Jump to content

PS2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PS2000

  1. Η απάντηση μου sverver σε σένα είναι άνοιξε το καπάκι και διάβασε τι γράφει η μπαταρία. Li-ion 3.6v 700μΑ. Τι κάνει νιάου στα κεραμίδια ? Το τ610 Li-po 3.7v 770mA. Για λίγα χιλιοστά θα χωρούσε η παλιά καλή μπαταρία αλλά….
  2. To FMA για SonyE το ξέρει κανένας ?
  3. Animated themes for k700i http://www.mobile9.com/4images/categories.php?cat_id=94&page=15
  4. Έχεις δίκιο paokaras45, δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή κάτι που να με ικανοποιεί. Σωστός
  5. Συμφωνώ PropheT μαζί σου για το 6230 είναι πραγματικά άσχημο ότι και χρώμα να το δεις, και τα πλαστικά του έχω ακούσει ότι είναι άθλια, αν και δεν το έχω πιάσει ακόμα να το ζορίσω να δω τι μπορεί να κάνει.
  6. Ήμουν κάπως υπερβολικός λέγοντας ότι δεν έχει τίποτα να προσφέρει το κ700, αλλά απλά πιστεύω ότι όσο και καλή κάμερα να έχει όσο και καλό να είναι το mp3 , και η οθόνη αυτό που πραγματικά μένει και χρησιμοποιείς καθημερινά είναι ένα τηλέφωνο. Σαν εργαλείο λοιπόν πρέπει να έχει μπαταρία σύμφωνα με τις τεχνολογίες που υπάρχουν να αντέχει 4-6 μέρες και απο την άλλη τις απλές λειτουργίες ενός τηλεφώνου. Αλλιώς τουλάχιστον για μένα δεν μπορεί να αποκαλείται κινητό τηλέφωνο.
  7. Σεβαστή η άποψη σου απλά θεώρησα ότι κάποια πράγματα είναι δεδομένα ακόμα και στις πολύ βασικές λειτουργίες του κ700 σε άμεση σχέση πάντα με το 6610. Αυτό όμως δεν συμβαίνει και προσπαθώντας να κάνω ότι έκανα με το Νόκια στην καθημερινότητα μου απογοητεύτηκα από το κινητό ενώ το είχα λατρέψει από την πρώτη ματιά. Παράδειγμα και έχω πολλά τέτοια, στο 6610 η ανοιχτή ακρόαση με βόλευε αφάνταστα γιατί κρατούσα το κεφάλι μου μακριά από το κινητό και έτσι δεν με έπιανε πονοκέφαλος τον οποίο παρατήρησα την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα κινητό. Στο Νokia όταν πάρεις τηλέφωνο απλά μετά πατάς ΕΝΑ κουμπί και έχει ανοιχτή ακρόαση. Τι πιο λογικό ? Στο Κ700 Όταν σε πάρουν τηλέφωνο πατάς το joystick στο κέντρο και μετά πας 5 φορές κάτω. (Πιο σύντομα γίνετε πατώντας το joy μία κάτω και μετά το νούμερο 5). Εντάξει πάλι λογικό θα πεις. Αλλά αυτό όταν σε πάρουν όταν πάρεις πας 7 μενού κάτω και όχι 5. Πως λοιπόν κάτι τόσο λογικό γίνετε εκνευριστικό? Γι αυτό σεβαστή η άποψη σου, αλλά πραγματικά δεν είμαι υπερβολικός το δοκίμασα και προσπάθησα με κάθε τρόπο να βρω λύσεις σε πολύ βασικά πράγματα που δεν περίμενα ποτέ πως θα είναι τόσο δύσκολα να τα σκεφτεί και μία άλλη εταιρία εκτός της Νοκια.
  8. Αγόρασα και κράτησα το Κ700 για ένα μήνα. Το προηγούμενο κινητό μου είναι το 6610 το οποίο έχω δοκιμάσει 2 χρόνια. Πριν πάρω το Κ700ί διάβασα χιλιάδες reviews για αυτό και σχεδόν όλα τα άλλα mobiles που κυκλοφορούν στην αγορά. Το τελικό μου συμπέρασμα είναι ότι αν δεν πάρεις στα χέρια σου ένα κινητό να το δοκιμάσεις για τουλάχιστον 2 βδομάδες ότι και να διαβάσεις τελικά θα πάρεις ένα κινητό που να μην σου ταιριάζει. Τα συμπεράσματα μου για το κ700ι είναι ότι εκτός από την πανέμορφη όψη δεν έχει να προσφέρει απόλύτος τίποτα ούτε σαν κινητό ούτε σαν φωτογραφική. Ακόμα και το λογισμικό του τ610 είναι καλύτερο σε απλές λειτουργίες όπως να βρεις ένα τηλέφωνο όπου στο κ700 ψάχνεις μόνο με ένα χαρακτήρα. Μπορώ να μπω σε τραγικές λεπτομέρειες οι οποίες θα μπορούσαν να γεμίσουν ένα βιβλίο 500 σελίδων. Από την άλλη πλευρά αν θέλω Digital Camera με 200euro παίρνεις μια με 4 ίσως και 5 Mpixel που παίρνει απίστευτες φωτογραφίες. Και αφού απάντησα σε όλα τα ερωτήματα του νέου διαφημιστικού της SonyEricsson με τον άντρα και την γυναίκα από την άλλη. Άλλο ένα απίστευτα τραγικό το οποίο έπαθε η SE γιατί βιάστηκε να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό 6230. Αντί να βάλει την μπαταρία του τ610 Li-po 770mA(4-5μέρες) (Ακόμα και το τ68ι είχε την ίδια και κρατούσε 10 μέρες ). Έκανε το θανάσιμο λάθος να βάλει μια Li-ion 700mA τεχνολογίας που έχει το Nokia μου 6610. (και μάλιστα το 6610 έχει το ίδιο ακριβώς μέγεθος μπαταρία αλλά στο 66 η μπαταρία είναι 3.7v αντί για 3.6 του κ700). Το Αποτέλεσμα είναι το κινητό με φόρτιση 10ώρες να κρατάει ΜΙΑ μέρα με το ζόρι και να μην μιλήσω για χρήση Bluetooth hands free και IR. Τι και αν έψαξα σε forums και στο Internet για λύση, όλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα και περιμένουν νέο Firmwear που θα λύσει τα προβλήματα της αυτονομίας. Η SE με αυτήν την τελειωτική κίνηση έβαλε ταφόπλακα στο κ700ι και εγώ μετά από έναν μήνα χρήσης του κινητού το πούλησα. ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ.
×
×
  • Create New...