Jump to content

vasilisvolos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasilisvolos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

vasilisvolos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δεν διαφωνώ... αλλα εξαιτείας αυτης της νοοτροπίας πολλοί ανθρωποι χασανε περιουσίες (αμαξια σπίτια κλπ). Πληρώνεις καθε μήνα τη δοση σου αποψή της κοινής πλέον κρίσης εποχής για να είσαι σωστός. Μια συμφωνία ειναι συμφωνια, δίνεις χέρια την τηρεις και μέσα σου αισθανεσαι δικαιος προς τους υπόλοιπους. Σου ετυχαν 10000ε εκανες καλα που πληρωσες πολλες δοσεις, μην το αφησεις να πανε χαμενα, μπορει να τοκιστουν και οι τοκοι σου, σκεψου πριν δωσεις πιστολι. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις καποια εμπειρία πανω σε αυτο να δωσεις να καταλάβω τι εννοείς?
  2. Φίλε πλήρωσε τα χρέη σου για να εισαι τυπικός. Μπορει στο μελλον να θελεις να αιτηθείς και άλλο δάνειο και να μη στο δίνουν. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η μισθοδοσία Αυγουστου που θα δώσω θα ανεφέρει 300ε+170ε=470ε (2 δουλειές). Το θέμα οτι αυτά τα λεφτα ειναι συν αλλα τόσα μαύρα στο χερι αλλα δυστυχως μονο οτι μπαινει τραπεζα φαινεται. Επίσης με τραπεζα μίλησα μου προτεινει καταναλωτικο να γλυτώσω 100ε~ απο αμοιβη μεσίτη, ο αντιπρόσωπος αυτοκινητου λεει να κανω την χρηματοδότηση απο αυτον διότι έχει απάντηση σε 1 μερα. :wacko: Σε πόσο καιρό έχω απαντηση απο τράπεζα για καταναλωιτκό δάνειο?
  3. Ο πωλητης ειπε οτι εχω πιθανοτητες διοτι η Eurobank ειναι πιο ευκολη στα δανεια. Ο πωλητησ επισης ζηταει και προκαταβολη 500ε για δεσμευση αυτοκινητου που αν απορριφθει η αιτηση δανειου θα δοθει πισω, ισχυει αυτο? Ειναι αντιπροσωπος toyota.
  4. Καλησπερα Θελω να παρω ενα δανειο μεταχειρισμενου αυτοκινήτου. Δινω προκαταβολη 8000 και το αμαξι εχει 11500 (3500ε το δανειο). Ο αντιπροσωπος μου ειπε να το κανουμε 84 μηνες με 60ε/μηνα η δοση (απο την Eurobank) ωστε να εχω περισσοτερες πιθανοτητες εγκρισης. Εχω εισοδημα κοντα στα 6000 και ο εγγυητης που θα μπει 6000ε επισης. Οι 2 τελευταιεσ μου μισθοδοσιεσ ειναι λιγεσ κοντα στα 200ε/μηνα και του εγγυητη στα 600ε/μηνα. Υπαρχει πιθανοτητα να μου το δωσει η τραπεζα?
×
×
  • Create New...