Jump to content

Zoubabas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Zoubabas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Zoubabas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αυτή που λες εσύ είναι η prepaid visa όπως υπάρχει και prepaid mastercard
  2. Την κάρτα την έχω δώσει στο θείο μου λόγω ότι έχει αποκλειστεί από την Πειραιώς γιατί είχε γίνει μπέρδεμα παλιότερα με ένα δάνειο κι έτσι δεν του βγάζουν ξανά λογαριασμό και κάρτα αλλά μόνο απο κει πληρώνεται για αυτό έχει δηλώσει το δικό μου IBAN και σηκώνει τα λεφτά με την κάρτα μου. Εγώ δεν πολυχρησιμοποιω την Πειραιώς γιατί πληρώνομαι από την Εθνική απλά θα ήθελα να χω κι εγώ καλού κακού μία δεύτερη χρεωστική το θέμα είναι ότι μπορείς να χεις πχ 2 χρεωστικές Visa ή 2 χρεωστικές Mastercard ή 1 και 1? Αυτή που χω δώσει είναι Debit Visa
  3. Ωραία σας ευχαριστώ όλους μία τελευταία ερωτηση αυτό γίνεται και σε άλλη τράπεζα δηλαδή στην Πειραιώς λόγω ότι έχω δώσει την κάρτα μου σε έναν συγγενή για εξυπηρέτηση η οποία είναι Debit Visa ο λογαριασμός και η κάρτα είναι στο όνομα μου όποτε εάν μπορώ να βγάλω κι εκεί μία Mastercard ώστε να χω κι εγώ μία όμως στην Πειραιώς δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσω ebanking εάν πάω σε κατάστημα θα το δεχτούν αυτό?
  4. Παιδιά έχω μία απορία και θα ήθελα οποίος γνωρίζει να μου απαντήσει λοιπόν έχω λογαριασμό στην εθνική τράπεζα και είχα την χρεωστική κάρτα Debit Mastercard που παρέλαβα με το άνοιγμα του λογαριασμού παράλληλα έχω και ebanking πριν λίγες ημέρες έκανα αίτηση από το ebanking για έκδοση χρεωστικής κάρτας Debit Visa και σήμερα την παρέλαβα. Τώρα στο ebanking μου δείχνει συνδεδεμένες και την Mastercard και την Visa την οποία ενεργοποίησα σήμερα δηλαδή έχω 2 χρεωστικές συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό μπορώ να τις έχω έτσι ή πρέπει να ακυρώσω την μία οπωσδήποτε μην τυχόν κι έχω ντραβαλα μετά?
×
×
  • Create New...