Jump to content

aplos73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    691
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aplos73

  • Ημ. Γέννησης 25/09/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

aplos73's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

22

Φήμη

  1. Καλησπέρα στην παρέα. Αν αγοράσω το πακέτο με τα 200 Gb και 30000 κρυστάλλους και δεν καταναλώσω τα data θα μεταφερθούν στον επόμενο μήνα; . Εννοείται ότι θα βάλω κάρτα για να κάνω την ανανέωση μου κανονικά.
  2. Δεν το ήξερα αυτό. Έχεις δίκιο. Το CU mono scroll nights είναι μια χαρά. Για την περίπτωση που το θέλω.
  3. Και εγώ μια ζωή samsung είχα. Πρώτη φορά με xiaomi. Αν ασχοληθείς λίγο και το στήσεις σωστά και απενεργοποιήσεις τις διαφημίσεις και κανείς και ένα debkoat είναι εξαιρετικά τηλέφωνα.
  4. ok φίλε Vasileios. Αυτό θα κάνω για να εχω unlimited data για 1 μήνα. Όσο για το cu ναι είμαι πού περισσότερο από 90 ημέρες πελάτης. Ο λόγος που θέλω unlimited είναι ότι εκεί που θα πάω για δουλειά δεν έχει TV και τα βράδια θέλω να βλέπω και από ότι ξέρω το video streaming καταναλώνει πολλά data και φοβάμαι ότι το πακέτο με τα 200 Giga δεν θα μου φτάσει.
  5. Ok. Λέω να πάρω αυτό με τα 200 giga 2 φορές. Θα μου φτάσει.
  6. Εγώ έχω το redmi note 12 pro 5g και η κόρη μου το redmi note 12 pro 4g. Και στα δύο βάλαμε hyper os με το κόλπο της Ελβετίας.
  7. Καλησπέρα στην παρέα. Λόγο επαγγελματικού ταξιδιού θα χρειαστώ unlimited data για 2 μήνες. Υπάρχει κάνα πακέτο η κάποιος τρόπος να τα έχω. Κοιτάζω στα πακέτα και έχει μόνο 200GB με 25 ευρώ,
  8. Καλησπέρα στο forum. Στο κινητό της κόρης μου ήρθα το update σε Hyper OS. Το πέρασε και πρώτες εντυπώσεις θετικές. Ήταν και παραμένει ένα πολύ καλό και γρήγορο κινητό. Μικρές διαφορές με πριν. Λίγο ποιο σβέλτο μου φαίνεται. Αλλά μπορεί και να είναι η ιδέα μου. Και από μπαταρία ίδιο με πριν.
  9. Ωχ! Τώρα με έπιασες αδιάβαστο. Δεν ξέρω. Το δικό μου την κατέβασε αυτόματα όταν άλλαξα την χώρα απο Ελλάδα σε Ελβετία. Μπορεί να ξέρει κάποιος άλλος συμφορουμίτης.
  10. Καλησπέρα φίλε bebe0607. Ναι αυτό έχω και εγώ. Εμένα έκανε κανονικά την αναβάθμιση με το κόλπο της Ελβετίας. Την κατέβασε και μετά το γύρισα σε Ελλάδα και την έκανε εγκατάσταση κανονικά. Και δουλεύουν όλα μια χαρά. Ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Και από μπαταρία όπως και πριν. Και έλυσα και ένα πρόβλημα που είχα με την εφαρμογή της κάμερας. Συγκεκριμένα οι φώτο μου έβγαιναν υπερφωτισμένες 8 στις 10 φορές και τραβούσα με μια gcam . Τώρα είναι μια χαρά.
  11. Οκ. Θα ψάξω λίγο τις ρυθμίσεις. Μπορεί γι'αυτό να μην δουλεύουν τα εφέ ειδοποίησης. Όχι ότι τρελενομε κιόλας. Αυτό που με χάλασε λίγο είναι ότι δεν δουλεύει η εφαρμογή που μου αλλάζει αυτόματα wallpaper. Είχα συνηθίσει να έχω ένα καινούριο κάθε λίγο. Έτσι για την αλλαγή. Δεν πειράζει όμως. Θα ψάξω για καμιά άλλη αντίστοιχη που να δουλεύει. Κατά τα άλλα μια χαρά. Όλα τρέχουν πολύ καλά και γρήγορα χωρίς κολλήματα. Μη σου πω καλύτερα από πριν
  12. Λοιπόν ακολούθησα τις οδηγίες σας. Έβαλα χώρα Ελβετία. Μου έβγαλε πρώτα την αναβάθμιση miui 14.0.12 την έκανα εγκατάσταση και μετά μου έβγαλε το hyper os. Το έκανα εγκατάσταση και όλα πήγαν καλά. Το τηλέφωνό δουλεύει άψογα και σβέλτα όπως πριν . Μεγάλες διαφορές δεν είδα. Το ψάχνω βέβαια ακόμα. Ένα πράγμα που δεν μου δούλεψε είναι μια εφαρμογή που είχα για να αλλάζει αυτόματα wallpapers. Το wallpaperchanger.Τωρα για κάποιο λόγο δεν δουλεύει. Και τα εφέ ειδοποίησης δεν δουλεύουν. Ότι και να επιλέξω όταν μου έρχεται κάποιο μύνημα πχ στο viber ανάβει η οθόνη κλειδώματος. Λεπτομέρειες βέβαια. Ελπίζω στο μέλλον να στρώσουν και αυτά.
  13. Καλησπέρα . Εγώ είμαι ακόμα με την 14.0.8. Δεν μου έχει βγάλει ακόμα ενημέρωση σε Hyper OS. Έκανα αυτό πού γράφει κάποιός φίλος παραπάνω να αλλάξω την χώρα σε Γερμανία αλλά μου έβγαλε την ενημέρωση 14.0.12 MIUI. και δεν την έκανα. Θα περιμένω να έρθει η ενημέρωση σε Hyper OS και θα αναβαθμίσω. Και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί τώρα δουλεύει ρολόι το κινητό.
  14. Καλημέρα. Όσοι έχετε πάρει το Hyper είσαστε ευχαριστημένοι; Δουλεύει καλά το τηλέφωνο μας; Έχει διαφορές σε σχέση με πριν η είναι απλά ένα ρετουσάρισμα στο MIUI ;
  15. Αφού είναι official xiaomi site κατεβάζουμε την global και την κάνουμε εγκατάσταση ;
×
×
  • Create New...