Jump to content

kpapad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kpapad

  1. Για να καταλάβω θα μου στείλεις το DNS για να αλλάξω τις ρυθμίσεις?
  2. kpapad

    ZTE Nubia M2

    Σε όσους παρακολουθούν ακόμα την συζήτηση, πήρα και τρίτο Nubia M2 με 128Gb εσωτερικού χώρου αποθήκευσης Το κινητό ήρθε σε 10 μέρες από Banggood με priority line ήρθε με θηκη (διάφανη και ημισκληρη) που μου αρέσει, με ταχυφορτιστή (κόκκινο καλώδιο usb type C) και ακουστικά στη τιμή των 142 + 9 = 151 ευρώ αυτό πήγε στον πατέρα, που έκανε το εξής : πάτησε ταυτόχρονα το power και το volume down (ή volume up) και βγήκε ένα κινέζικο μενού όπου διάλεγα και ξαναδιάλεγα (δεν το έχω με τα κινέζικα) μέχρι που έγινε επαναφορά του τηλεφώνου (το menu που βγήκε στα κινέζικα δεν έμοιαζε με το boot menu, τι menu ήταν αυτό, ξέρει κανείς?) Το τηλέφωνο επανήλθε κανονικά και δουλεύει άψογα.
  3. kpapad

    ZTE Nubia M2

    Μετά το δικό μου μαύρο Nubia M2, έλαβα χθες το άσπρο Nubia M2 της κόρης (από Banggood παραγγελία 30/5 με τριγωνική αποστολή μέσω Ολλανδίας) Ήρθε όπως το πρώτο στη μεγάλη συσκευασία, χωρίς τον ταχυφορτιστή (που δεν θεωρώ ότι χρειάζεται, είναι πολύ καλή η διαχείριση ενέργειας του κινητού και η φόρτιση του γρήγορη) Και το άσπρο χρώμα είναι όμορφο, αλλά δεν αλλάζω το μαύρο για αυτό. Πήρα και τα δύο κινητά με χώρο 64GB, αρκετός χώρος για την ανάγκες κάποιου (κυκλοφορούν κινητά με 256GB, περιττό μιας και το μέλλον της αποθήκευσης είναι στο cloud) Δεν θυμάμαι πως είχα ρυθμίσει στο δικό μου τον χρόνο που η οθόνη παραμένει φωτεινή μετά την τελευταία επαφή, θα το βρω αν ψάξω. Ωραίος τρόπος αποστολής η τριγωνική αποστολή, να δω τώρα πως θα παραγγείλω γυαλιά μυωπίας με φακούς από το ebay (κόστος περίπου 100 ευρώ και θα περάσει τελωνείο). Θα δω τι θα κάνω.
  4. kpapad

    ZTE Nubia M2

    Τώρα το gearbest πουλάει το lite. Πουλούσε το Μ2 ?
  5. kpapad

    ZTE Nubia M2

    Το θέμα με την αμερικανική κυβέρνηση και την ΖΤΕ φαίνεται να κλείνει (αν μπορεί να είναι σίγουρος κανείς με τον πρόεδρο αυτό). Η κίνα έχει μεγάλο ποσοστό του αμερικάνικου χρέους, όσο και αν φωνάζουν οι αμερικάνοι, δεν κάνουν μόνο αυτοί κουμάντο στην χώρα τους. Το banggood έχει ανταλλακτικά για το nubia, αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η τεχνική υποστήριξη σε κάποιο τηλέφωνο, δεν ξέρω αν με ενδιαφέρει ουσιαστικά και η υποστήριξη σε software, θεωρώ ένα smartphone ικανοποιητικό αν αντέξει ένα χρόνο. Μια αλλαγή στη συσκευή κάθε χρόνο, ικανοποιεί αρκετά σημεία: καλύτερό chipset, οθόνη, κάμερα, μπαταρία και διαχείριση ενέργειας ενώ φυσικά παίρνουμε καινούργια έκδοση του android στα ίδια χρήματα. Η προϋπόθεση την εποχή που ζούμε να είναι κάτω από 200 ευρώ (ακόμα καλύτερα αν είναι κάτω από 150 ευρώ αφού θα πάρουμε και αξεσουάρ, όπως θήκη, προστατευτικό οθόνης, πιθανά ακουστικά) χρήματα που δεν είναι πολλά αν σκεφτούμε ότι το κινητό είναι μια φορητή συσκευή που ικανοποιεί πολλές μας ανάγκες. Παράγγειλα και στην κόρη το άσπρο nubia m2, θεώρησα ότι είναι ακόμα η καλύτερη επιλογή σε σχέση κόστους - τιμής.
  6. kpapad

    ZTE Nubia M2

    Δεν είχα κοιτάξει, ευχαριστώ. Να σχολιάσω Οι άνθρωποι που βάζουν τα κινητά τους σε αγγελίες, έχουν την εξής τιμολόγηση: Οτι έχουν ήδη πληρώσει + ένα ποσό Εγώ έχω πουλήσει κινητό σε φίλο με το σκεπτικό: Οτι έχω πληρώσει - ένα ποσό (φυσικά) Τελικά δεν διαθέτω εμπορικό δαιμόνιο.
  7. kpapad

    ZTE Nubia M2

    Αν κάποιος έχει την συσκευή (Nubia M2) και είναι σκεφτικός με τα όσα διαβάζει να ξέρει ότι εγώ ψάχνω άλλη μια συσκευή (θα προτιμούσα το άσπρο), αν θέλει μπορώ να την αγοράσω θεωρώ ότι αξίζει και χρειάζομαι άλλη μια για την οικογένεια μου. Σε περίπτωση που δεν βρω θα αγοράσω μια από το banggood χωρίς να δίνω την παραμικρή σημασία στο θέμα της εγγύησης (εγγύηση εκτός Κίνας, είναι μια δύσκολη - χρονοβόρα διαδικασία)
  8. kpapad

    ZTE Nubia M2

    "αλλά τα πράγματα έγιναν όπως ανέφερε το techvaluegr στο review που έκαναν, δηλαδή η οθόνη εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα και μπράβο τους που το εντόπισαν και ανέδειξαν το πρόβλημα. Έχουν χαλάσει εκατοντάδες κινητά M2 και δεν είναι τυχαίο που το bg/nubia ακύρωσε την εγγύηση, αυτά δεν τα κάνει καμία σοβαρή εταιρεία. Τώρα όποιος λέει και 140 μέρες να μου κρατήσει κερδισμένος θα βγω, μάλλον κάτι δεν πάει καλά... Με τα ίδια χρήματα παίρναμε Xiaomi Mi A1 με άπειρα update, παρόμοια κάμερα και χαρακτηριστικά" Το xiaomi που αναφέρεις δεν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα γίνει, δεν μου έχει χαλάσει κανένα κινητό που του φέρθηκα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Μου αρέσει ο αντίλογος αρκεί να έχει δεδομένα, το ότι "όλα τα Μ2 θα χαλάσουν" είναι μια εικασία.
  9. kpapad

    ZTE Nubia M2

    Συγχαρητήρια στον Germak, και φυσικά στα μέλη και στο forum. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός Nubia M2, εδώ και ένα μήνα. [είχα λίγο πριν ένα Xiaomi redmi 4 prime (το έκλεψαν) και στη κόρη έχω πάρει ένα Xiaomi Redmi 4X την black Friday για 106 ευρώ, τώρα έσπασε την οθόνη κ της πήρα από ελλάδα με 30 ευρώ] Το κινητό το είδα σε video στο youtube είδα πολλά video και με έπεισε να το πάρω ο unboxing specialist (τον οποίο ευχαριστώ, θεωρώ ότι κάνει φοβερή δουλειά και πρέπει να ακούει Μπράβο) Το κινητό είναι αξιόλογο, η τιμή είναι τόσο χαμηλή που … κάνει απόσβεση εύκολα. Γλιστράει και πήρα αμέσως θήκη και temper glass από το banggood αλλά δεν έχω τα link (το temper glass δεν εφαρμόζει ακριβώς) Έχει όντως 6.0 android αλλά φορτωμένο στο βαθμό που δεν έχει ανάγκη αναβάθμιση (τα security update είναι ένα θέμα βέβαια) Είχα βρει ήδη το πώς θα «κλειδώσω» τις εφαρμογές, η οθόνη όταν ζεσταθεί (video για ώρα ή παιχνίδια) βγάζει κάτι κόκκινες αποχρώσεις, ακολούθησα τις συμβουλές σας και της έκανα calibration θα δω πως θα πάει. Είναι ενόχληση που φεύγει αμέσως. Δεν έχω πρόβλημα ενώ έψαχνα οποσδήποτε amoled σε χαμηλή τιμή (ήθελα να πάρω το vernnee thor plus αλλά είχε 720p οθόνη). Ήθελα να σχολιάσω ότι διάβασα όλες τις σελίδες και δεν μπορώ να πιστέψω το τι σχολιάζει ο καθένας (και εγώ ένας είμαι). Ανάλογα τις ανάγκες κάνουμε και αγορές. Δεν έχουμε στην οικογένεια μου τις ίδιες ανάγκες. Η γυναίκα θέλει υποστήριξη – επισκευή της πήρα Samsung S7 (όχι το edge) θεωρώ ότι στα 405 ευρώ από ελλάδα, καινούργιο και δεδομένου ότι αυτή κρατάει κάθε κινητό 2 με 3 χρόνια θα κάνει απόσβεση σίγουρα. Στην κόρη γράφω τι πήρα (redmi 4X είναι 10 χρονών και πολύ της είναι, πριν της είχα πάρει το bluboo mini στα 52 ευρώ) και εγώ πήρα το nubia (φτηνό, ωραίο και ποιοτικό). Τώρα φυσικά με «τρώει» και μένα ο κ...ς μου να αρχίσω να πειράζω το τηλέφωνο, είναι το χούι όχι η ανάγκη και αν το κάνω χειρότερο ας το κάνω, αξίζει πάντα ο δρόμος ενώ έτσι μαθαίνουμε (από τα λάθη μας που πρέπει να βελτιώνουμε). Συνεχίστε την καλή δουλειά (που είναι must σε international επίπεδο)
×
×
  • Create New...