Jump to content

badtrip

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

badtrip's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπέρα. υπάρχει έκδοση του garmin συμβατή με Nokia N78???
  2. ευχαριστώ. το βλέπω αμέσως. ε΄χω 1 week το κινη΄το και δεν έχω κάνει τπτ με το gps
  3. αυτό έχω κάνει μέχρι στιγμής αλλά δεν έχει δουλέψει. επίσης προσπάθησα να βάλω το garmin αλλα crasharei το κινητό. υπάρχει άλλη επιλογή gps software?
  4. γεια σας. θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά εμ το gps του Ν78. αν και έχω φορτώσει τους χάρτες, δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσω το gps. ανοίγω το πρόγραμμα που λέει "χάρτες" περιμένω και δεν κάνει τπτ! δεν βρίσκει το σημείο που είμαι κτλ. τι ακριβώς πρέπει να κάνω???
  5. Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει πολύ το Ε51 και θέλω να κάνω 2ερωτήσεις στους κατόχους :) 1. Σχετικά με κάμερα. η κάμερα έχει flash? δεν φαίνεται να έχει κάπου? δεν περιμένω σουπερ ποιότητα στις φωτοφραφίες, απλά ρωτάω αν είναι αξιόλογη. 2. Έχω το Ν73 γιατί με ενδιαφέρει να ακούω μουσική και ραδιόφωνο. Το Ε51 έχει αντίστοιχα καλή ποιότητα και ένταση στα ακουστικά? Είναι σημαντικό για εμένα και δεν θέλω να πάρω κινητό χειρότερο σε χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Τα 'εχω εγκαταστήσει όλα και ΄χαρτες και προγράμματα αλλά δεν ξέρω τι γίνεται αφού δεν βλέπω χάρτη της ελλάδας. ειναι κενή η οθόνη και σε ζουμ ιν και ουτ. γενικά ψάχνω χάρτες της αθήνας και της ελλάδας. υπάρχει άλλη λύση πέρα από το νοκια μαπσ?
  7. καλησπέρα... γνωρίζετε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το nokia maps στο Ν73? το έβαλα σε κινητό και pc αλλά δεν κατάλαβα πως λειτουργεί. Είναι απαραίτητο το GPS ή απλά μπορώ να έχω και τους χάρτες με απλό ζουμ? Το έχω λίγες μέρες το κινητό και έχω ακούσει για το ποσα μπορεί να κάνει αλλά ότι δοκιμάζω απλά δεν λειτουργεί... ευχαριστώ...
  8. Ανοησίες. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να μη σας το πούνε. Ειδικά οι μεγάλες εταιρίες (βλ. Forthnet) αποκλείεται να σας αρνηθούν. Για ενημερώστε μας να δούμε
×
×
  • Create New...