Jump to content

ktzouvi_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ktzouvi_

  1. ktzouvi_

    Meizu M6 Note

    έχω ξεκλειδωμένο τον bootloader από την 4.1. Σκέφτομαι να φλασάρω την κανονική twrp μέσα από το minimal adb and fastboot (με p.c.) και μετά να κάνω root φλασάροντας την SuperSU ή το magisk μέ την twrp. ;Eχεις ακούσει κάτι?
  2. ktzouvi_

    Meizu M6 Note

    δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να ρουτάρουμε την 7 γλόμπαλ? ο τρόπος με το quick shortcut maker δε λειτουργεί?
  3. ktzouvi_

    Meizu M6 Note

    Δηλαδή η διαδικασία root που κάναμε στην 4.1G με το quickshortcutmaker δεν γίνεται στη 7.0.1.0G?
  4. ktzouvi_

    Meizu M6 Note

    Έκανα έλεγχο με το root checker και δεν είμαι root. 'Ισως έχει να κάνει με το ότι έχω unlock bootloader. Βασικά είχα κάνει όλη τη διαδικασία με το σχετικό άρθρο που είχες ανεβάσει (m6 note ξεκλείδωμα bootloader twrp και custom roms). Κατόπιν όταν ανέβηκε η 4.3 rom, επανέφερα τη stock recovery και έκανα το update.
  5. ktzouvi_

    Meizu M6 Note

    Δεν έχω κάνει root και μου δείχνει μη πιστοποιημένη. Εκτός εάν παίζει ρόλο ότι η προηγούμενη rom (6.1.4.1.G) ήτανε ρουταρισμένη, και έκανα αναβάθμιση σε 4.3 επιλέγοντας και wipe data.
  6. ktzouvi_

    Meizu M6 Note

    ok. Σ' ευχαριστώ. Οπότε δε μένει παρά να περιμένω την πραγματική global. Πιστεύω να μη καθυστερήσει πολύ, αφού κυκλοφορεί είδη σε beta.
  7. ktzouvi_

    Meizu M6 Note

    Έχω το M6 Note (M721H) με το τελευταίο update 6.1.4.3G. Κοίταξα στο play store >> ρυθμίσεις, και η συσκευή είναι μη πιστοποιημένη. Μια ματιά που έριξα στη λίστα με κατασκευαστές που έχουν πιστοποιηθεί από τη google, δεν αναφέρει τη meizu. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να το ψάξω? Πάντως το play store λειτουργεί κανονικά.
×
×
  • Create New...