Jump to content

chrmes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chrmes

  • Ημ. Γέννησης 26/02/1975

chrmes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω κανει ηδη και τα δυο που ειπες το τηλ ειναι ηδη στην SE και δοκιμασα πριν το παω ανεπιτυχως να καθαρισω της επαφες. Ελπιζω να τελειωνω αυτη την φορα. Καποιος που το συζηταγα σημερα μου ειπε οτι μπορει να φταιει η μπαταρια . Είναι πιθανών??
  2. Γεια σε ολους Εχω προβλημα με το Ρ800 μου. Μολις χθες το πηρα απο το σεβις της SE που περιμενα 2 μηνες να μου αλλαξουν οθονη. Το περνω σπιτι το φορτιζω και μετα αρχιζω να ασχολουμε μαζι του. Συντομα διαπιστωνω οτι βγαζει μυνημα βαλτε sim. Σημερα δοκιμασα και με αλλη sim και τα ιδια παλι. Μπορώ να κανω κάτι πριν το παω ξανα για σερβις? Επίσης καμια προταση που να το πάω, στην SE δεν το ξαναπάω.
  3. Κράτα μας ενήμερους. Θα το είχα παραγείλει κι εγώ αλλά κόλλησα στην εγγύηση. Σήμερα σε κατάστημα ΤΙΜ μου είπαν 295 € με την επιδότηση.
  4. Στη σελιδα της ace hellas λεει οτι η ελληνική έκδοση ειναι διαθέσιμη μόνο για τις συσκευές που έχουν αγοραστεί απ' αυτη. Αλλη λύση δεν υπάρχει?? Το ezshop το έχει 495 € χωρις φπα κ μεταφορικά ενώ το expansys 258€ χωρις φπα κ μεταφορικά :confused: Τι προτείνεται??
  5. Εαν πάρω το 8080 από την expansys μπορώ μετά να κατεβάσω και να εγκαταστήσω Ελληνική έκδοση?? Η ace Hellas πόσο το πουλάει να ξέρει κάποιος??
×
×
  • Create New...