Jump to content

sjiannis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sjiannis

  1. Θα επιμείνω στην κριτική μου με λίγο πιο προσεκτική επιλογή λέξεων. 1) Όταν λέω "ουσιαστικά άχρηστο" το notification led δεν εννοώ βέβαια ότι δεν λειτουργεί, αλλά γιατί πρέπει να είμαι ευγνώμων που υπάρχει όταν δεν μπορώ να το δω παρά σε συνθήκες μαύρου σκοταδιού; 2) Για τον ήχο θα πω πως δίνει βάθος και "εικόνα" εις βάρος της σαφήνειας. Αυτό ισχύει και για το ηχείο, και για τα ακουστικά. Κάτι που μου δίνει την εντύπωση ότι διορθώνεται. Αν υπήρχε μεγαλύτερη ένταση, δεν θα φαινόταν καν σαν πρόβλημα. 3) Η οθόνη είναι πολύ καλή, αλλά όχι εξαιρετική. Συγκρινόμενη με το p9 lite (και την παλιά, και την 2017 έκδοση) είναι λιγότερο φωτεινή και το λευκό της τείνει προς το πράσινο. Δεν πρόκειται για ελαττωματική οθόνη. Αν δεν τη δεις προσεκτικά και δεν συγκρίνεις μπορεί και να μην το καταλάβεις. Συγκεκριμένες αποχρώσεις του κόκκινου π.χ. φαίνονται κάπως πορτοκαλί (σύγκριση και με samsung). Νομίζω ότι για το χρώμα φταίει η μεμβράνη και ίσως δεν έπρεπε να είμαι τόσο βιαστικός στην κριτική μου, αλλά ήμουν βέβαιος ότι θα το είχε παρατηρήσει και άλλος και θα υποδείκνυε ως ένοχο την μαμά ζελατίνα. Δεν διακινδυνεύω να την αφαιρέσω τώρα γιατί δεν εμπιστεύομαι την προστασία της διαφανούς θήκης. Θα το κάνω όμως οπωσδήποτε στο μέλλον και θα επανέλθω. Άλλωστε είναι ορατές κάτι πράσινες οριζόντιες γραμμές πάνω στην ζελατίνα αν την κοιτάξεις με την οθόνη σβηστή. 4) Επαναλαμβάνω ότι το τηλέφωνο (4/128) είναι συνολικά άριστο (δεν έχω ακόμα παίξει αρκετά με τη φωτογραφική). Τα παραπάνω τα θεωρώ ψεγάδια. Τα αναφέρω γιατί εγώ θα ήθελα να τα ξέρω πριν αγοράσω το τηλέφωνο. Και όχι απλά δεν το έχω μετανιώσει, αλλά το θεωρώ και μεγάλο VFM. Να πω επίσης ότι αισθητικά είναι πάρα πολύ προσεγμένο. Και ότι του έχω αλλάξει τα φώτα στη χρήση, αλλά η μπαταρία επιμένει πεισματικά να μην εξαντλείται μέχρι το βράδυ. :)
  2. Η δική μου εμπειρία μετά από 10 μέρες χρήσης. Το τηλέφωνο είναι αστέρι, αλλά με προβληματίζουν 3 πράγματα: 1) Το notification led είναι τόσο αδύναμο που είναι ουσιαστικά άχρηστο 2) Το ηχείο είναι καθαρό αλλά αδύναμο στις κλήσεις. Στα δε ακουστικά είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Ακους μεν, αλλά στερείσαι. Μια και ακούω podcasts και audiobooks, δυσανασχετώ. 3) Η οθόνη είναι ευκρινής και ευχάριστη, αλλά δεν είναι αρκετά φωτεινή και έχει μια πρασινίλα που δεν διορθώνεται με τη θερμοκρασία λευκού. Υποψιάζομαι τη μαμά μεμβράνη (η οποία έχει βλέποντας λοξά κάτι οριζόντιες γραμμές). Εντυπωσιακά είναι το σήμα στο wifi, και η αυτονομία της μπαταρίας. Κολλήματα μηδέν. Ένα θεματάκι με εφαρμογές που μεταφέρθηκαν και δεν χρησιμοποιούν σωστά την οθόνη. Προφανώς πρόβλημα διαφορετικών διαστάσεων οθόνης.
  3. AppGallery -> Ηχογράφηση Κλήσεων
  4. Με βάση το παραπάνω, αλλά και βιντεο reviews Τελικά ήχος με ακουστικά;
  5. Αν κατάλαβα το ηχείο δεν το λες και καλό. Ο ήχος όμως με ακουστικά; Μπορεί κάποιος να μας πει; Είναι σημαντικός παράγοντας για μένα (podcast, μουσική κλπ)
×
×
  • Create New...