Jump to content

salamina_13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by salamina_13

  1. Καλησπέρα! Έχω το W715 και μόλις έληξε το wayfinder... Υπάρχει τρόπος να το ανανεώσω χωρίς να πληρώσω? Ή κάποιο άλλο αντίστοιχο free πρόγραμμα για να κατεβάσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:)
  2. Δεν το ήξερα αυτό. Νόμιζα ότι χάρτες θα μπορούσα να περάσω. Αν είναι έτσι θα πάω αύριο κιόλας να το πάρω. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
  3. Το γνωρίζω για το W705 και έχω δει και τις διαφορές τους αλλά προτιμώ το G705 και λόγω του agps και του στυλ του. Ευχαριστώ πάντως...
  4. Θέλω πολύ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό αλλά μέσω επιδότησης που δικαιούμαι από την Wind. Έχω πάρει τουλάχιστον σε 10 καταστήματά της και δεν το έχει κανένα. Μήπως υπάρχει κάποια λύση? Ή αν γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να κάνει επιδοτήσεις και ας μην είναι της Wind...
  5. είναι το σύστημα εθνικής περιαγωγής. προς το παρόν διατίθεται σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας μας. συνεργάζονται οι δυο εταιρείες και όταν δεν έχει σήμα η μία μπαίνει αυτόματα στο δίκτυο της άλλης. δεν επηρεάζει πουθενά αλλού όμως. ούτε στις χρεώσεις.
  6. VODAFONE LIVE ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ? MOBILE TV?
  7. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ?
×
×
  • Create New...