Jump to content

gpktm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gpktm

  • Ημ. Γέννησης 11/04/1982

gpktm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το δοκιμασες και δουλευει? Γιατι σε μενα δεν επιασε παντως.
  2. Υπαρχει καμια σελιδα με soundtracks απο παιχνιδια? Και για ταινιες επισης αν ξερετε τιποτα γιατι ολα οσα εχω βρει ειναι το πολυ 20secs
  3. Μα και εγω γι'αυτο απαντησα "130km/h" πρωτα και ειπα τα παρακατω, απευθυνομουν σε ολους γενικα. Δεν πειραζει, τωρα ξερεις ;)
  4. 130km/h ****ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ CBR-125**** Το CBR δεν ειναι για ταχυτητα, Παρτε το χαμπαρι. Αν γουσταρεις ταχυτητα με τα ιδια λεφτα παιρνεις ενα 6αρι η' ενα 10αρι μοντελο γυρω στο 95' και πριν. Και φευγεις σφαιρα. Αν γουσταρεις εμφανιση, ναι, στο προτεινω, σιγουρα το πιο ομορφο στην κατηγορια του, και με διαφορα. Aν τα θες και τα δυο υπομονη λιγο ακομα μεχρι να μαζεψεις και να παρεις ενα R6 ή ενα Ninja κτλ.
  5. http://rapidshare.de/files/30527944/Supra.3gp.html Λοιπον, αυτο που βλεπετε μπροστα μου ειναι μια Supra. Και.... αυτο που τραβαει με την καμερα ειναι ενα...... 3... 2.... 1........ ANF Honda Innova 125!!! Aλλα.. δεν ειναι ενα απλο Innova διοτι φοραει πανω........ Ενα κουτι με πιτσες!!! :D Φυσικα την συνεχεια την ξερετε, τον συνανταω τον τυπο στο επομενο στενο και τον "παταω"
  6. Πως μπορω να ανεβασω βιντεακι να δειτε τι εχω δει εγω. :D
  7. Να ρωτησω και κατι αλλο, εχει "λυσει" κανεις το CBR χωρις μηχανηματα? Πηγα να βγαλω καρμπυρατερ και φιλτρο αερα και "κολλησα". Πολυ σφυξιμο εχουν ριξει ρε'σεις!! Εβγαλα τη σελα και μολις πηγα να βγαλω το καλυμα του ρεζερβουαρ δεν μπορεσα να καταλαβω που στο καλο ηταν βιδωμενο (εκτος απο την βιδα μπροστα απο τη σελα). "Τελος παντων" λεω και συνεχιζω να βγαλω τα fairings να δω κατι που ηθελα στο φιλτρο βενζινης... βρε προσπαθουσα... βρε προσπαθουσα... Δεν γυρνουσε η καταραμενη η βιδα! Αυτο που ειχε πιο πολυ γελιο ομως ηταν που πηγα να βγαλω το μαραφετι που πιανεται ο πισω αναβατης, εχει δυο αλλεν μπροστα και δυο πισω. Βγαζω τις πισω, ολα ΟΚ! Παω να βγαλω τις μπροστα :shock: :heat: :shoot: :rocket: Να με βλεπεις να εχω ανεβει πανω στο κλειδι το αλλεν (στην κυριολεξια, τα ποδια μου δεν παταγαν κατω) και να μη γυριζει. "Καλα θα σε φτιαξω" λεω, και περιμενω να γυρισει ενας φιλος μου τωρα που εχει συνεργειο να το περιποιηθω εκει.
  8. Χρειαζομαι αλλαγη φιλτρου αερα, εχετε να προτεινετε κατι? Δεν με ενδιαφερει και τοσο η βελτιωση γιατι θελω να το φτιαξω και να το δωσω. Να ρωτησω και κατι ασχετο? Στο moto.gr πως σκατα γινεσαι μελος γιατι περιμενω μια βδομαδα να ενεργοποιησουν τον λογαριασμο μου και, τιποτα! Ουτε και στο mail μου απαντησαν που εστηλα. :wanker:
  9. Οντως, αλλαξα τα λαδια σημερα το πρωι, δεν προσεξα θραυσματα μεσα. Αλλαξα και το μπουζι, το ανοιξα μεχρι τις 8000rpm που εγινε η ζημεια και ηταν ολα οκ! Θα παω πιο μετα να το ανοιξω παλι στις 8000 στην 6η και να δω τι γινεται, ισως ειναι στο συγκεκριμενο γραναζι η ζημια. Κοιτα, δυστηχως το δικο μου εχει βγαλει προβληματα αλλα ειναι καθαρα εργοστασιακα, και ηταν καθαρα δικια μου η μ@λ@κι@ που επειδη το αγορασα απο εναν "μπακαλη" και δευτερο οτι καθομουν και τον ακουγα σαν ηλιθιος οταν μου ελεγε "ειναι υπερχιληση" ενω το μηχανημα εσταζε λαδια για μια βδομαδα. Η' το αλλο το "καλο"... Καπνιζε απο την εξατμιση και μου ελεγε "ειναι καινουργιο ακομα και καιγεται η εξατμιση". Τωρα για προβληματα λογω χρησης δεν μου εχει παρουσιασει τιποτα καινουργιο εκτος απο αυτα τα δυο που σου ειπα. Το ενα το βρηκα, σταζουν λαδια απο το μπροστινο γραναζι, αλλα δεν μπορω να βρω τσιμουχα να βαλω, ολοι λενε δεν εχουν!! :-Ρ Και καλα!. Το αλλο δεν ξερω τι ειναι, αν και υπεθεσα τα ελατηρια του εμβολου αλλα δεν καμπνιζει συνεχεια, το κανει ξεκαρφωτα οποτε το θυμηθει. Τωρα για τις επιδοσεις που μου ειπες, οντως εκει ειναι που δεν μου αρεσει καθολου και πιο συγκεκριμενα στην επιταχυνση, οχι οτι τα αλλα 125αρια ειναι καλυτερα, μη μου πεις για διχρονα δεν θελω ουτε να τα ακουω. Ξερεις που την πατησα? οχι στο κοντερ που λενε! Aυτα ειναι μπουρδες, ειναι λογικο οτι 125 κυβικα δεν προκειται να πιασουν 200km/h, αλλα στο 6αρι σασμαν, νομιζα οτι η κατανομη ταχυτητων θα ηταν τετοια ωστε να σου δινει και καλη επιταχυνση και ταχυτητα. Δυστηχως η επιταχυνση ειναι για κλαματα, η 1η σχεση ειναι καθαρα για ξεκινημα, ακομα και αν κανεις την αλλαγη στις 10000rpm (που δεν στο συνιστω, αν θες να το κρατησεις το μηχανακι σε καλη κατασταση) φτανει μεχρι τα 30km/h. Τωρα για ναξεκινησεις με 2η αστο καλυτερα. Θα μπορουσα να γραψω κειμενο ολοκληρο για το γραναζωμα αλλα αστο καλυτερα, ας κρατησουμε αυτα σε γενικες γραμμες. Οτι αλλο παντως θελεις ρωτα με. Υ.Γ. Ξερει κανεις τις διαστασεις για την τσιμουχα του μπροστινου γραναζιου? Το ανοιξα και εγραφε (απ'οτι μπορεσα να διακρινω) 50 20 34 7 Η5 Α 11. Το 20 και το 34 τα μετρησα ειναι οι δυο διαμετροι, εξωτερικη και εσωτερικη.
  10. Μαγκες σημερα ερχομουν απο Τριπολη και μαλλον "εσπασα" το κιβωτιο :cry: :cry: :( , Αυριο θα πρεπει να παω να ριξω μια ματια μηπως και ηταν απλα λογω "κουρασης" του κινητηρα η επαθε τιποτα το μπουζι. Ειληκρινα δεν ξερω τι να πω, εχω to 125r δυο χρονια τωρα και εχω απογοητευτει, δυστηχως τα οικονομικα δεν μου επιτρεπουν να παρω κατι μεγαλυτερο και ετσι συμβιβαζομαι. Θα προτεινα σε οσους εχουν τρελα με τις μηχανες να κανουν λιγη υπομονη και να μαζεψουν λιγα χρηματα παραπανω για κανενα 6αρι η' και 10αρι αν ειναι πολυ πορωμενοι. Οχι οτι το μηχανακι εχει κατι το ασχημο αλλα τα περιορισμενα κυβικα του επιτρεπουν να ειναι της κατηγοριας ss.
  11. Δεν μπορω να ενεργοποιησω το bluetooth :mad: μηπως ξερει κανεις γιατι? επισης ψαχνω για καποιο προγραμα για χρονομετρο, που θα μπορουσα να βρω?
×
×
  • Create New...