Jump to content

arisvega

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About arisvega

  • Ημ. Γέννησης 20/03/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

arisvega's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα. Έχω περάσει την Team Blue Droid V3.7 Sensation XL Gen3 EU σε δύο HD2 στο δικό μου και σε ενός φίλου, εδώ και 3 ημέρες. Στο δικό μου όλα καλά μέχρι στιγμής, στου φίλου μου από την πρώτη μέρα του σκάει το market βγαζοντας του το μήνυμα "The Application Market (process.com.android.vending) has stopped unexpectedly. Please try again." και αναγκαστικά force close. Υπάρχει τρόπος να του περάσω το market μόνο ή να το ξαναστήσω από την αρχή;
  2. Συμφωνώ μαζί σου το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος όπως έχει. Στην πρώτη σελίδα της rom υπάρχουν κάποια screen για να δεις, για περισσότερα όμως δεν έχω δει κάτι άλλο, άλλωστε δεν την έχω βάλει ποτέ για να σου πω αν αξίζει να την περάσεις.
  3. Είχα την 3.4 η οποία δεν ήθελε swap partition καθώς χρησιμοποιούσε zram, νομίζω το ίδιο ίσχυε και στη 3.5. Πριν βάλω την 3.6 προχτές το μόνο που έκανα ήταν να ξαναφτιάξω τα partition της SD από την αρχή για να δημιουργήσω ξανά το swap partition, προσοχή όμως γιατί σε αυτή την περίπτωση χάνεις όλα τα data που έχεις στην κάρτα SD για αυτό πάρε backup. Μετά απλά έκανα install τη rom χωρίς wipe. Μέχρι στιγμής η 3.6 φαίνετε να είναι σταθερή και γρήγορη όπως και η 3.4 που είχα.
×
×
  • Create New...