Jump to content

NasosG4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by NasosG4

  1. Εχω ενα προβλημα .... Μου στελνει συνεχεια ταχτικοτατα ενημερωσεις για τον καιρο . Αλλα δεν ξέρω αν ειναι απο το τηλεφωνο η το ρολοι.

    Πως μπορω να τις απενεργοποιησω τις συγκεκριμενες . 2 ενημερωσεις την ωρα

     

    έχεις ενεργές τις ειδοποιήσεις του google για αυτό σε ενημερώνει για τον καιρό

  2. Είναι μεγαλη η διαφορά στην μπαταρία?

    Σε σχέση με το mi9 που έβλεπα με το ζόρι 5 ώρες sot και δεν έβγαινε πάντα η μέρα ναι.τωρα έχω τουλάχιστον 6-6:30.

  3. Κάτοχος το mi mix 3 5g εδώ και ένα μήνα.απιστευτη συσκευή και ειδικά στον τομέα της μπαταρίας που υστερούσε το προηγούμενο κινητό μ mi9.ειμαστε λίγο πίσω στις αναβαθμίσεις ακόμη με miui10 (10.3.19).είναι κανείς άλλος με την ίδια συσκευή?
  4. Αντοχή στο νερό έχουν τα κινητά και τα ρολόγια, δεν είναι αδιάβροχα.

    Εγώ 1 χρόνο τώρα η το πλένω κάτω από τη βρύση ή κάνω μπάνιο με αυτό, έχω μπει με αυτό σε πισίνες και δεν έχει κανένα θέμα με υγρασία.

    Στη θάλασσα όχι, προφανώς δεν βάζω τίποτα.

     

    Sent from my SM-N960F using Tapatalk

     

    Και εγώ τα ίδια μπάνιο και βρύση αλλά δυστυχώς πήρε νερό από την οπή που έχει δίπλα στον αισθητήρα των παλμών.προφανως και η απάντηση της Samsung ήταν ότι δεν είναι αδιάβροχο και απλά έχει αντοχή στο νερό.

  5. Έχει δουλέψει κάνεις τον ασύρματο φορτιστή της Samsung Wireless Charging Pad (Qi) Μαύρο EP-N5100B? Φορτίζει στα 20w?η αν έχετε να προτείνετε κάποιον για αγορά από Ελλάδα.
  6. Παιδιά όσοι έχετε συνδέσει το galaxy watch παράλληλα έχετε δει ότι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται παράλληλα κρατάνε μόνιμα το κινητό ενεργό?έχετε βρει κάποια ρύθμιση-λυση?
  7. Δουλεύει κάποιος το galaxy watch με xiaomi mi9?βλέπω ότι οι εφαρμογές που σχετίζονται με το ρόλοι κρατάνε την συσκευή μόνιμα ενεργή.εχετε να προτείνετε κάποια ρύθμιση-λυση?
  8. στην οθόνη που εμφανίζεις τις πρόσφατες εφαρμογές, πάτα συνεχόμενα επάνω της και θα δεις 3 εικονίδια στο πλάι. Το λουκέτο θες.

     

    Ναι αυτό το βρήκα.αλλα όταν πηγαίνεις εκκαθάριση - ρυθμίσεις - εξαιρέσεις (αποτρέψτε την εκκαθάριση εφαρμογών) δεν έχει καμία επιλεγμένη και ούτε μπορείς να προσθέσεις.

×
×
  • Create New...