Jump to content

mprex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mprex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα παιδια. μια ερωτηση ,επειδη εκανα hard reset. ειχα ενα προγραμματακι μεσα που μου εβγαζε σαν widget μπαταρια,χωρος sd ,χωρος τηλ,και κατι αλλο δεν θυμαμαι. με λιγα λογια εβγαζε 4 εικονιδια τα οποια δινα πληροφοριες,αλλα δεν θυμαμαι το προγγραμμα. υπαρχει καποιος που μπορει να με φωτησει για το πως λεγετε? ευχαριστω.
  2. παιδια καλημερα.εκανα χθες reset επειδει αντιμετωπιζα καποιο προβληματακι με τι νετ.ειχα μεσα ενα προγραμματακι το οποιο ηταν κατι αντοιστοιχο του itrack.ακουγε το τηλ καποιο μουσικο κομματι η το σφυριζες ρυθμικα και σου ελεγε ποιο κομματι ειναι. Λεγοταν SOUND.... καπως, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως.Μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει δινοντας μου την ονομασια του?Ευχαριτω.
  3. παιδια καλημερα.εδω και 2 χρονια κινουμε μεσα στα foroum και ολο ακουω για τα γνωστα μαγαζακια!!!!! αν εχει καποιοσ την καλωσυνη ας στειλει πμ για αυτα τα γνωστα μαγαζακια γιατι μαλλον ειμαι αλλου νυχτωμενος.
  4. παιδια καλησπερα.σχετικα με το Handcent sms οταν ξεκιναω να γραψω μνμ απο εκει που γραφει 160/160 μου το κανει 70.απο το πρωτο γραμμα και κεφαλαιο.Μαλλον ειναι καποια ρυθμιση την οποια δεν εχω βρει.οποιος μπορει ας μου δωσει τα φωτα του.ευχαριστω
  5. καλημερα παιδια.Μια ερωτηση μονο.Πως γινετε να αλλαξουμε ηχο στις υπενθημισεις που εχου βαλει στο ημερολογιο?ευχαριστω
  6. απο οσα εχω διαβασει μαλλον θα ειναι προσβασιμη η sd. Οποτε και θα μπορουμε να εγκαθιστουμε εκει τα προγραμματακια
  7. παιδια με το προγραμμα PDANET μπορουμε να εχουμε internet στο κινητο μεσω του Η/Υ??? και φυσικα χωρις να χρεωνομαστε???οποις ξερει ας μας φωτισει :)
  8. παιδια καλησπερα.υπαρχει δυνατοτητα συνδεσης του τηλ. με internet μεσω Η/Υ?οχι μεσω wifi.απλα οταν το συνδεεις στον H/Y με καλωδιο να εχεις και ιντερνετ στο τηλ?
  9. καλημερα.θα ηθελα να ρωτησω....κανοντας root στο τηλ εχουμε ελληνικα? και τις οθονες και στα προγραμματα και πληκτρολογιο? επισης μπορουμε να επαναφερουμε την μαμαδισια rom?
  10. καλημερα.εχω δημιουργησει ομαδες επαφων στο τηλ.πχ οικογενεια 5 επαφες,συναδελφοι 10 επαφες.......κτλ. κανοντας συχρονισμο με outlook μου δημιουργει 2 ακομα ομαδες με ονομα system group family και system group work και μεταφερει μερικες επαφες οχι ολες απο την ομαδα οικογενεια στο system group και απο την ομαδα συναδελφοι παιρνει καποιες επαφες και της παει στο system group work.εχω παει μεα στο outlook και εχω βγαλει καθε ειδους ομαδοποιησης. Μηπως γνωριζει καποιος γιατι το κανει αυτο και πως μπορουμε να το αποφυγουμε?
  11. καλο μεσημερι παιδια.υπαρχει ενα site το AndroLib.com το οποιο εχει ενδιαφεροντα προγραμματα για το desire.μηπως μπορει να μου πει πως μπορουμε να κατεβασουμε απο εκει.γιατι δε βλεπω πουθενα download. ευχαριστω
  12. Μπορουμε να φτιαξουμε φακελους η αλμπουμ για να βαζουμε διαφορες φωτο η βιντεο? ενας τυπος ομαδοποιησεις ασ πουμε
  13. η συγκεκριμενη διαδικασια root που βοηθαει??? επειδη ειμαι κομματακι ασχετος
×
×
  • Create New...