Jump to content

xristakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xristakos

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 24

xristakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστω για την προθεση ,θα το κοιταξω λιγο περισσοτερο και θα επανελθω καποια στιγμη.
  2. ειναι πολλες μωρε.κατεβασα ολο το φακελο που εχει ο αισωπος στο προφιλ του ,τις εχω περασει στο κινητο και τωρα δεν ξερω σε τι χρησιμευουν. προσπαθω να βγαλω ακρη αλλα δε το βλεπω και πολυ ευκολο!
  3. ευχαριστω φιλε μου αλλα μηπως υπαρχει κατι παρομοιο σε ελληνικη γλωσσα
  4. επειδη δεν ειμαι και φοβερος γνωστης της τεχνολογιας θα ηθελα πολυ να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να ξερει κανεις το καθε ονομα της οποιας εφαρμογης τι λειτουργια επιτελει.Να υπαρχει δηλαδη καποιος καταλογος που να λεει το ονομα της εφαρμογης και τι ακριβως προσφερει στον χρηστη της.Αν δεν υπαρχει κατι τετοιο,τοτε καποιο site που να τα αναφερει συγκεντρωτικα και απλα υπαρχει; Ευχαριστω προκαταβολικα!
  5. μηπως μπορει καποιος να μου πει πως θα σβησω καποια προγραμματα που εχω στην καρτα μνημης; κατι ακομα που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορει καποιος να ξερει απο τις ονομασιες των διαφορων προγραμματων τι κανει το καθενα απο αυτα; υπαρχει καποιο link που τα εξηγει; ισως να σας φαινονται απλα τα ερωτηματα μου αλλα δυστυχως δεν εχω και ιδιαιτερες γνωσεις επι του θεματος και θελω να αποκτησω...ευχαριστω!
  6. μηπως εσυ θα μπορουσες να μου το στειλεις μιας και εχω ζοριστει πολυ και δε βγαζω ακρη; :blink:
  7. μηπως θα μπορουσα να εχω και εγω το mail αυτο; ευχαριστω προκαταβολικα! :)
×
×
  • Create New...