Jump to content

Alexis79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Alexis79

  1. Ναι ρίξε μια ματιά εδώ
  2. Με το τελευταίο update έρχετε και Triada Trojan δωράκι ( Image ). Η εφαρμόγη com.chunmei.calculator-1/base.apk μεταμφιέζετε σε "Settings" και οσες φορές την κάνεις απεγκατασταση μετα απο λίγο ξανα κανει εγκατάσταση μόνη της. Σε επικοινωνία με το support τις Leagoo μου απάντησαν "this software comes with the new version, he did not pass the antivirus software, but he was safe". Απο την απάντηση αυτη και μονο καταλαβαίνετε. Απο κει και πέρα δεν ξανα απάντησαν σε εμαιλ μου. Image
  3. Με lupus δεν μου δουλευει το wifi. Εχεις προχειρο κανενα link?
  4. αν περάσω lupus και μετα ξαναγυρισω στο στοκ θα εχω παλι προβλημα?
  5. Η μπαταρία ειναι μια χαρά την τεσταρα σε ενα Arc S ενος φίλου. το εικονίδιο της μπαταρίας ειναι κολλημένο στο 100% και ας είναι η μπαταρία στη μεση. Θα δοκιμάσω να περάσω παλιότερο στοκ ρομ απο το LT18i_4.1.B.0.431 κ LT18i_4.1.B.0.587 να δούμε.
  6. Και Factory reset έκανα και Rom άλλαξα, εγκατέστησα την LT18i_4.1.B.0.431 το ίδιο πρόβλημα, πέρασα την LT18i_4.1.B.0.587 το ιδιο, ξανα γύρισα στην LT18i_4.1.B.0.431 το ιδιο. Το θέμα είναι οτι πριν δύο μερες με την CM11 η μπαταρία ηταν μια χαρα. Εχθες το βραδυ που του εβαλα την στοκ για να το δώσω στον αδερφο μου επειδη χαλασε το κινητο του αρχησε τα προβλήματα με την μπαταρια.
  7. Μια χαρά ειναι η μπαταρία εξωτερικά, δεν έχω περάσει τίποτα με το που γυρισα στην στοκ ρομ το αφησα οπως ηταν. Επίσης το εικονίδιο της μπαταρίας ειναι μονίμος στο 100%.
  8. Καλημέρα. Μετά απο κάμποσο καιρό με costum rom ( https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2545354 ) αποφάσισα να το γυρίσω στην official rom. όλα καλα στην εγκατάσταση δεν έβγαλε καποιο error στο flashtool. Το πρόβλημα που έχω τώρα ειναι οτι με πλήρη φόρτιση μετα απο 1-2 ώρες τι χρήση του ραδιοφώνου χώρις sim, χωρίς wifi απλα να λειτουργει σαν ραδιόφωνο το κινητό κλείνει απο μπαταρία. Με την costum rom κρατούσε 3-4 μέρες με κανονική χρήση (wifi παντα On, twitter). Είναι πρόβλημα κατα την εγκατάσταση τις Rom ή απλα παρέδωσε πνεύμα η μπαταρία?
  9. Kαλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Καθε φορα που κλεινω το κινητο κ το ξανα ανοιγω κολλάει κ δεν μου βρίσκει καθόλου εικόνες κ songs. Ενω υπαρχουν στην καρτα κ μπορεις με ενα file explorer να τα δεις κ να τα ανοιξεις μεμονομένα, οταν ανοιγεις πχ την Χperia Συλλογη για να δεις εικονες κολλαει στο φόρτωση κ δειχνει μονο τις default του κινητου καμια απο την καρτα SD. Οπως επεισης κ οταν πας να αλλαξεις ηχο κλησης. Οταν πατας την επιλογη Βιβλ. Μουσικης για να βρεις ενα song να το περασεις για ηχο κολλαει στο ενημερωση κ μετα απο λιγο σταματαει χωρις να εχει βρει κανενα song απο την καρτα SD http://img268.imageshack.us/img268/3827/s67j.png Υ.Γ. πχ τωρα που πηγα να τραβηξω ενα screenshot ως δια μαγειας αρχισε να φορτώνει τις εικονες κ τα song.
  10. ty root done :D Μεσα σε ουτε 5 λεπτα. :)
  11. Root? Πρωτη μου φορα σε android κινητο :-) Αν γινετε καποιο guide για το πως γινετε? Απλα δεν μπορω να κανω ενα search γιατι ειμαι απο κινητο κ θα μου βγει η πιστη :-) αν εχεις καποιον link προχειρο? . Ευχαριστω:-)
  12. Καλησπερα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει πως γινετε να μεταφερω εφαρμογες που ειναι εγκαταστημενες στην κυρια μνημη στην SD Μνημη.
  13. kalhspera. mhpws exei kaneis to SimWorks Anti-Virus S60 h kapoio allo antivirus gia nokia 6600?
  14. sorry apla prospa8w na ta parw apo thn arxh na post kai den eftasa sto telos:) thanks anyway
  15. kalhspera:) mhpws hparxei kanena programma eortologiou gia nokia 6600?
  16. se kapoio post to eixa diabazei alla den 8umamai pou:( an kai nomizw oti den htan gia nokia 6660 alla 8a to eftiaxne... anyway thanks
  17. hello mhpws gnwrizei kaneis an uparxei kanena prog me pou na sou deixnei tis onomastikes giortes klp.. gia nokia 6600 ? euxaristw:)
  18. OOOO thanks:) oute kafe den prolaba na ftia3w kai etoimh h apanthsh:) Na sai kala file mou:)
  19. kapoio c****ed programma gia nokia 6600 gia arxeia zip? thanks:)
×
×
  • Create New...