Jump to content

louis07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About louis07

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

louis07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τελικα εκανα προπαραγγελια το mate! λιγο η εσωτερικη αναγκη να δωσω μια ευκαιρια σε κατι φιλοδοξο, λιγο οι καινοτομίες, λιγο η αλλαγη απο Samsung και Apple και λιγο το επιτυχημενο μαρκετινγκ που μου εκαναν με το ρολοι με εκαναν να παρω αυτην την αποφαση. εχω αρκετους δισταγμους για το αν θα ειναι τελικως η σωστη ομως νομοζω οτι ηταν αυτο που τελικα ηθελα περισσοτερο!
  2. Ευχαριστω για τις απαντησεις. τωρα εχω το s7 το οποιο χρησιμοποιω εδω και δυο χρόνια (ειμαι πολυ ευχαριστημενος! πρωτη φορα δεν εχω νιωσει την αναγκη αλλαγης!) Δυστυχως ομως ειχε μια πτωση οποτε η οθονη εχει καταστραφει και χρειαζομαι αμεση αντικατασταση. (κατα το παρελθον ειχα μοντελα s (1,5) αλλα και iPhone (4s επισης πολυ καλο!). Αρχικα σκεφτομουν το s9+ αλλα θεωρω οτι ειναι λιγο κατω απο τα αναφερομενα. στη συνεχεια κινηθηκα προς το note (αν και ειναι λιγο μεγαλο για το μεγεθος των χεριων μ). ειπα ομως να περιμενω και το Huawei που πραγματι ειναι πολυ δυναυο ομως τα reviews καταφεραν να με μπερδεψουν. τελος, το iPhone x επεσε λιγο τις τελευταιες μερες και ετσι μπηκε και αυτο στο παιχνιδι εξαιτιας του πολυ καλου λειτουργικου(βεβαια υστερει πολυ σε μπαταρια). Και ετσι εχω βρεθει σε αυτο το τριλλημα!! Τελος, το ρολοι στην προπαραγγελια της χαβαη κανει το κινητο πιο ελκυστικο και μετριαζει καπως την τιμη του εικονικά (αλλα ουσιαστικα αγοραζεις στα τυφλα!)
  3. καλημερα σε ολους. Διαβασα με πολυ προσοχη την κουβεντα για το mate 20 pro και δεν πηρα την απάντηση που εψαχνα. Η ερωτηση ειναι: εχεις επισδοτηση 800 ευρω και αποφασιζεις να δωσεις και 250 -300 ευρω εξτρα τι διαλεγεις αναμεσα σε mate 20 pro, note 9 και iPhone x? εντατικη χρηση καθε μερα χωρις ομως απαιτητικές διαδικασιες. φωτογραφιες : 1500 το χρονο. παιχνιδια οχι.
×
×
  • Create New...