Jump to content

landro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About landro

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

landro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ΕΓΩ θα εκανα restore φιλε μονο τα βασικά πράγματα. Δηλαδή σημειώσεις, επαφές, και λοιπα και θα το έστηνα από την αρχή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παλιά έκανα φουλ ρεστορε από αλλά κινητα, και μάζευα πολύ σκουπιδι. Αυτό που κάνω πάντα τωρα είναι να τραβάω screenshots πως εχω στημένο το. Παλιό κινητό. Μου και τι εφαρμογές έχω, για να μπορέσω να πατήσω επανω εκεί. Η άλλη καλή λύση αν δεν θες να φας ώρες να το ξανά στήσεις αμεσως όπως ακριβώς το άλλο, είναι το κλασικό πως κάθε φορά περνάς αυτό που θα σου χρειαστεί.
  2. Εχω περασμένες περίπου 150 εφαρμογές συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών, και ολα μια χαρά.
  3. Σωστός! Εγώ τα παράτησα όπως ήταν μέσα στο κουτί. Γενικά χάλια. Ασε που δεν εφαρμόζουν καν στα αυτιά. Πήρα jbl Bluetooth και ησύχασα. Από το note 4 και μετά δεν ξέρω αλλά τα ακουστικά δεν μου άρεσαν καθόλου, και πήγαινα και επαιρνα πάντα τα κλασσικά τα φθηνά της Samsung και έκανα μια χαρά δουλειά μου.
  4. χαχαχαχαχα. Το κατάλαβες αμέσως ε; Πάντως μαλλον έχω κάνει βλακεια στο βιντεο στην επεξεργασία και ψιλοπιξελιαζει. Δεν είναι κανονικά έτσι. Θα το ανεβάσω αυτούσιο.
  5. Η κάμερα όντως θερίζει. Ξαναλεω όμως θα ήθελα σταθεροποιητη και στα 4κ 60fps να μην παίρνω gimbal. Δεν πειραζει. Του χρόνου ναμαστε καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω γιατί δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα τα 60fps στο youtube στο βιντεο. Ισως θέλει λίγη ώρα.
  6. τελικα οσο το δουλεύω τοσο με εντυπωσιαζει!!! τρομερή ευκολια η ληψη φωτο με. πενακι. μπαταρια τελικά στην πραξη μεγαλη διαφορα με νοτε8!!
  7. Το εχω στα χερια μου.πολυ ωραιο ελαχιστες διαφορες με το 8. Τρελη απογοητευση μολις ανακαλυψα την ΜΗ υποστηριξη στεθεροποιητη βιντεο στο 4k 60fps. Τραγικοι. Μας τα δινουν με το σταγονομετρο για να μας αρμεγουν καθε χρονο. Προσωπικη αποψη, αν εχεις το νοτε 8, δεν υπαρχει κανενας λογος να πας στο 9. Και η μπαταρια οκ εχει μια διαφορα με το 8 αλλα οχι κατι το τρομερο πια.
  8. Το public Καλαμάτας ειναι γεμάτο με. ετοιμοπαραδοτα note 9.
  9. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
  10. Ακομα και σε εισαγωγικα το αχρηστο πενακι που λες, ειναι απαραδεκτο! Εμεις με τα νοτε χρονια τωρα, δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως ο κοσμος μπορει να παιρνει οτιδηποτε αλλο κινητο περα απο νοτε! Οτιδηποτε αλλο κινητο χωρις πενακι και ποσο μαλλον νοτε, υπολειπονται στα παντα! ελεος
  11. Μιλάμε για μεγάλους καραγκιόζηδες!!
  12. Το παίρνω αύριο πρωί πρωί απο Καλαμάτα απο κωτσοβολο, φυσικά με τιμολόγιο και μειον το φπα 846 ευρω. είχα κλείσει να δώσω το δικό μου απο αγγελία άριστο note 8 στα 420 ευρώ, δυστυχώς πριν μάθω για τα trade και ειχα δωσει τον λογο μου, οποτε το εδωσα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το public δίνει 500 για το note 8, και δεν θελουν απαραίτητα αποδειξη αρκει να μην ειναι σπασμενο καπου. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το public δίνει 500 για το note 8, και δεν θελουν απαραίτητα αποδειξη αρκει να μην ειναι σπασμενο καπου.
×
×
  • Create New...