Jump to content

John1608

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

John1608's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συγχαρητήρια για ακόμα μία φορά για την πρωτοβουλία.
  2. Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση του κινητού στον τυχερό.
  3. Καλή επιτυχία σε όλους και συγχαρητήρια στο myphone.gr για την πρωτοβουλία.
  4. Καλη επιτυχία και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία
  5. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι τα διάβασα τα faq. Συγνώμη τότε που ρωτάω και πάλι αλλά το μόνο θέμα που υπάρχει μεταξύ ασιατικου και ευρωπαϊκού μοντέλου είναι το θέμα της εγγύησης (πχ. για τα 16αρια μοντέλα). Αν δεν κάνω λάθος απο digivire έχεις αγοράσει και εσύ την συσκευή σου?
  6. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι τα διάβασα τα faq. Συγνώμη τότε που ρωτάω και πάλι αλλά το μόνο θέμα που υπάρχει μεταξύ ασιατικου και ευρωπαϊκού μοντέλου είναι το θέμα της εγγύησης (πχ. για τα 16αρια μοντέλα). Αν δεν κάνω λάθος απο digivire έχεις αγοράσει και εσύ την συσκευή σου?
  7. Καλημέρα και απο εμένα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους. Ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά του G2 μόνο που έχω κάποιες βασικές απορίες και θα ήθελα την άποψη σας. Γενικά δεν αλλάζω συχνά κινητό (αυτή την στιγμή έχω ένα htc wildfire) και ούτε είμαι απο αυτούς που είτε απο hobby, είτε απο επάγγελμα θα "σκαλίσουν" το κινητό (δεν ξέρω τι ειναι οι αλλαγμένες rom η το πως θα flash-αρω το κινητο κλπ.) Σκεφτόμουν το G2 γιατι με βολεύει το πισω πληκτρο και γενικότερα γιατι μου αρέσει σαν κινητο. Κοιτώντας στο ιντερνετ στην Ελλάδα βρίσκω τα 16GB στα γνωστά ιντερνετικά καταστήματα απο 420 ευρώ περίπου και πάνω, ενώ διαβάζοντας το συγκεκριμένο νήμα είδα οτι μπορώ να πάρω το 32αρι απο την Digivire με 470Ε. Η απορεία μου έχει να κάνει με το τι αλλάζει στις προδιαγραφές του 32GB Aσιατικού με το 16GB Ευρωπαϊκού G2. Ο επεξεργαστής? Άλλες δυνατότητες? Σύνδεση του με τα δικά μας δίκτυα? Εγώ σαν απλός χρήστης του κινητού, τι τυχόν προβλήματα θα έχω αν τελικά πάρω ένα ασιατικό 32GB G2 απο digivire σε σχέση με ένα ευρωπαϊκό 16GB? Ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη για τις απορίες μου αλλά επειδή δεν είμαι γνώστης και διαβάζοντας το νήμα στο τέλος μπερδευτηκα λίγο. Να επισημάνω εδώ οτι το 32αρι με βολευει περισσότερο και στην δουλειά μου λόγω του μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου. Απο όσο κατάβαλα η digivire (με έδρα στην Μάλτα σωστά?) είναι έμπιστη γενικότερα εταιρεία και τα κινητά ποου στέλνει, αν και ανοιγμένα αρχικά απο αυτούς για να κάνουν κάποια Ευρωπαϊκή ρύθμιση, είναι καινούργια και αχρησιμοποίητα. Σε περίπτωση βλάβης αναλαμβάνουν αυτοί οι ίδιοι την επισκευή ή την αντικατάσταση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  8. Kalhspera sas kai kalh xronia se olous. 8a h8ela thn gnwmh sas gia to MPx220.Mexri twra xrhsimopoiousa (kai xrhsimopoiw akoma) Siemens alla 8elw na perasw se ena smartphone gia logous douleias kai, as poume, psilodiaskedashs. Logo tou oti menw sto ekswteriko 8elw na rwthsw kata prwton an "by default" to MPx220 exei Ellhniko menu h an ginete na to topo8ethsw egw (me kapoio update). To leitourgiko tou programma einai aksiopisto? exoun parousiastei problhmata? 8a h8ela tis entipwseis sas apo thn genikoterh diaxeirhsh tou menu.....organizer...sms (iTap sta Ellhnika fantazomai den uparxei)...genikoterh eukolia/duskolia sthn xrhsh tou thlefonou. Mexri twra exw riksei mia matia sto egxeiridio pou katebasa apo to internet alla pisteuw oti h gnwmh oswn exoun to thlefono kai exoun doulepsei me auto einai poio aksiopisth :) Euxaristw ek twn proterwn gia tis apanthseis sas.....kalh sunexeia
×
×
  • Create New...