Jump to content

Irine12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Irine12

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone CU

Irine12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Νομίζω ότι το δωρεάν πακέτο του μήνα είναι μόνο για την Ελλάδα. Αν βάλεις τα 10GB για νυχτερινή χρήση δίνει κάπου στο 1,5-2GB περιαγωγή εντός Ε.Ε. Μπες στην ιστοσελίδα και δες αναλυτικά τη χρήση του κάθε πακέτου που επιθυμείς να ενεργοποιήσεις. Γενικότερα τα φοιτητικά δεν είναι για έξω. Μπορεί να δίνουν μια πολύ μικρή κατανάλωση εντός ΕΕ. Πάντα διευκρινίζουν τι προσφέρει κάθε πακέτο. Υπάρχει ξεχωριστό πακέτο χρόνου για χώρες του εξωτερικού ή για περιήγηση. Γι'αυτό δε δίνουν κάτι σχετικό στους φοιτητές εσωτερικού. Υπόψιν ότι ακριβώς επειδή είσαι φοιτητής εσωτερικού δε θεωρείται ότι βγαίνεις εκτός της χώρας σου παρά μόνο εκτάκτως, οπότε και θα ενεργοποιήσεις κάποιο ανάλογο πακέτο. Αν μιλάς από ελληνικό σε ελληνικό κινητό, δεν υπάρχει χρέωση περιαγωγής και καταναλώνεις το χρόνο που έχεις ενεργοποιήσει ως πακέτο. Η δε περιήγηση στοιχίζει πολύ. Νομίζω ότι οι γίγα-νύχτες είναι ό,τι καλύτερο, αλλά δεν ξέρω αν ο όγκος δεδομένων για εξωτερικό είναι μόνο για τις συγκεκριμένες ώρες. Στη χειρότερη το ενεργοποιείς δύο φορές. Σίγουρα συμφέρει αν είσαι πχ στην Κύπρο, όπου το 1GB στοιχίζει τουλάχιστον 10 ευρώ. Και θα χρειαστεί να αγοράσεις εγχώρια κάρτα. Απ'την άλλη, στη Βουλγαρία διάβασα ότι ένα φοιτητικό πακέτο χρόνου ξεκινά από 5 ευρώ. Εφόσον η φοιτητική μηνιαία κάρτα των ΜΜΜ είναι 8-10 ευρώ, λογικά το πακέτο των 5 προσφέρει πολλά και ίσως σε συμφέρει να αγοράσεις και μια βουλγάρικη κάρτα.
  2. Κάθε πόσους μήνες πρέπει να κάνω ανανέωση χρόνου στο ΑΠΛΟ cu; Στο f2go πλέον είναι ανά δίμηνο και έχω μαζέψει 25 ευρώ καθώς δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα και δε θέλω να χάσω ούτε τον αριρθμό ούτε το ποσό. Σκέφτομαι να το μετατρέψω σε cu, αλλά πληροφορήθηκα ότι κι εκεί είναι πλέον ανά ΔΥΟ μήνες και ΔΕΚΑ ευρώ ελάχιστη ανανέωση. Ξέρω ότι η ελάχιστη είναι 5. Τι γίνεται; Το λένε έτσι οι πωλητές για να έχουν σίγουρα τα 5 ευρώ/μήνα;
  3. Έβγαλα φοιτητικό το 2015 ή αρχές του 2016. Ακόμη λαμβάνω τις προσφορές. Τι ισχύει για όσους έχουν ξεπεράσει το όριο των νομικά προβλεπόμενων ετών φοίτησης σε δημόσιο εκπαοιδευτικό ίδρυμα; Στα ιδιωτικά απλώς παίρνεις βεβαίωση φοίτησης έως ότου τελειώσεις. Οπότε όσοι είναι πχ σε κολλέγιο και κάνουν μερική φοίτηση ή αδυνατούν να περάσουν τα μαθήματα αμέσως, καλύπτονται με την ανανέωση φοίτησης. Οι του δημοσίου; Επίσης, όταν έβγαλα φοιτητικό CU έκανα αίτηση και στη Wind, αλλά το έστελναν ταχυδρομικώς και το δικό μου πακέτο δεν ήρθε ποτέ. Έμαθα ότι το φοιτητικό f2go είναι εφόρου ζωής και δικαιούσαι δύο. Η Vodafone τότε έδινε μόνο ένα.
×
×
  • Create New...