Jump to content

sam13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sam13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε σταύρο η μπαταρία ειναι καινούργια (μερικών μηνών). Σήμερα το πήγα στην αγαπημενη μας Procordia να το δουν. Το πηρε η κοπελα που ειναι στο γκισε, του εριξε μια γρηγορη ματια 2 λεπτων, μου ειπε οτι ειναι εκτος εγγυησης και οτι το προβλημα οφειλεται σε βλαβη της μητρικης. Γινεται αντικατασταση με 200 ευρω κοστος. Εννοειται οτι το πηρα και εφυγα. Με αυτα τα λεφτα μπορω να παρω καινουργιο τηλέφωνο.
  2. Καλημέρα σύντροφοι κάτοχοι G3. Εμένα προχθές μου εμφάνισε το εξής πρόβλημα: σε απλή χρήση αράγματος (ίντερνετ, social media) ξαφνικά μαύρισε η οθόνη ενώ ακούγονται οι ήχοι απόκρισης κουμπιών/σελίδων κλπ κανονικά. Πατώντας το power button ή κάνοντας tap στην οθόνη πότε ενεργοποιείται η οθόνη πότε όχι. Και μερικές φορές που ενεργοποιείται, κάνει fade out μέχρι να σβήσει τελείως. Μερικές φορές ενεργοποιείται μετά από πολλαπλά πατήματα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? κι αν έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει θα με βοηθούσατε πολύ.
  3. Ερώτηση: φιλαρακι που εβαλε την unbranded εκδοση (LSW), μου είπε πως η χρήση μνήμης κυμαινεται σε επίπεδα 350mb περιπου, ενω εγω που διαθετω την εκδοση για Cosmote (LSD) ειμαι σταθερα στα 700mb. Το έχετε παρατηρήσει κι εσεις; Αν ισχύει, αξίζει η μετάβαση;
  4. Καλησπέρα, έχετε βρει μεμβράνη για την οθόνη του κινητού μας? Έχω πάει σε πολλά μαγαζιά όπως Wind, Cosmote, Saturn, Γερμανός αλλά τζίφος. Το μόνο που προτεινουν είναι custom μεμβράνη, μετρημα και κοψιμο με μελιμετρε.
  5. Σύντροφοι ACE-ίτες, καλησπέρα, πήρα και εγώ το ACE και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω μία απορία όμως: το κινητό φοράει την τελευταία έκδοση android 2.2.1 και έχει την εφαρμογή SamsungApps σε version 1.3.017. Ένας φίλος που έχει το GalaxyS έχει την καινούργια έκδοση του SamsungApps, version 2.5.κάτι . Μπαίνω στην εφαρμογή αλλά δε μου εμφανίζει κάποιο update για να κάνω. Έχει κανεις καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει; Ή το έχει αντιμετωπίσει κι άλλος;
×
×
  • Create New...