Jump to content

Argyblue

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Argyblue

  • Ημ. Γέννησης 02/02/1993

Argyblue's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. παιδιά με το miui 10 , βλέπω συνταρακτική διαφορά με το power consumption. η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο. επίσης μία εκτίμηση μου είναι οτι οκ τώρα βγήκε το κινητό, θα έρθουν εκατό ενημερώσεις και θα γίνει ακόμα πιο τέλειο το κινητό.!
  2. Έχει συνταρακτικά γρήγορη φόρτιση ωστόσο.
  3. Το τι βλακείες έχει γράψει ο καθένας που δεν έχει πιάσει στα χέρια του το κινητό, δεν περιγράφεται.
  4. Η rom μου είναι κλασσικά 9.6.7 global stable, το κινητό global version. Face unlock είναι σε συγκεκριμένες χώρες ακόμα, και θα μπει σε όλες τις χώρες με το miui 10, προς το παρών είναι σε "πειραματικό στάδιο" , ωστόσο λειτουργεί τέλεια. Απλά φίλε έβαλα τοποθεσία Ιταλία και δουλεύει μια χαρά, όταν μπει το miui 10 θα το γυρίσω Ελλάδα. Όσοι έχετε βάλει ότι ναναι rom ή την beta, δεν μπορώ να καταλάβω γτ το κάνετε , είναι θέμα χρόνου να έρθει κανονικά σε όλους. Φίλε στη θέση σου δεν θα πειραματιζόμουν, τόσο. Η κάμερα προσωπικά με ικανοποιεί 100%. Ειδικότερα το εντυπωσιακό για μένα είναι το διπλό οπτικό lossles zoom , το οποίο ρίχνει σαγόνια.
  5. δεν έχει φλάς , αλλά ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό , αν μάθεις να το χειρίζεσαι το κινητό θα βγάζεις παραπάνω απο ικανοποιητικές σέλφι .!
  6. Σήμερα παρέλαβα και εγώ το δικό μου και το έχω λιώσει, οπότε ας πω και εγώ μερικά πραγματάκια. Λοιπόν τα αρνητικά του κινητού, τα ξέραμε εξ αρχής : 1) δεν μπορείς να δείς 720p netflix αλλά μπορείς 540p ( η γνώμη μου είναι, οτι η οθόνη θα έπρεπε να είναι πάνω απο 15 ίντσες για να καταλάβεις διαφορά), 2) έχει notch ( εμένα δεν με ενοχλέι, εξάλλου τα περισσότερα κινητά του 18' έχουν notch), 3) δεν έχει audiojack (είναι το βασικότερο που με ενοχλεί,αλλά οκ εχω bluetooth πλεον και όλα καλά), 4) η απουσία sd card ( εγώ πήρα το 128άρι , οπότε μια χαρά). Αυτά είναι τα "αρνητικά που βλέπω στο κινητό. Ωστόσο να σας πω και για τις επιμέρους κατηγορίες του κινητού επιγραμματικά: 1) Οθόνη άκρως εντυπωσιακή, μεγάλη, με όμορφα χρώματα, είναι amoled ως γνωστών ίσως όχι επιπέδου note 9, αλλά μου φαίνεται αντίστοιχη με τους s8 + που έχει τύχει να δώ απο κοντα. 2) Επεξεργαστής-Ram-Ταχύτητα απο άλλο πλανήτη, παιδιά sd 845 , με 6 gb ram, ακριβώς ίδια ταχύτητα με το one plus 6. 3) Gps, για το gps ακούστηκαν πολλά, και το συμπέρασμα μου είναι ότι δουλεύει μια χαρά και μάλιστα πολύ καλύτερα απο το συνηθισμένο. 4) Ηχεία, είναι δυνατό , χωρίς να παραμορφώνεται ο ήχος. Πολύ ικανοποιημένος 5) Face unlock και fingerprint sensor ταχύτατο και απολαυστικότατο. 6) Κάμερα, η κάμερα παιδιά είναι πάρα πολύ καλύτερη απο του iphone x , δεν το περίμενα αυτό. Ρίχνει σαγόνια, πολύ καλό stabilization, φανταστική, όπως και η 20mp selfie, βλέπω κάθε τρίχα στο μούσι μου. 7) Eμφάνιση , το κινητό είναι κόσμημα , όλοι με ρωτάνε ποιο είναι απο που το πήρα, και τραβάει τα βλέμματα, γυαλί μπρος-πίσω, πολύ premium αίσθηση. 8) Μπαταρία, με μια τέτοια συσκευή, που δεν την αφήνεις εύκολα απο το χέρι σου, η αποστολή είναι δύσκολη, με όλα ανοιχτά, pubg κτλ κρατάει γύρω στις 6-7 ώρες με always on display. Εντάξει ικανοποιητικό, αν σκεφτείς ότι φορτίζει αστραπιαία. 9) Σήμα, παιδιά σχεδόν μόνιμα 4g και 4g+. 10) Miui, προέρχομαι απο huawei συσκευή με emui, με το οποίο ήμουν πολύ ικανοποιημένος, οπότε με προβλημάτιζε η μετάβαση ωστόσο είναι παραπάνω των προσδοκιών μου, πολύ ικανοποιημένος αισθητικά και λειτουργικά, ίσως αν εξαιρέσουμε το λευκό "περίγραμμα" σε κάποιες εφαρμογές. Συμπέρασμα : Αυτό το κινητό είναι ερωτεύσιμο όσο δεν πάει, η τιμή του στα 600 τα αξίζει όσο δεν πάει, ωστόσο στα 385 ευρώ που το πήρα εγώ , το θεωρώ οριακά κλεψιά. Και το mi mix 2s είναι ωραίο κινητό , και το OnePlus6 , αλλά guys, νομίζω οτι πραγματικά δεν αξίζει ο οποιοσδήποτε να χαλάσει έστω και ένα ευρώ παραπάνω για να πάρει κάτι "καλύτερο", γιατί πολύ απλά, δεν μου φαίνεται ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερα καλύτερο, ή ακόμα και αν υπάρχει δεν θα αξίζε σε καμία περίπτωση τα 400-500-600 ευρώ διαφορά. Η Xiaomi έτσι όπως βλέπω τα πράγματα είναι το μέλλον. Βάλτε το στη ζωή σας και όλα θα είναι καλύτερα χαχα!
×
×
  • Create New...