Jump to content

agismar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by agismar

  1. Καλή επιτυχία, ευχαριστούμε πολύ για το δώρο!
  2. Τέλειο δώρο. Ευχαριστούμε πολύ! Καλή επιτυχία σε όλους!
  3. Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο! Καλή επιτυχία σε όλους!
  4. Καλή επιτυχία. Καλές γιορτές σε όλους , πάντα με υγεία!!!
  5. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, καλή τύχη σε όλους.
  6. Καλημερα σημερα χωρις να κανω τιποτα στο κινητο, εκανε restart και εμεινε στην οθονη της samsung.Εβγαλα μπαταρια,εκανα restart πολλες φορες,τιποτα,το τηλ. δεν ανοιγει με τιποτα.
  7. Αγόρασα το galaxy s2, μτχ απο εισαγωγη εξωτερικου.Εχει 4.0.3 ics.xxl.p2 . Κατεβασα το kies και μου λεει οτι δεν υπαρχουν αναβαθμισεις για την συσκευη αυτη. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: λογικα δεν ειναι η επισημη εκδοση αυτη που εχει το κιν. , για να δεχτει αναβαθμιση jelly bean ,οταν βγει μεσω kies,θα πρεπει να εγκαταστισω την επισημη εκδοση ή οχι.
  8. Πολύ ωραίο δώρο....για να δούμε !!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
  9. Χρόνια πολλά σε όλους ,με υγεία και ευτυχία ...και πάντα τέτοια όμορφα δώρα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:
  10. Καλησπέρα,απο εχτές άρχισε να τρεμοπαίζει η οθόνη του κινητού μου.Εμφανίζονται παράλληλες οριζόντιες γραμμές σε όλη την οθόνη οι οποίες τρεμοπαίζουν.Ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανέναν , που μπορώ να απευθυνθώ για service και για πόσο ισχύει η εγγυηση του κινητού??? Έυχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  11. edo kai 2 meres to kinito ,otan vriskete sto screensaver , arketa sixna kolaei xoris logo kai aitia.To exo apo tis arxes septemvriou,den ksero ti firmware einai,kai den exo kanei anavathmisei. Prepei na kano anavathmisei i den tha leithei to provlima?
×
×
  • Create New...