Jump to content

Nick5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nick5

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Nick5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ενδιαφέρον. Αυτό για τα sms δεν το είχα σκεφτεί. Αυτά τα 80 sms και 1500 προς 3 αριθμούς τα δίνει μέσω του f2g εφαρμογής με κάποιο τρόπο; Επίσης βέβαια η wind στο f2g όπως ανέφερε κάποιος χρεώνει 0,30 την ανανέωση νομίζω, έτσι αυτό ίσως αυξάνει κατά ελάχιστα ακόμα ίσως το κόστος; Μια που το ανέφερες Q προνομιακό τι ισχύει;
  2. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αφού πρόσφατα ενημερωθηκα από θέμα στο myphone ότι το προνομιακό της cosmote/whats up 1500 λεπτα προς όλους και 1.5gb με 10 ευρώ μάλλον δεν υπάρχει πια, ποια είναι η αμέσως καλύτερη επιλογή για καρτοκινητό ή πρόγραμμα, δηλαδή σε σχέση τιμής και παροχών και πάλι σε σχέση με το παραπάνω πρόγραμμα. Κάποιος ανέφερε το προνομιακό της wind με 1500λεπτα προς όλους και 1.5gb αλλά μας είπε ότι ισχύει για 25 μέρες αντί για 30 που ισχύουν συνήθως τα προγράμματα. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια πιο συμφέρουσα πρόταση αυτή τη στιγμή σε καρτα ή σε συμβόλαιο; Ευχαριστώ.
  3. Για να ενημερώσω και το Θέμα, πήρα και τηλέφωνο στο 13888 και μου είπαν ότι η προσφορά αυτή έχει λήξει... Τώρα ισχύει αυτό ή μου το είπαν μόνο και μόνο για να με κάνουν πελάτη με κάποιο από τα συνηθισμένα τους πακέτα, δεν ξέρω ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "καρτούν πλάθουμε"; Το εξηγείς λίγο φίλε μου; Αν έχει κάποιος κάποια καλύτερη πρόταση να μας ενημερώσει παιδιά.
  4. Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε προνομιακά πακέτα cosmote/whats up στη θεσσαλονίκη; Μόνο wind και vodafone βρίσκω συνήθως σε 1-2 σημεία που περνάω. Cosmote/whats up δεν έχω δει/βρει και θέλω να βρω. Ευχαριστώ. (Πήρα της Wind νούμερο, και πριν λίγο κατάλαβα ότι το προνομιακό πακέτο ισχύει για 25 μέρες.... Δες τι τρυπάκι βρήκαν στην wind... Δεν το περίμενα. Άκουσα ότι της cosmote/whats up είναι κανονικό το προνομιακό πακέτο για 30 μέρες και για αυτό το ψάχνω).
×
×
  • Create New...