Jump to content

eksixaraktires

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    552
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by eksixaraktires

  1. Ηρθαν 2 εταιρίες ηλεκ.πατινιών στην Ελλαδα και τα προωθούν σε άτομα που δε ξέρουν τίποτα από οδήγηση και Κωδικα Οδικης Κυκλοφορίας (ΚΟΚ). Μας λενε οτι είμαστε "μπουρ-έλο" στη μάπα! Μπράβο στους άσχετους που τα υπερασπίζονται. Μετά θα γίνει κανένα σοβαρό ατύχημα και θα αναρωτιούνται τι φταίει...
  2. Ο πατέρας μου αλλάζει feature phone και το νέο που παίρνει δέχεται μόνο micro SIM. Μπορώ να πάω σε κατάστημα και ζητήσω να μου κόψουν την παλιά ή να την αντικαταστήσουν με νέου τύπου, δωρεάν; Ευχαριστώ.

     

    Το 99% των καταστημάτων θα σε χρεωσουν 5 ευρω και θα το δικαιολογήσουν ως "αντικατάσταση κάρτας σιμ".

    Στην πραγματικότητα η wind/q προωθουσε δωρεαν αντικατάσταση παλαιών σιμ με νεες 4G multisim (ολα τα μεγεθη).

    Εαν θέλεις να πετύχεις δωρεαν αντικατάσταση, μιλησε με τη wind/q και ρώτα τους εαν δικαιούται ο αριθμός δωρεαν 4G multisim. Εννοείται οτι δε θα πεις οτι το θέλεις για απλη συσκευη.

  3. Πέρασε όλη η μέρα σήμερα και δεν είχα κάτι νεότερο απο την VODAFONE, οπότε 22:50 κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν οτι δεν υπάρχει κάτι καταγεγραμένο ως πρόβλημα για το νούμερο μου :wacko: Τους λέω ότι χθες μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι ως σήμερα θα λυθεί το πρόβλημα. Μου είπαν οτι το βλέπουν οτι μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών αλλά δεν έβλεπαν το πρόβλημα που δήλωσα! Τελικά μου είπαν θα καταγράψουν το πρόβλημα και θα με καλέσουν αύριο μεταξύ 16:00 με 18:00.... Άντε να δω ....

     

    Παλιά η Vodafone είχε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να έχει τη χειρότερη.

  4. Αγαπητοί συμφοφορουμιτες καλημέρα...Έχω ένα δικαρτο κινητό και θέλω να βάλω μια κάρτα cosmote μόνο για ίντερνετ, ούτε κλήσεις ούτε μυνήματα...Τι με συμφέρει να βάλω what's up ή frog το οποίο θα το κάνω μετατροπή με χρέωση 3€?

     

    Το What's Up δίνει το περισσότερο ίντερνετ. Θα βάζεις χρόνο ομιλίας μέσω της εφαρμογής What's Up με χρεωστική ή πιστωτική και θα παίρνεις δωρεάν μπόνους 1,2gb για 1 μήνα.

  5. Να προσθέσω και πρόστιμα από την αστυνομία...

    Πιστεύω οτι η νοοτροπία του Ελληνα της Ελλάδας καλυτερεύει. Αυτοί που δεν παλεύονται στην πλειοψηφία είναι οι Ελληνες του εξωτερικού. Επαναλαμβάνω, η πλειοψηφία, δηλαδή όχι όλοι. Ερχονται για διακοπές και μαθαίνουν στα παιδιά τους να μη σέβονται τίποτα. Του στυλ "βγαζω τα απωθημενα μου από τη σούζα που είμαι στο εξωτερικό". Εντωμεταξυ από τα πολλά Ζορμπάς και ΟΠΑ και Μουζάκα Τζατζικι Ουζο, ζουν 20 χρόνια πίσω. Η νεότεροι Ελληνες μεταναστες την ψωνίζουν και συμπεριφέρονται όπως το χωριατόπαιδο που πήγε για σπουδές στην πόλη και γύρισε με μανίκι ταττου.

  6. Μια χαρά νόημα βγάζει. Απλά εσύ είσαι στο "πρώτο βήμα", οπου δε μπορείς να καταλάβεις τους κινδύνους και την παρανομία. Ο φίλος στο "δεύτερο βήμα" το είδε πιο ώριμα και κατάλαβε οτι δεν είναι παιχνίδι.
  7. Εντελώς άσχετη απάντηση...

    Δηλαδή αν τρακάρεις με το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σου από δική σου μα@@κία σε καλύπτει κάποια (ασφαλιστική) εταιρεία ?!? :p

    Ναι, σε καλύπτει. Εκτός εάν οδηγείς χωρίς δίπλωμα, που συνεπάγεται οτι καμμία ασφαλιστική δε θα σε ασφαλίσει.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Γιατί στα νησιά πως τους ασφαλίζουν στα μηχανάκια και η το 70% δεν εχει δίπλωμα κτλ..

    Και στα ηλεκτρικά ποδήλατα αν είναι πάνω από 250 watt σε ασφαλίζει η εταιρία χωρίς δίπλωμα..τα drones πως τα ασφαλιζεις;;έχουν πολύ δίπλωμα από drone?

     

    Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Δηλαδη λες οτι επειδη οι αλλοι ειναι παρανομοι, θα πρεπει να ειναι και αυτοι στα ηλεκ.πατινια;

  8. Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα πρώτα αυτοκίνητα εξ αιτίας των τότε (παρομοίων φοβικών) αντιδράσεων είχαν νομοθετήσει να προπορεύεται εμπρός τους πεζός (!!) κρατώντας ένα κόκκινο προειδοποιητικό σημαιάκι...

    Μήπως θέλετε να γίνει το ίδιο (εν έτη 2019 !!) και τώρα με τα ηλεκτροκίνητα πατίνια ? :rolleyes:

     

    Στην εταιρία πεστο, που δε σε καλύπτει εαν δεν είσαι σε ποδηλατόδρομο...

  9. σήμερα έχει ανακοινωθεί η κατάργηση της κάρτας των 5 ευρώ από είδα στο cu site εφαρμόστηκε. πάντως για to just surf bonus δεν βλέπω να έχει μειώνει στα 100mb από τα 500mb .θα μπορούσε κάποιος ο για το επιβεβαιώσει. άμα βάλει κάρτα κάρτα.

     

    Και επίσημα στα σκουπίδια η σιμ της βονταφον. Η συμφωνία να ανεβάσει και αυτή σε 10€ την ελάχιστη ανανέωση είναι μεγάλη επιτυχία, αφού είναι γνωστό οτι καλύτερα 0,00 ευρώ/2μηνο παρά 5,00 ευρω/2μηνο.

  10. Κοίτα ότι προλάβουν να αρπάξουν. Σε λίγο καιρό με τα MNVO θα γίνει της κολάσεως. Θα πουλάνε αναγκαστικά σε στάνταρ τιμές οι άλλοι θα δίνουν τιμή χώμα και αυτοί θα σπάζονται που δεν μπορούν να αρμέγουν άλλο τα κορόιδα.

     

    Από τη στιγμή που η εεττ επιτρέπει τις υψηλές χρεώσεις, πώς ακριβώς θα πέσουν οι τιμές; Μακάρι να πέσουν, αλλά πώς;

  11. Είναι ανώριμη νοοτροπία να συγκρινεις τα όμοια; lol

     

    Είναι 'πέσιμο από το γκρεμό' να πεις το λογικό και το αυτονόητο;

     

    Ρε φέρτε μας το γιατρό

     

    Από τη μία λες "ο'τι λέει ο νόμος" και από την άλλη προωθείς την παρανομία. Οταν θα σου γράφει το πρόστιμο η αστυνομία, αυτά πες τους ..

  12. Ότι λει 9 νόμος δεν παίζει να εφαρμοστεί ποτέ... Και scooterakia και ποδήλατα θα κυκλοφορούν αλόγιστα οπος Ναναι και όπου Ναναι όπως και ο πεζός θα περπατάει ανενόχλητος χαλαρά στους ποδιλατοδρομους, κλπ κλπ κλπ

    Ελλάδα είμαστε heloooo

     

    Εκεί ακριβώς ποντάρουν και οι συγκεκριμένες εταιρίες. Πάντως η νοοτροπία του στυλ "και τα ποδήλατα το κάνουν" ή "και οι πεζοί μπαίνουν σε ποδηλατόδρομους" είναι άκρως ανώριμη. Και κάποιοι πέφτουν στο γκρεμό, θα πας να πέσεις και εσύ δηλαδή;

  13. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος, απαγορεύεται να οδηγούν ποδήλατο στο πεζοδρόμιο. Η πλειοψηφία που το κάνει, δεν το γνωρίζει αφού δεν έχει γίνει ενημέρωση ποτέ από τις αρμόδιες αρχές. Σε περίπτωση όμως που ποδηλάτης χτυπήσει άνθρωπο πάνω στο πεζοδρόμιο, θα έχει 100% φταίξιμο, αφού δε θα έπρεπε να βρίσκεται στο πεζοδρόμιο.
  14. Ρώτα τη HIVE.

    Εσύ έγραψες ότι έχουν μικτή ασφάλεια.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Screenshot-20190303-114221-2.png

     

    Για όσους δεν κατάλαβαν, η εταιρία καλύπτεται νομικά οτι δεν έχει καμμία ευθύνη σε περιπτωση που συμβεί οτιδηποτε εαν το οδηγησετε σε δρόμο. Οσο αφορά τα πεζοδρόμια, από τη στιγμή που ο νόμος τα απαγορεύει, πάλι δεν υπάρχει καμμία κάλυψη από την εταιρία.

×
×
  • Create New...