Jump to content

leflam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

leflam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους, κ εύχομαι καλη χρονιά και ότι επιθυμείτε, ειδικα όσον αφορά το πάθος όλων μας, τα αυτοκίνητα!:rolleyes: Έχω 3 ερωτήσεις να κάνω: 1η) Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στην Αγγλία, και σκέφτομαι το καλοκαίρι που ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου, να αγοράσω αμάξι απο Γερμανία, να του βάλω αγγλικές πινακίδες, και απο Σεπτέμβρη αν γυρίσω Ελλάδα μόνιμα, να το κυκλοφορώ Ελλάδα με αγγλικές πινακίδες και απλά να το βγάζω εκτός Ελλάδας 2 φορές τον χρόνο για μερικές μέρες κάθε φορά! Γίνεται? 2η) Προς φοιτητές εξ Αγγλίας ή κάτοικους εξωτερικου! Τι χρειάζεται για να βάλω στο αμάξι που θα φέρω απο Γερμανία αγγλικές πινακίδες και να τοχς στο όνομα μου? (πχ αγγλικό τηλ στο ονομα μου? κλπ) 3η) Επειδή έχω μπερδευτεί τελείως με το σύστημα εκτελωνισμού, αν τελικα αποφασισω να μην βάλω αγγλικες πινακιδες, αλλα να προβω σε εκτελωνισμο του αυτοκινητου στην Ελλαδα με ελληνικες πινακιδες, ποσο θα μου κοστισει περιπου ο εκτελωνισμος? Μιλάω για Porsche Boxster, μοντελο 3 χρονων, 2700κυβ, 25.000km με τιμή αγοράς στην Γερμανία 30.000-32.000ευρω.! Ευχαριστώ πολύ όλους, και πάλι τις ευχές μου για ενα εξαιρετικό 2008!!! :) Λευτέρης!
  2. Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα Blackberry 8300 με συμβόλαιο στην αγγλική Ο2, και επειδή δεν έχω το unlimited data plan, αλλά πληρώνω 2.7 λίρες ανα mb, ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να ελέγχω το data traffic που έχω κάνει ανά πάσα χρονική στιγμή, ώστε να ξέρω και το ποσό που θα χρεωθώ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Καλησπέρα σε όλους-ες όσους διαβάζουν το μήνυμα μου!:) Αποφάσισα επιτέλους να αγοράσω ένα Blackberry 8300 εδώ στην Αγγλία με συμβόλαιο Ο2. Θα ήθελα να ρωτήσω 3 πολύ σημαντικές ερωτήσεις: 1ον: Η ο2 μου δίνει 2 επιλογές, unlimited connection to the internet με 10 λίρες τον μήνα, ή 2.7 λίρες ανά MB. Επειδή δν έχω ιδέα, ήθελα να ρωτήσω σε πόσα απλά εμαιλς (χωρίς attachments) και άνοιγμα ιστοσελίδων, αντιστοιχεί 1ΜΒ?? Ένα MB ανά μήνα, θα φτάνει για να ανοίγω 5-6 εμαιλς και 1-2 ιστοσελίδες την ημέρα?? 2ον: To 8300 είναι κλειδωμένο? Θα μπορώ να το χρησιμοποιώ και στην Ελλάδα με ελληνική simcard και να μπαίνω στο ίντερνετ και στην Ελλάδα? 3ον: Αν δεν βάλω το unlimited connection, αλλά εκείνο με τα 2.7 λίρες ανά MB για όσα κάνω, θα χρεώνομαι κάθε φορά που θα μπαίνω στο msn messenger?? Σας παρακαλώ πάρα πολύ, όποιος ξέρει ας μου απαντήσει, ώστε να προχωρήσω στην αγορά του τηλεφώνου! Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά! ¨)¨)
  4. Καλησπέρα σε όλους από την βροχερή (αν κ ευτυχώς όχι όπως συνήθως) Αγγλία! Σκεφτόμουν για αγορά το Blackberry 8800 ή το 8820, μέχρι που είδα το 8310 εδώ στην Αγγλία και ξετρελάθηκα! Δυστυχώς όμως δεν υποστηρίζει Wifi. Αντίθετα, η νέα του έκδοση, το 8320 που κυκλοφορεί ήδη στην Αμερική υποστηρίζει και Wifi. Έχετε ακούσει τίποτα για το πότε και αν θα φέρουν το 8320 στην Ευρώπη?? Επίσης, θεωρείτε ότι το Wifi είναι σημαντικός παράγοντας για το blackberry? Να κοιτάξω να αγοράσω το 8310 που έτσι κ αλλιώς είναι εξαιρετικό, ή να περιμένω μέχρι άγνωστο πότε το 8320 γιανα χω και Wiifi???? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, ναστε όλοι καλά!!:):)
  5. Αγαπητέ LombNfTs, τελικά τι έκανες???? Το κράτησες ή το πούλησες το blackberry 8310? Είμαι στην ίδια θέση με σένα (μεταπτυχιακός φοιτητής γαρ) και προσπαθώ να δω αν θα μου χρειαστεί πραγματικά το συγκεκριμένο κινητό ή όχι! Το χρησιμοποίησες?? Σε βόλεψε ή θεωρείς ότι εν τέλει δεν χρειάζεται για μας τους φοιτητές?? Σε ευχαριστω!:):)
  6. Thank u gia tin grigori apantisi! Genikotera tha perimenw apanthseis apo etairies gia interviews gia douleia, + ta email tou panepistimiou mou! Dn einai epigousas shmasias, alla kalo thatan na ta koitaw! Thewreis oti gia kapoion pou dn einai hardcore epaggelmatias, xreiazetai ena blackberry?? Genikotera mou aresei san kinito!
  7. Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ που διαβάζετε το μήνυμα μου, είμαι μεταπτυχιακος φοιτητής στην Αγγλία, και αυτή την περίοδο είμαι στην διαδικασία αιτήσεων για δουλειά σεαγγλικές εταιρίες, που σημαίνει full emails τα οποία πρέπει να κοιτάω σχετικά συχνά! :) Η ερώτηση μου είναι η εξής: Θα πάρω τωρα κινητό με σύνδεση, και είμαι μεταξύ του Nokia 8600 luna και του Blackburry 8800! Ξέρω ότι είναι άσχετα μεταξύ τους, αλλα τι να κάνω! Θέλω λοιπόν να την γνώμη και τα φώτα σας όσον αφορά το Bl 8800! Αξίζει για έναν φοιτητή σαν και μένα, ή απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες, βολεύει η χρήση του και ως κινητού τηλεφώνου και ότι άλλο θεωρείτε ότι θα πρέπει να ξέρω. Εν τέλει στην θέση μου ποιο από τα 2 θα επιλέγατε???:blink: Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
  8. Καλησπέρα και σας ευχαριστώ που κάνετε τον κόπο να διαβάσετε το μήνυμα μου! Είμαι κάτοικος Λονδίνου, και η Vodafone Uk μου έκανε την εξής προσφορά για το καινούργιο 8600 Luna: 35 λίρες (50 ευρώ) τον μήνα για συμβόλαιο 12 μηνών με 500 λεπτά και 250 μνμ δωρεάν, + 100 λίρες (150 ευρώ) για το τηλέφωνο, και μου δίνουν το 8600 luna. Θέλω λοιπόν την πολύτιμη συμβουλή σας!! Αξίζει να πάρω το 8600 κατά την γνώμη σας?? Όσον αφορά το value for money, είναι καλή προσφορά αυτή που μου έχουν κάνει για το 8600??? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο και την βοήθεια σας:):)
×
×
  • Create New...