Jump to content

dim2dim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dim2dim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση
  2. καλησπερα...αγορασα και εγω το n95 και το μονο ψεγαδι ειναι οτι οταν μπαινει σε κατασταση αναμονης η ωρα και ημ/νια βγαινουν καθετα στην οθονη...υπαρχει καποια ρυθμιση για ν'αλλαξει αυτο?ευχαριστω εκ των προτερων...
  3. καλησπερα.εχω το νοκια 6280 και μετεφερα καποια μηνυματα στο φακελο ''αποθηκευμενα στοιχεια''.αυτα τα μηνυματα δε μπορω να τα μεταφερω ουτε μεσω pc suite αλλα ουτε μπορς να τα ξαναεπαναφερω στα εισερχομενα.μπορειτε να μου πειτε τι να κανω για να τα μεταφερω σε αλλο κινητο νοκια?εαν βεβαιωσ γινεται. ευχαριστω εκ των προτερων...
  4. Το ελληνικό είναι.Βρήκα τι φταίει.Είναι πολυ παλιά η κάρτα sim που έχω.Θα τα κάνω χειροκίνητα ολα.Επίσης ξέρετε κάποιον converter για mpeg4 έτσι ώστε να τα δω με τον real player?
  5. Πως θα δώ το product code?To κινητό το αγόρασα μόλις χτες.Ήταν φορμαρισμένο ήδη γιατι ρύθμισα ημερομηνία και ώρες.Το περίεργο είναι οτι όταν διαβάζω τα μηνύματα μέσω του Pc sUITE τότε εμφανίζεται κανονικά το όνομα της επαφής και οχι ο αριθμός.
  6. Ο software updater λέει οτι δεν υπάρχει επιπλέον έκδοση firmware.Επιπλέον τι σχέση έχει η κάρτα μνήμης με τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο? Ευχαριστώ για την απάντηση.
  7. παιδια καλησπερα εχω το n73 music edition αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα.οταν λαμβανω ενα μηνυμα κειμενου εμφανιζεται ο αριθμος τηλεφωνου και οχι το ονομα της επαφης..... καμια βοηθεια?
×
×
  • Create New...