Jump to content

spirostdm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spirostdm

  1. παιδια εγω εχω παρει απομιμιση του iphone παιρνει 2 καρτες εχει tv κ.α και το πηρα απο το easybuy.com.το κινητο ειναι απαιχτο.ξεχασα να σας πω οτι εχει μονο 125 ευρο.εχω παθει πλακα.το μοντελο ειναι το startech 3000
  2. παιδια καλημερα.ψαχνω ενα παιχνιδι με φρουτακια που να παιζει στο κ800!εχω ψαξει καποια site αλλα δεν εχω βρει τιποτα. μπορει καποιοs να με βοηθησει?ευχαριστω!!!!!!!!
  3. ευχαριστω πολυ ODYTSAK.εισαι πρωτοs.καλο βραδυ
  4. καλησπερα παιδια.ξερει κανεισ γιατι τα παιχνιδια απο τον υπολογιστη τα παιρναει στα διαφορα με αποτελεσμα να μην παιζουν.ΟDYTSAK την προηγουμενη φορα μου ειχεσ απαντησει εσυ ξερεισ τι μπορω να κανω να τα παιρνει κατευθειαν στα παιχνιδια?
  5. εχειs δικιο με τα παιχνιδια αν και πρεπει να εγινε κατα λαθοs.με τα θεματα ξερεισ κατι?και γραφω με κεφαλαια γιατι εχω πληκτρολογιο τησ IBM και δεν ξερω που εχει το μικρο σ.ευχαριστω πολυ odytsak.
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ.ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ THEMES CREATOR ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΩ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ.ΕΧΩ ΤΟ Κ800.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.BYE
  7. καλησπερα BOYS.ξερει κανεισ να μου πει εκτοσ απο το THEMES CREATOR αν υπαρχει αλλο προγραμματακι για θεματα?εχω ενα s700 αλλα το creator eχει καποια κενα του θεματοσ πανω κ κατω.δεν φαινεται δηλαδη ολοκληρη η φωτογραφια του θεματοσ.ευχαριστω εκ τον πρωτερον.bye.
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?ΕΧΩ ΕΝΑ S700
×
×
  • Create New...