Jump to content

delichoussein

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by delichoussein

  1. Φιλοι καλησπερα!!..Εχω μια απορια για το 7200..Το εχω παρει εδω και ενα μηνα περιπου.. Η πλοηγηση του κινητου οντως ειναι αργη ή εχω καποιο προβλημα με τη συσκευη και παει σαν χελωνα απο τη μια λειτουργια στην αλλη;;... Θα ηθελα τα φωτα σας.. Ευχαριστω.. ΑΑΑ!!! Μηπως υπαρχει καμια εκδοση, full ομως, για το 7200, του Oxgen;;.. Οποιος εχει κανενα link ή οτιδηποτε που μπορω να κατεβασω.. Εχω ηδη την εκδοση 2.2.4 που μου κανει αλλα δεν εχω κανενα patch για να ενεργοποιησω ολα τα features του...
  2. Φιλε dimitrisgr ευχαριστω για το οχυγεν,αλλα δεν με ικανοποιησε γιατι δεν ειναι full και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω με ολα τα κολπακια του... Φιλοι κινητοβιοι!! Παρακαλω οποιος κατεχει γνωση για *****, patch, serial number ή καποιο link energo gia to OPM 2.2.4, ας μου δωσει τα φωτα του..
  3. Γνωριζει κανεις κανενα link ή εχει κανεις το ***** για το Oxygen 2.2.4;;.. Ειναι το μονο version που μπορεσα να κατεβασω που κανει για το 7200,αλλα δεν το εχω full!!.. Εστω αν υπαρχει καμια αλλη εκδοση full που να κανει για το 7200.... Ευχαριστω εκ των προτερων..
×
×
  • Create New...