google camera και αν να ποια είναι η διαδικασία?! Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...