Jump to content

Stavros750

Members
  • Δημοσιεύσεις

    204
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Stavros750

  1. Εμένα για να μου εμφανιστεί πάντως, έπρεπε να πάω στις 3 τελείες -> ενημέρωση ρυθμίσεων και να ενεργοποιήσω την επιλογή "λήψη ενημερώσεων έγκαιρα"
  2. Έχω ακόμα το mi8 στην κατοχή μου και με προβληματίζει με τι θα το αλλάξω. Είναι ένα κινητό που πάει ακόμα σφαίρα χωρίς ίχνος κολλήματος και πραγματικά είναι βούτυρο . Προσωπικά νιώθω ότι υστερεί απίστευτα στη μπαταρία ειδικά τώρα που πέρασε ο καιρός, με ενοχλεί το νοτς, με ενοχλούν τα updates της xiaomi που το άφησε στην ευχή του Θεού και κάποιες ελλείψεις του που με ρουτ ή custom ρομ λύνονται.

     

    Κοιτάζω τα φετινά κινητά που είναι πολύ καλύτερα αλλά κανένα δε μου κάνει το κλικ. Οι οθόνες οι AMOLED με τα 120hz πάντως είναι must για το επόμενο κινητο. Επίσης αν και το έχω λατρέψει με αποτρέπει πολύ η στάση της xiaomi με το miui είτε λέγεται ελλείψεις είτε bugs που ποτέ δε διορθώνονται είτε εγκατάλειψη χωρίς updates.

     

    Μου φαίνεται με βάση τα περσινά δεδομένα, ένα Poco f2 pro θα σου ταίριαζε γάντι με μόνη παράλειψη τα 120hz. Αναμονή λοιπόν για κάποιο Poco f3 pro που λογικά θα ενσωματώνει και το feature αυτό.

  3. Δεν το έψαξα περισσότερο. Δεν μου χρειάζεται ο έξτρα αριθμός κιόλας, απλά φαίνεται να ισχύει αυτό που λες, ότι η Vodafone θέλει να δώσει νούμερα και ούτε καν με ρώτησαν, απλά μου πήραν την ταυτότητα και την έβγαλαν φωτοτυπία.

     

    Κι εμένα η κοπέλα στο κατάστημα αυτό μου είπε, ότι αν βάλω την ευρωπαϊκή κάρτα νέων στον καινούργιο αριθμό, αυτόματα θα μου κάνει τα 10€>20€. Ότι και καλά είμαι χαζός και τώρα δεν θα την βάλω στο παλιό φοιτητικό που έχω, για να πάρω το ίδιο δώρο... :p

     

    Του χρόνου με την επόμενη ανανέωση της κάρτας νέων, θα την βάλω να έρχεται ξανά στο σπίτι.

     

    Το θέμα είναι ότι εσύ και εγώ ήμασταν και είμαστε υποψιασμένοι. Πόσοι θα την πατήσουν με τα ψέματα που λένε όμως, όπου εκμεταλλεύονται ότι στα προφορικά μπορούν να λένε ό,τι θέλουν χωρίς επιπτώσεις. Πραγματικά τέτοιες πρακτικές θέλουν να ηχογράφηση και να την γνωστοποιήσεις, ώστε να δούμε τι θα πουν.

     

    Προσωπικά εγώ το φοιτητικό το έχαψα (μάλιστα της είπα ότι έχω ήδη και μου λέει "μόλις απέκτησες και δεύτερο") να σου πω την αλήθεια και το βρήκα και σαν μια καλή ευκαιρία με το καλοκαίρι, αφού μου είπε τα κλασικά για τα bonuses τους πρώτους 3 μήνες.

     

    Γλίτωσα τα 2€ μεταφορικά και έφαγα την κοροϊδία στα μάπα.

  4. Εγώ παρέλαβα την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων για 3o έτος, αλλά πρώτη φορά από κατάστημα Vodafone. Με το που πήγα εκεί, αμέσως μου έφεραν μαζί με το φάκελο, μία νέα SIM με φοιτητικό CU. Τους λέω ότι έχω ήδη, αλλά μου απαντάνε ότι πρέπει να το πάρω όπως και να 'χει και αν θέλω του βάζω 10€ κάρτα να ενεργοποιηθεί.

     

    Υποθέτω όμως, ότι αν ενεργοποιηθεί ο νέος αριθμός, αυτόματα χάνω το φοιτητικό στον παλιό μου αριθμό. Ξέχασα να ρωτήσω.

     

    Έβγαλες άκρη; Γιατί έγινε και σε εμένα χθες το ίδιο σκηνικό, αλλά δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι το παλιό υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί. Βέβαια δεν την έχω ενεργοποιήσει, απλά την έβαλα στο κινητό (το κανονικό μου φοιτητικό το έχω δώσει στον πατέρα μου).

     

    Επίσης για όποιον ξέρει, με την ενεργοποίηση κερδίζεις δωρεάν GB; Πόσα και για πόση διάρκεια; Να αξιοποιηθούν τώρα το καλοκαίρι και από Σεπτέμβρη βλέπουμε αν θα το κρατήσω ή όχι.

     

    Edit: επικοινώνησα στο Chat και μετά από έλεγχο και των 2 αριθμών, ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι το νούμερο που παραλάβαμε προφανώς δεν είναι φοιτητικό νούμερο.

     

    Επίσης σου πουλάνε φούμαρα προφορικά, ότι η προσφορά της ευρωπαϊκής κάρτας Νέων ενεργοποιείται μόνο στο νούμερο που παραλαμβάνεις. Προφανώς αυτό είναι ψέμα.

     

    Προσπαθούν με τον τρόπο αυτό, να κερδίσουν έναν δεύτερο αριθμό, γιατί ίσως δεν θα μπεις στην διαδικασία να μεταφέρεις το φοιτητικό σου (είτε λόγω ότι βαριέσαι, είτε είναι ένα νούμερο που το έχεις χρόνια και δεν θα μπεις στην διαδικασία αυτή να μεταφέρεις τα φοιτητικά σου προνόμια σε άλλον αριθμό).

     

    Το μόνο που δεν ξέρω αν αληθεύει, αν βάλεις υπόλοιπο στην νέα κάρτα, αν ενεργοποιείται αυτόματα η προσφορά της ευρωπαϊκής κάρτας Νέων, χωρίς να στείλεις μήνυμα δηλαδή στο 1280. Εγώ αμέσως πάντως την έβαλα στο φοιτητικό μου νούμερο. Τέλος, ο νέος αριθμός δεν έχει το οποιοδήποτε μπόνους, αν τον ενεργοποιήσεις, έστω για τους πρώτους 1-2-3 μήνες.

  5. Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει πολύ αυτή η τελευταία ενημέρωση... Δεν δουλεύει καθόλου καλά πλέον το PiP ίδιος όταν κάνω βίντεο κλήση.. εξαφανίζεται! Και τώρα τελευταία έχει αρχίσει να κολλάει και όταν με καλούν.. Βγάζει κλείσεις, που τις έχω στις αγαπημένες , σαν ενοχλητικές και κολλάει και δεν μπορώ να απαντήσω! Πραγματικά έχω μετανιώσει και όποιος τυχερός δεν την έχει κάνει ακόμα ας περιμένει...

     

    To PiP μεγάλη υπόθεση και το χειρότερο bug για μένα της έκδοσης αυτής. Θα έλεγα και τα bubbles του messenger, αλλά ευτυχώς τα έχω καταργήσει καιρό. Επίσης τα crashes των εφαρμογών όταν σε καλούν πολύ ενοχλητικό και χωρίς λογική ("η εφαρμογή τηλέφωνο-messenger κτλ δεν ανταποκρίνεται").

  6. Δύο πράγματα έχω να πω.... Η ταχύτητα του 5G είναι σε άλλο πλανήτη, οοοοοταν πιάσεις καλά.... Έχω Cosmote και για καλή μου τύχη μια φίλη πήρε το Mi10T pro και ενεργοποίησα το 5G στη SIM μου στο κινητο , με Speedtest στη Καλλιθέα χτύπησε 700mb/s :O .

    Και βρήκα επιτέλους τι ευθυνόταν για το τρελό bug που μου έτρωγε την μπαταρία. Έχω Samsung τηλεόραση και επειδή περνάω πολύ ώρα στο twitch, αναγκαστικά κάνω Wireless Projection από το κινητό στη τηλεόραση. Για κάποιο λόγο το κινητό μου όταν σταματήσω συνεχίζει να προσπαθεί να συνδεθεί στο dns. Για να σας προλάβω το Twitch σταμάτησε την υποστήριξη στις τηλεοράσεις Samsung οπότε δεν έχω άλλο τρόπο

     

    Επομένως αρκεί να βάλουμε την sim σε μία από τις συσκευές που αναφέρει η Cosmote, ενεργοποιούμε το 5G και μετά έχουμε και στο Poco 5G; Ακούγεται πολύ φάουλ το συγκεκριμένο αν ισχύει.

  7. Προερχόμενος από 12.0.3 , πήγα σήμερα σε 12.2.4. Πρώτη εμπειρία, αρνητική, αποσυνδέεται αρκετά συχνά το WiFi. Την ξανακατεβάζω τώρα να την περάσω δεύτερη φορά.
  8. Καλησπέρα, έχω το κινητό 2 ημέρες, το πρωί το έβγαλα από την πρώτη φόρτιση, μέχρι τώρα έχω 78 % μπαταρία με sot 1 ώρα και 10 λεπτά, έτσι όπως πάει η κατανάλωση υπολογίζω ότι θα βγάλω γύρω στις 5,5 ώρες sot.μπορει κάποιος να μου πει πόσες ώρες sot έβγαζε τις πρώτες μέρες χρήσης και πόσες μετά?

    Το κινητό το χρησιμοποιώ χωρίς always on Display και έχω miui 12.

     

    Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Δεν είναι μόνο το Sot που κοιτάμε έτσι. Data ενεργοποιημένα και για πόσο χρονικό διάστημα, Bluetooth, επίπεδο φωτεινότητας, GPS, πόση ώρα είναι στην αδράνεια, τι σημα έχει τον περισσότερο καιρό.

     

    Γενικώς είναι λάθος να αναφέρουμε μόνο το SOT, έχω βγάλει και 10ωρο SOT αλλά με πολύ λίγη αδράνεια.

  9. 350 αυτή τη στιγμή έχει το μωβ που είναι μια σκέτη αηδία..αυτό με το χρώμα και ανάλογη τιμή ποτέ δεν το κατάλαβα

     

    Υπάρχουν θήκες πάντως όπως αυτή που φοράω, όπου το λευκό χρώμα του κινητού δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. Γενικώς με θήκη ξεχνάς τι χρώμα έχει το κινητό.

  10. Περίεργο που δεν έχετε ίντερνετ με το dns του adguard. Ίσως έχουν κάποιο θέμα οι server του χτες και σήμερα ή μήπως φταίει η συγκεκριμένη έκδοση MIUI που φοράτε.

     

    Εγώ μια βδομάδα που αναγκάστηκα να είμαι μαμά MIUI χωρίς root, το είχα και δούλευε κομπλέ. Μετά το γύρισα σε Cloudflare dns + AdAway οπότε δεν είχα θέμα με το ίντερνετ.

     

    Μάλλον κάτι με τους servers γιατί εδώ και ένα μήνα, τουλάχιστον σε μένα, δούλευε αποβλημάτιστα. Το Update σε 12.0.3 έγινε πριν 2 βδομάδες οπότε δεν έχει να κάνει με την έκδοση. Τέλος πάντων, προσωπικά δεν με ενοχλούν τόσο οι διαφημίσεις να σας πω την αλήθεια, επομένως θα το κρατήσω στο αυτόματο ώστε να μην συμβούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

  11. Πάλι καλά αναφέρθηκε εδώ γιατί είχα τρελαθεί που δεν είχα Net. Δεν πειράζει, θα ζήσω και με τις διαφημίσεις
  12. 2) Γυρίζωντας το τηλέφωνο σε dark mode απο τις ρυθμίσεις, πολλές εφαρμογές (π.χ Alpha Bank app) και σε κάποιο συνδυασμό χρωμάτων δεν αποδίδει σωστά τα χρώματα δείχνοντας τα πολυ σκούρα.

     

    Πήγαινε αρχικά στις ρυθμίσεις της σκοτεινής λειτουργίας. Από εκεί θα πας στις εξατομικευμένες εφαρμογές και θα τις ξετικάρεις όλες. Εγώ προσωπικά μόνο Facebook έχω κρατήσει γιατί έχει γίνει σωστή δουλειά και δεν υπάρχει εναλλακτική

     

    Επίσης να κάνεις και αυτό που είπε ο finisher στο μήνυμα #121

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Γεια

    Μπορεί κάποιος να μου πει ποια η ουσιαστική διαφορά μεταξύ note10, mi10, mi 10 Pro? Συγκεκριμένα εμένα με ενδιαφέρει μόνο η φωτογραφία και δίνω μεγάλη αξία στην λήψη με λίγο φωτισμό.

    Αυτό που ξέρω είναι ότι το note έχει μικρότερο επεξεργαστή, αλλά για αυτό που το θέλω δεν νομίζω ότι είναι και κάτι τραγικό. Επίσης τα mi10 έχουν μικρότερη selfie camera ,20 αντί 32mb!. Ακόμα διάβασα παραπάνω ότι δεν έχουν τηλεφακό όπως το note, ισχύει;

     

    Μπορεί ο 730g με τον 865 να μην έχουν καμία σχέση από άποψη επιδόσεων, αλλά στην καθημερινή λειτουργία δεν θα την παρατηρήσεις εύκολα. Οπότε αν σε ενδιαφέρει μόνο αυτό το κομμάτι, ψάχνεις τα απαραίτητα συγκριτικά που υπάρχουν άπειρα στο Youtube και διαλέγεις, έχοντας γνώση βέβαια περί Single sim απουσία jack κτλ.

     

    Μία μικρή σημείωση βέβαια, έχει αναφερθεί ότι ο επεξεργαστής στο Mi note 10, κρατάει πίσω και τον τομέα φωτογραφίας τόσο ως προς την 100% αξιοποίηση των φακών που περιλαμβάνει, όσο και στο Delay μεταξύ των φωτογραφιών εννοώντας την ταχύτητα του *snap*. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις και στο αντίστοιχο Theme. Ζυγίζεις τις επιλογές σου, αν οι διαφορές είναι αξιοσημείωτες για την αντίστοιχη διαφορά τιμής και επιλέγεις.

  13. Σε youtube τώρα η οθόνη είναι ακριβώς ίδια με του Cool1 (σε μέγεθος)

    αν την μεγαλώσω με pinch to zoom

    πιάνει όλη την οθόνη αλλά κόβει τις άκρες πάνω και κάτω (σε portrait mode)

    μπορώ όταν κάνω full screen πιάνει όλη την οθόνη αλλά να μην κόβει πάνω κάτω;

    Έστω και αν παραμορφώνει την εικόνα.

     

    Έχει να κάνει με το Aspect Ratio όπως αναφέρεις και εσύ. Όλα τα κινητά πλέον έχουν ξεφύγει στο 19:16 και πάνω, μερικά μάλιστα όπως τα τελευταία της Σόνυ να έχουν 21:16 (τηλεκοντρόλ ξεκάθαρα). Οι περισσότεροι YouTubers συνεχίζουν να διαμορφώνουν τα βιντεάκια τους σε 16:9 οπότε νομίζω άκρη δεν θα βγάλεις, δεν είναι εφικτή η παραμόρφωση της εικόνας. Μπορεί να κάνω και λάθος, ας με διορθώσει κάποιος.

  14. και τι χρειάζονται τα "μπαλονάκια" του messenger? Τα κόβεις (να μην πετάγονται σας τις π..ρδές) και βρισκεις την υγειά σου. Είναι υπέρ-αρκετές οι ειδοποιήσεις στην "κουρτίνα" και τα νουμεράκια πάνω στο εικονίδιο του messenger.

     

    Εμένα στο Poco F2 μου προκαλούσε ολοκληρωτικά Crashes στο κινητό τα οποία χρειαζόντουσαν Forced Reboot ώστε να καταπολεμηθούν. Άσε που πολλές φορές ο Chrome καταντάει laggish στο Scrolling και στην λειτουργία του. Μόλις κατάλαβα ότι αυτό φταίει για τα Crashes, τα απενεργοποιήσα και βρήκα την υγειά μου. Μιλάμε για 4-5 την ημέρα, είτε επειδή έκλεινα τα bubbles, είτε επειδή ξεκλείδωνα το κινητό, είτε επειδή έκλεινα όλες τις εφαρμογές.

  15. Να ρωτήσω κάτι όχι σχετικά με το κινητό αλλά με την miui 12. Όταν έχω τη φούσκα του messenger ανοιχτή εμφανίζει ένα μήνυμα "η εφαρμογή messenger καλύπτει.." το οποίο με slide δε φεύγει ποτέ. Παρά μόνο μπορεί με 2 ώρες να μην εμφανίζεται. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο αν η φούσκα είναι σε κάποιο σημείο της οθόνης αλλιώς δεν βγαίνει. Γνωρίζετε κανείς πως το βγάζω;

     

    Δεν βγαίνει δυστυχώς. Η μόνη ρύθμιση που φεύγει και είχα παρατηρήσει κιόλας ότι εμφανίζεται μερικές φορές στην AOD, είναι το ενεργές εικόνες συνομιλητή.

  16. Διαβάζω για τα τζαμάκια κι απογοητεύομαι. Σήμερα έβγαλα τη μεμβράνη κι έβαλα ένα τζαμάκι της Nilkin... Έχει γίνει χάλια το δακτυλικό αποτύπωμα... Τα πέρασα ξανά σε σκοτεινό δωμάτιο (κάπου είχα διαβάσει ότι είναι καλύτερα), τα ίδια. Έχει αχρηστευθεί ο αισθητήρας ουσιαστικά. Έχετε καμία πρόταση;

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Επειδή έχω το ίδιο τζαμακι και το θέμα με το δαχτυλικό δεν το έχω πλέον (είχα λίγο στην αρχή), θα σου συνιστούσα αρχικώς να σβήσεις όλα τα δαχτυλικα που έχεις αποθηκεύσει. Στην συνέχεια πέρνα 1-2 δαχτυλικα για κάθε δάχτυλο βάζοντας λίγο παραπάνω πίεση στην οθόνη. Τέλος άσε λίγο χρόνο στο AI να μάθει πάλι το δάχτυλο σου. Εμένα προσωπικά δεν κάνει νερά καθόλου πλέον παρά μόνο αν έχει το δάχτυλο κάτι πάνω.

  17. Υπάρχει ειδική ρύθμιση που τις απενεργοποιεί. Πιο συγκεκριμένα, Ρυθμίσεις -> Σύνδεση και κοινοποίηση -> Προσωπικό DNS -> dns.adguard.com
  18. Σ' ευχαριστώ πολύ. Βλέπεις με έχει φάει αυτή ειδικά την φορά η ανυπομονησία... :D :lol::rolleyes:

     

    Και από Γερμανία στην Ελλάδα περίπου πόσες μέρες ?

     

    Κανει 1-2 μέρες να γίνει export και συνήθως σε 5-6 μέρες φτάνει Ελλάδα

  19. Έχω 2 παραγγελίες από Banggood με EU Priority Line και είναι η πρώτη φορά που τις στέλνει με DHL (όλες οι προηγούμενες ήταν με PDM και NL.post). Θέλω να ρωτήσω όποιον μπορεί να μου απαντήσει στις πόσες μέρες περίπου από την ημέρα shipping αρχίζει να έχει "κίνηση" το tracking. To ρωτώ γιατί από τις 11/9 και 12/9 που έγιναν shipping και έλαβα τα tracking number και το αρχικό μήνυμα της dhl δεν έχω δει μέχρι σήμερα τίποτα νεότερο...

     

    Στις επόμενες 3-4 μέρες το πολύ, θα φτάσει Γερμανία.

  20. Παιδια, μια ερωτηση θα ξανακανω, επειδη θα ειναι η πρωτη φορα: την εργοστασιακη μεμβρανη την αφαιρουμε προσεκτικα με το νυχι? Ή υπαρχει άλλος, καλυτερος, τροπος?

     

    Κατευθείαν με το νύχι, το ότι είναι εργοστασιακή δεν διαφέρει από μία απλή μεμβράνη που εφαρμόζεις εσύ ο ίδιος. Δεν θα σου προκαλέσει κανένα πρόβλημα η αφαίρεση με το νύχι.

  21. Δεν ξέρω κατά πόσο θυμάστε το θέμα με τα crashes που είχα. Κατά πάσα πιθανότητα βρήκα τι έφταιγε και ήταν τα bubble heads της εφαρμογής messenger του Facebook. Το παράτησα σήμερα ενώ παρακολουθούσα video στο YouTube, 3 φορές έκλεισα τα bubble heads και τις 3 crash-αρε όλη η συσκευή με αποτέλεσμα να απενεργοποιήσω τελείως την λειτουργία αυτή. Θα το δω και στην πορεία. Κρίμα γιατί δεν έχω συνηθίσει διαφορετικά αλλά τι να κάνουμε.
  22. Δυστυχως δε γνωριζω,δεν εχω τη συσκευη,ισως συμφορουμιτες ξερουν. Δεν είμαι πολυ εκλεκτικος στα γυαλια,στις συσκευες μου βαζω ο,τι να ναι,γιατι οι επιπεδες οθονες δεν έχουν προβλημα. Αλλοι θελουν να ταιριαζει τελεια στις διαστασεις, εμένα δε με νοιαζουν τα κενα ακριβως επειδη δεν τα πετάνε οι θηκες ετσι τα γυαλια. Αλλα δεν εχουμε ολοι ιδιες απαιτησεις

     

    Ένα κακό γυαλακι όμως, μπορεί να εμφανίσει θέματα με το δαχτυλικό. Μερικά είναι καλύτερα στον συγκεκριμένο τομέα

  23. Αγορά από banggood, εμπειρικά ποιο θεωρείται ποιο γρήγορο; Priority Direct Mail ή EU Priority Line;

     

    Παραγγελίες Ιουλιο που είχα κάνει πάντως, 25 μέρες έκαναν τόσο με PDM όσο και με EU, αν και νομίζω ο χρόνος πλέον κυμαίνεται στις 18-20 μέρες (ημερολογιακές). Πάρε την φθηνότερη και όπως ανάφερε και ο προηγούμενος, θεωρείται το EU κάπως πιο σταθερό πλέον.

×
×
  • Create New...