Jump to content

georgiosm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgiosm

  1. Παιδιά έχει βρεί κανείς κανένα σωστό προγραμματακι που να κρατάει χρόνους ομιλίας κλπ ωστε να μην ξεφεύγουμε απο το πρόγραμμα που έχουμε με τις εκάστοτε εταιρίες κινητής? Ευχαριστώ
  2. hi παιδες.. Κάτι περίεργο έγινε μετα την επιτυχή εγκατάσταση του cooked rom ala minautaur και δεν μπορώ να "τρέξω" της επαφές μου . Πατώντας τις επαφές μου λέει [ The file "RandomAccess" cannot be opened.Either is not signed.. etc] Μπορεί κάποιος να μου το στείλει ??? Πλίζ ?:O
  3. Πριν τις καλοκαιρινές διακοπές μου και μαζί με τα jeans είπα να σιδερώσω και την artemis (aka Hard reset). Επειδή είχα να το κάνω απο τον Δεκέμβριο που το πήρα ,και τότε είχα παιδευτεί, εχω ξεχάσει τι ελληνικά είχα βάλει στο πληκτρολόγιο (αγορασμένη απο expansys). Τι να βάλω βρε παιδιά ... ου γαρ έρχεται μόνο τελικά.. :O
  4. Παιδια ερώτηση: Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάζω την artemis σε pc χωρίς active sync και να βλέπω την κάρτα μνήμης σαν usb drive ?? Εχω την εντύπωση οτι κάπου στο forum κάτι διάβασα...αλλα δεν το βρίσκω..
  5. Εγω το ελυσα βαζοντας ΚΑΙ το Phone plus (εναλακτικος dialer ειναι.. ψιλοχαζο το interface, αλλα τουλαχιστων στελνει σωστα τα sms)
  6. μάλλων εχω παλιότερη rom :( δεν μου έχει τετοιο option εμενα ROM version 1.12.405.1 WWE ROM DATE 9/12/06 Radio Version 02.67.90 Protocol 4.1.12.28 ExtRom 1.12.405.101
  7. Που είναι αυτό ? στο regional settings (στο δικό μου )δεν εχει τετοιο option :confused:
  8. Τελικά το θέμα τον 70 ή 160 χαραχτήρων είναι πολύ απλο.. Απενεργοποιείς το unicode μεσα απο το option ton sms και ανεξαρτητα απο το keyboard στελνει 160 .. Δηλαδή Messaging ->menu->tools->options tap sto Text Messages απενεργοποίηση του Use Unicode when necessary..
  9. Να πάρει.. το resco keyboard μου λέει Invalid skin και δεν μου το εμφανιζει :( :( καμια ιδέα
  10. Σας χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου.. Ξαφνικά σταμάτησα να νιώθω μόνος μου ..νόμιζα οτι μόνο εγώ βρήκα το κελεπούρι .. Το p3300 το έβλεπα απο τον Οκτ του 2006 στην expansys και τελικά κατάφερα να το αγοράσω τον Δεκ. Ενώ είμαι γραμμένος στο myphone.gr δεν έτυχε να δώ το forum της συσκευής. Τελικά είμαστε πολλοί χρήστες αυτου το ppc , τοσοι πολλοί που θα μπορούσαμε να κάνουμε club ! :rolleyes: Εφαγα μεγάλο ζόρι να βάλω το ελληνικό πληκτρολόγιο και τελικά κατάφερα να παίξει το resco.. παρόλαυτα τα sms μου έχουν μόνο 60 chars (ή 70 ?) κάπου δίαβασα στο forum για ένα άλλο resco predefined ?? Πού μπορώ να το βρώ αυτό μιά και το forum είναι τόσο μεγάλο πια.. απο χθες στις 10 το βράδυ διαβάζω ..και σήμερα έφτασα στη σελίδα 60 και δεν το εντόπισα πάλι.. Θα μπορούσε κάποιος καλός συν-χρήστης να μου υποδείξει ένα Link ?? Κατα τα άλλα το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το touch screen ! xixix ειμαι τόσο απρόσεχτος που όταν το βγάζω απο την θήκη του να απαντήσω πατάω παντού και τρέχουν 1000δες προγράμματα !! Ο ΟΜΑΡ είναι ΜΙΑ χαρα.. γενικά είναι ενα τίμιο μηχανάκι.. ppc εχω δουλέψει πολλά (ΗΡ) ε δεν είδα και ΤΡΑΓΙΚΕΣ διαφορές... Σας ευχαριστώ πολύ που με κάνατε να νοιώσω μέλος μιας ομάδας που εμπιστευτήκαμε ένα προϊόν.
  11. Δες το συνημένο αρχείο και φτάξε ξανά τα βύσματα. Οταν λέμε straight δεν ενοούμε 1 προς 1 . γίνονται κάποια twists μέσα στο καλωδιο.
  12. Στο 3230 παίζει κανονικά .Σαν προεγκαταστημένο χαρτη έχει την πόλη του Basel (ιδεα δεν εχω που είναι). Είναι πράγματι πολύ γρήγορο πρόγραμμα.
  13. Εχει πέσει στην αντίληψη σας κάποια εφαρμογή για pc η οποία να κάνει Push objects ? (εστω να κάνει toothing)
×
×
  • Create New...