Jump to content

spiros2021

Members
  • Δημοσιεύσεις

    592
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by spiros2021

  1. Εφόσον η Samsung αντιμετωπίζει τους πολίτες της Ε.Ε σαν χαζούς δεύτερης κατηγορίας καταναλωτές που τους πασάρει υποβαθμισμένους επεξεργαστές σε ακριβότερη τιμή από ΗΠΑ, Καναδά έτσι και οι ευρωπαίοι πολίτες πρέπει επιτέλους να αντιδράσουν σε τέτοια διάκριση και να δείξουν μέσω των μηδενικών πωλήσεων οτι δεν δέχονται να τους συμπεριφέρονται έτσι.

    Δυστυχώς όμως μόνο οι ψαγμένοι σε φόρουμ γνωρίζουν τι hardware έχει μέσα η κάθε συσκευη σε αντίθεση με το υπόλοιπο καταναλωτικό κοινό που τους ενδιαφέρει η συσκευή να παίρνει τηλέφωνα, να έχει καλή μπαταρία και να περνάει τον χρόνο του στα κοινωνικά δίκτυα.

    • Like 1
  2. Όλα πήγαν εξαιρετικά.

    Άψογο μαγαζί και εξυπηρέτηση.Ήταν μια ευκαιρία να θυμηθούμε τα παλιά και να δούμε από κοντά νέες συσκευές. Τσιμπησαμε και τα δωράκια μας 😀

    Ευχαριστούμε τον Γιάννη για ακόμα ένα τέλειο Meeting που μόνο αυτός ξέρει να διοργανώνει (ακόμα και με τα εμπόδια του παρελθόντος!!)

  3. Νομίζω ότι τα μεγάλα χαρτιά του event σημερα ήταν το iPad mini και τα iPhone 13/Pro. Τα αλλά απογοήτευση. 
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν ανανεώνουν (όπως έκαναν το mini) και το κλασικό iPad? Oσο αφορά το ρολοι, με απάλλαξαν απο τον κόπο να μπω σε δίλημμα. Πλώρη για iWatch 8

  4. οχι δεν ειναι συμβατο.

    απο το επισημο site Συμβατότητα Galaxy S8, S8+, S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edge

    Αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα είδα και εγω αλλά στο XDA διάβασα ότι δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας απο χρήστες που το πήραν

    και είπα να ρωτήσω εδώ αν το έχει κάποιος.

    (Οι διαστάσεις του s8+ δεν διαφέρουν απο το S9+. Aπεναντίας το s9+ είναι κοντύτερο κατα 1.2 χιλιοστά

    αλλά φαρδύτερο/παχύτερο κατα 0.4 από το S8+ )

  5. Μπορειτε να προτεινετε ανταπτορακι usd to type c ή ακομη καλυτερα καλωδιο usb type-c; ψαχνω κατι αξιοπιστο και δοκιμασμενο

     

    Δεν προτείνω ανταπτορακι. Καλύτερα αυτούσιο καλώδιο.

    Της Αnker για μένα είναι τα καλύτερα. Θα τα βρεις εύκολα στο Amazon.

  6. Με προλαβε ο George94pav

    ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, πρέπει να θυμάστε οπωσδήποτε το μοτίβο (που ορίσατε για ξεκλειδώμα) γιατί το ζητάει για να μπει το κινητο στο λειτουργικό.Ο άλλος τρόπος είναι να κάνετε εργοστ. επαναφορά την συσκευή.

  7. εχει κατεβάσει κάνεις τα νέα updates απο sammobile για μυνήματα, internet και λοιπά? λειτουργούν κανονικά?

     

    H εφαρμογή των επαφών Contacts είναι ασύμβατη, σε βγάζει εκτός δικτύου.

    Οι υπόλοιπες δεν έχουν θέμα. Τσέκαρε και το apkmirror.com.

    Eπίσης η ενημέρωση της εφαρμογής always-on-display ειναι συμβατή για το S7 edge ως την έκδοση 2.7.29.3. Στις επόμενες γίνεται ενσωματωμένη εφαρμογή του συστήματος, κρασάρει και σ' αφήνει μόνο με την επιλογή να την απεγκαταστήσεις μέσω hard reset.

  8. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι.Την τελευταία έκδοση έχω

    Apk mirror. Η τελευταια είναι η 6.1.55.0

    http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/touchwiz-home/touchwiz-home-6-1-55-0-release/

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Κατάλαβα, προτείνεις να το ξανακάνω με το σκέτο csc? Το θέμα μου τώρα είναι άλλο..... έκανα επαναφορά από back up μέσω smart switch και μέσα Samsung cloud και σε μερικές εφαρμογές τύπου Viber δεν μου κράτησε το ιστορικό....οταν κάνεις back up δεν υποτίθεται ότι κρατάει και τα δεδομένα της κάθε εφαρμογής?

     

    Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα αλλά δεν περιλαμβάνεται backup των συζητήσεων απο third party applications (μόνο χειροκίνητα). Πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του Viber->λογαριασμός->αντίγ.ασφαλείας viber

    στο WhatsApp πας ρυθμίσεις ->συνομιλίες->αντίγραφο ασφαλείας.

  9. Καλημέρα στη παρέα... προσπαθώ να βγάλω άκρη τι στο καλό έκανα και δεν μπορώ να εγκαταστήσω κανένα apk το οποίο έχω κατεβασμένο . Ενώ ανοίγει κανονικά το μενου με την επιλογή εγκατάσταση και ακύρωση, το πεδίο εγκατάσταση δεν επιλέγεται ενώ το ακύρωση δουλεύει..

    Διαβάζω ότι μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή που κάνει overlay και δεν με αφήνει να λειτουργήσει το πεδίο εγκατάσταση. Κανείς κάποια ιδέα??

    Φαντάζομαι ότι έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή άγνωστες πηγές (υπομενού ρυθμίσεων Οθόνη Κλειδ.Και Ασφάλεια) ώστε να μπορείς να εγκαταστήσεις τις κατεβασμένες εφαρμογές.

×
×
  • Create New...