Jump to content

gameofphones

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gameofphones

  1. Εντάξει δεν λέω ότι δεν σε πιστεύω αλλα διάβασα και αρκετά τελευταία για το οτι 4 ραμ είναι λιγα στο πιξελ 3. Στο 2018 είμαστε και παμε για 2019. Βαριες εφαρμογές δεν είναι μόνο τα παιχνίδια.
  2. Ναι το ίδιο είναι το είχα είναι πολύ καλό για την τιμή του. Μπαταρία 4 5 μέρες ανάλογα τη χρήση και οι μετρήσεις του συνήθως πολύ καλες.
  3. Κάπου χάνει κάπου κερδίζει, δεν είναι μόνο χασουρα. Βαλε αλλα 4 ραμ δεν είναι λίγα για να αλλάξουν όλη την εμπειρία χρήσης, 128 τουλάχιστον αποθηκευτικό και μπαταρίαρα.
  4. 1 ναι 2 οχι 3 οχι επισημα και 3d party καινε πολυ 4 ναι μια χαρα 5 σε συγκριση με ενος φιλου ειναι πιο λευκη και ελαφρως φωτεινοτερη 6 δεν σουλευω gmail ολες οι ειδοποιησεις ερχονται οκ 7 βολευει παρα πολυ, σπανια χανει καμια φορα σε κοντρα ηλιο μπορει να δυσκολευτει, γενικα ειναι πανω απο 95% σωστο
  5. Πες μας ποιο πήρες φιλε δώσε λινκ αν θες.
  6. Ετσι ακριβώς το λέει άλλωστε εκεί στο θαυμαστικό. Εγω με τη χρήση μου βγαζω 7 8 ωρες σε 2 μέρες. Η καλύτερη μπαταρία σε συσκευή που είχα μέχρι τώρα.
  7. Εξαρτάται που δίνεις μεγαλύτερη βάση στο σκιν η στην κάμερα. Αυτο είναι το βασικό, πολύ καλύτερη κάμερα δεν έχει απλά μόνο στις πολύ νυχτερινες, που εκεί μπορείς να βάλεις gcam ή το night mode της στοκ και να πιασεις πολύ καλό αποτέλεσμα. Το σκιν της Χαβάη για μένα είναι το χειρότερο δεν το μπόρεσα λεπτό και ούτε και με launcher σώζεται. Παρε το 6τ και δες το σου δίνουν 15 μέρες δωρεάν επιστροφή. Δε θα το μετανιώσεις.
  8. Μπα είναι θέμα εφέ νομίζω.
  9. Με το νεο Update πήγε το εικονίδιο του ξυπνητηριού αριστερά.
  10. Στις επιμέρους ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής θα το βρεις.
  11. Δεν ειδα κατι τετοιο.
  12. Με μια πρώτη ματιά ένα δακτυλο που πέρασα ξανά φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα, το βρίσκω πιο γρήγορο και άμεσο από πριν.
  13. ναι αλλα επειδη το βαζω σε τσεπη συχνα μου χρειαζεται η ρυθμιση.
  14. Καλησπέρα και εγω στη παρέα με τα 8 ραμ 128 αποθήκευσης. Τρένο η συσκευή σε όλα ούτε παιχνίδια καταλαβαίνει ούτε τίποτα. Το μόνο που είδα εγώ είναι ότι με διπλό χτύπημα κάποτε δεν ανταποκρίνεται και ούτε με το power button. Σε 2 3 δευτερόλεπτα του περνάει. Το είδε αλλος αυτό;
×
×
  • Create New...