Jump to content

Feelings

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Feelings

  • Ημ. Γέννησης 10/09/1960

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Feelings's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Από ποιο τμήμα διαλογής ΕΛΤΑ παραλαμβάνεις; ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ποιο τμήμα διαλογής ΕΛΤΑ παραλαμβάνεις;
  2. Από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο έχω παραγγείλει από την Κίνα 7 πακέτα με είδη ηλεκτρονικής και φωτογραφίας. Έως και σήμερα δεν έχω παραλάβει τα πακέτα. Βέβαια δεν ήταν συστημένα. Μόνο το 8ο πακέτο το οποίο ήταν συστημένο έφτασε. Όλα τα άλλα εξαφανίστηκαν. Πήγα δύο φορές στο Κέντρο Διαλογής του Αγίου Δημητρίου και την πρώτη φορά ο ταχυδρόμος μου είπε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να τα έχει πάρει. Την δεύτερη φορά πήγα και ζήτησα τον προϊστάμενο. Του εξήγησα την κατάσταση και μου είπε ότι τα κλέβουν οι Κινέζοι. Στην συνέχεια του εξήγησα ότι τα πακέτα έφυγαν από Κίνα άρα έφτασαν Ελλάδα. Τότε κατηγόρησε το τελωνείο. Βέβαια ούτε λόγος για το δικό του υποκατάστημα διαλογής. Του ζήτησα να μου εξηγήσει πώς γίνεται εγώ να έχω χάσει 7 πακέτα και από τον Οκτώβριο να μην έχω παραλάβει κανένα παρα μόνο ένα συστημένο. Αν γίνονταν η δουλειά στο τελωνείο τότε κάποιο θα κατάφερνε να φτάσει σε εμένα. Δεν παραδεχόντανε τίποτα. Τον ρώτησα αν έχει κάνει οποιαδήποτε ενέργεια για να ελέγχει τους εργαζόμενους του για κλοπές και ήταν αρνητικός (κανείς δεν κλέβει). Τον ρώτησα πως το γνωρίζει και δεν πήρα απάντηση. Κατέθεσα αίτηση να μου απαντήσει εγγράφως την τύχη των πακέτων μου την οποία θα καταθέσω στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Όποιος έχει παρόμοια εμπειρία να κάνε ότι έκανα και εγώ ώστε να μπει ένα stop στους ποντικούς των ταχυδρομείων.
  3. Από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο έχω παραγγείλει από την Κίνα 7 πακέτα με είδη ηλεκτρονικής και φωτογραφίας. Έως και σήμερα δεν έχω παραλάβει τα πακέτα. Βέβαια δεν ήταν συστημένα. Μόνο το 8ο πακέτο το οποίο ήταν συστημένο έφτασε. Όλα τα άλλα εξαφανίστηκαν. Πήγα δύο φορές στο Κέντρο Διαλογής του Αγίου Δημητρίου και την πρώτη φορά ο ταχυδρόμος μου είπε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να τα έχει πάρει. Την δεύτερη φορά πήγα και ζήτησα τον προϊστάμενο. Του εξήγησα την κατάσταση και μου είπε ότι τα κλέβουν οι Κινέζοι. Στην συνέχεια του εξήγησα ότι τα πακέτα έφυγαν από Κίνα άρα έφτασαν Ελλάδα. Τότε κατηγόρησε το τελωνείο. Βέβαια ούτε λόγος για το δικό του υποκατάστημα διαλογής. Του ζήτησα να μου εξηγήσει πώς γίνεται εγώ να έχω χάσει 7 πακέτα και από τον Οκτώβριο να μην έχω παραλάβει κανένα παρα μόνο ένα συστημένο. Αν γίνονταν η δουλειά στο τελωνείο τότε κάποιο θα κατάφερνε να φτάσει σε εμένα. Δεν παραδεχόντανε τίποτα. Τον ρώτησα αν έχει κάνει οποιαδήποτε ενέργεια για να ελέγχει τους εργαζόμενους του για κλοπές και ήταν αρνητικός (κανείς δεν κλέβει). Τον ρώτησα πως το γνωρίζει και δεν πήρα απάντηση. Κατέθεσα αίτηση να μου απαντήσει εγγράφως την τύχη των πακέτων μου την οποία θα καταθέσω στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Όποιος έχει παρόμοια εμπειρία να κάνε ότι έκανα και εγώ ώστε να μπει ένα stop στους ποντικούς των ταχυδρομείων.
×
×
  • Create New...