Jump to content

steliosa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by steliosa

  1. steliosa

    ZTE Nubia Z5S Mini

    καλησπέρα παιδιά, μόλις ξεπακετάρω ένα Nubia Z5S Mini. τι sim παίρνει; η δικιά μου δε χωράει.
  2. καλημέρα φίλοι πως απενεργοποιήτε ο τηλεφωνητής σε Cosmokarta??? υπόχρεος :)
  3. καλημέρα συνάδελφοι. μια ερώτηση. απενεργοποιείται ο τηλεφωνητής και αν ναι πώς; δεν τον αντέχω άλλο..! :)
  4. ο Nosferatu σε 2 γραμμές απεικόνισε όλη τη θλιβερή ελληνική πραγματικότητα, που απλά τώρα βρίσκει εφαρμογή στη voda. αύριο κάπου αλλού. πάντως το 2000 δούλεψα για 1 χρόνο στο τεχνικό τμήμα. νοοτροπία δημοσίου (που εργάζομαι τώρα) δεν συνάντησα (τουλάχιστον στο τμήμα που δούλεψα). επίσης είχαν γίνει και 2 απολύσεις τότε, για διαφορετικούς λόγους στον καθένα. ένα πράγμα θα πω ακόμα και τέλος. τα χρήματα που έπαιρνα τότε σε δραχμές (μισθός-εκτός έδρας-υπερωρίες-on road) ακόμα δεν τα έχω πάρει. και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δεν υπήρχε γκρίνια. τωρα δεν ξέρω φυσικά τι συμβαίνει, ούτε θα κρίνω χωρίς να ξέρω, αλλά σίγουρα κάτι θα έχουνε αλλάξει (προς το χειρότερο) οι ΑΓΓΛΟΙ.
  5. autos itan alla mou ton allaksane mesa se mia vdomada sti nokia thessalonikis. :D
  6. o fortistis ta eftise meta apo oute 2 mines. periergo alla ola ok, afou einai entaksei to kinito. vevea akoma paramenei sto service o fortistis kai perimenw til otan episkevastei.., alla me 8,60 e pira enan car charger kai katharisa. tzami... :rolleyes:
  7. τη τριτη τα νεωτερα θα σου πω και τι ειχε οταν μαθω
  8. συνάδελφοι.... μετά λύπης σας ενημερώνω ότι τι κινιτάκι μου, δεν φορτίζει πια... όλο το βράδυ το είχα στη μπρίζα και δεν φορτίζει.. τώρα πνέει τα λοίσθια... με μια γραμμή μπαταρία είμαι.. που έχει service στη Θεσ/νίκη, οέο;;;;;
  9. βαλε garmin φιλε καβαλιώτη και μην το σκέφτεσαι καθόλου. ξέχνα τους αστείους χάρτες που είχε το νόκια και μην φοβάσαι τπτ. και εύκολο στην εγκατάσταση είναι και εύκολο στη χρήση. εγώ το βρήκα από ένα τόρρεντ (μαζί με τις οδηγίες) και ησύχασα.
  10. με 29,5 για την ακρίβεια συν 3-4 ευρώ τα τέλη κινητής τηλεφωνίας, σύνολο 32-33 ευρώ, αλλά.... ΣΚΟΤΩΝΕΙ. το χρησιμοποιώ Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Σέρρες και Αθήνα-Χολαργό και πάει τρέχοντας. φοβερά κατεβάσματα και με τεράστια ευκολία. ένα στικάκι και καθάρισες.. Κάρπαθο που ήμουν όμως τον Απρίλιο, έπαθα την απόλυτη στέρηση. δεν υπήρχε 3G σταθμός και έδινε μόνο απλό "56αρι" ίντερνετ. ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά του μόνο και μόνο για την ταχύτητα απόκτησης, την απόλυτη ευκολία εγκατάστασης και μεταφοράς σε οτιδήποτε μηχάνημα (αρκεί ένα usb), σε οποιοδήποτε μέρος.
  11. καλησπερα η υπηρεσία TEXT TO FAX υπαρχει ακομα? θα με υποχρώσετε εαν ξερετε τη διαδικασια. γινετε και απο prepay?
  12. καλησπερα παιδες A2DP έχουμε στο navigator; μπορούμε να πάρουμε bluetooth stereo handsfree? έχει κανείς να προτείνει κάποιο μοντέλο εάν παίζει? άσχετο. έβαλα garmin και βρήκα την υγειά μου. θεσσαλονίκη που το δοκιμάζω παίζει πολύ καλά. θενξ
  13. συναδελφοι, πως αλλαζουνε τα θεματα ? καποια στιγμη που εκλεισα το κινητο αλλαξε μονο του θεμα και απ΄την ακροπολη εμφανισε ενα υπεροχο λιβαδι!. μολις το ξανανοιξα νασου παλι η ακροπολη.. καμμια εμπειρια??
  14. είχα 8 χρόνια να πάρω νόκια και έμεινα κατάπληκτος. το κινητό είναι πάρα πολύ καλό και ακόμα καλύτερη είναι η κάμερα (και πανοραμικές φωτό παρακαλώ!) το σήμα απ'τους δορυφόρους είναι έτοιμο σε 20 δευτερόλεπτα ενώ ένα empus που είχα πρίν μπορεί να έκανε και 2-3 λεπτά! αλλά τι να τα κάνεις όλα αυτά οταν δεν έχεις χάρτες? το route66 είναι για τα μ π ά ζ α.....! βρείτε κάτι παλικάρια μου γιατί χανόμαστε ακόμα και στο κέντρο της θεσσαλονίκης. αχ ρε ngi, που είσαι...?
  15. paidia kalispera h apostash pc-netmod paizei kanena rolo? posh einai h endedeigmenh? episis analogiko tilefwno se netmod exei periorismo apostasis? thenx stelios http://www.gomilos.tk
×
×
  • Create New...