Jump to content

bpat74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bpat74

  1. Να 'σαι καλά σε ευχαριστώ... μάλλον προς κάτι τέτοιο θα πάω..
  2. Βασικά έχω συνδρομή στο Netflix γι αυτό με ενδιαφέρει κυρίως αυτό, επομένως θα προτιμούσα ένα box που να παίζει Netflix HD..
  3. Σε ευχαριστώ πολύ, καλύτερα τότε να κοιτάξω να το επιστρέψω ή να το πουλήσω..
  4. Η μαύρη κόκκινη (αυτή δηλαδή με το μαύρο background) παίζει αλλά με τα χίλια ζόρια. Κατ' αρχήν έχει ανάλυση 480p και κατά δεύτερο και πιο σημαντικό κολλάει συνεχώς. Δηλαδή μπορεί να παίξει για 5 δευτερόλεπτα και μετά νο κολλήσει. Η έκδοση στην οποία αναφέρομαι στον προηγούμενο post είναι με το λευκό background που νομίζω ότι είναι για android tv. Με αυτήν έχω πρόβλημα και μου βγάζει το error. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια λύση με κάποια πατέντα ή να ζητήσω επιστροφή.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις δίκιο, δεν το έψαξα απλά έκανα την παραγγελία, απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια λύση..
  5. Καλησπέρα, αγόρασα το εξής tv box: https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-W-S905W-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-with-Voice-Control-p-1250363.html?rmmds=myorder&ID=533601&cur_warehouse=CN το οποίο όμως δεν παίζει netflix... για την ακρίβεια μου βγάζει αυτό το μήνυμα: "sorry we could not reach the Netflix service. Please check Network settings to connect to an available network and use Netflix (-100)". Προσπάθησα με μια λύση που βρήκα στο internet με το burnkey tools αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Ο κωδικός λάθους είναι το -100 που γράφω και παραπάνω, καμιά ιδεά;; Το netflix είναι ο μόνος λόγος που αγόρασα tv box. Επίσης υπάρχει έκδοση του netflix μέσα στο aptoide tv app που όντως παίζει, αλλά είναι σε ανάλυση 480p και κολλάει συνεχώς, δηλαδή μπορεί αν παίξει κάποια δευτερόλεπτα και να κολήσει..
×
×
  • Create New...