Jump to content

Grifos008

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Grifos008

  1. Ναι το έκανα και φαίνεται να δραστηριοποιούνται, έχω λάβει δύο email από τότε με ονοματεπώνυμο του χειριστή του θέματος. Ελπίζω να πάει καλά. Το συμπέρασμα είναι ένα... Πλέον τα πάντα πρέπει να γίνονται γραπτός. Γιατί τα γραπτά μένουν.
  2. Απ ότι έχω δει , κάνουν αίτηση κ αυτός ο κωδικός έρχεται από τα κεντρικά, απλά κολυσιεργουν εσκεμμένα προφανώς για την είσπραξη παγίων χωρίς εκπτώσεις κλπ κλπ . Θα πάω αν κ προτιμώ να μιλάω μαζί τους εγγράφως γιατί δεν τους εμπιστεύομαι. Ξέρω τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις που είχαν τέτοια θέματα. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλύτερα μερικές μέρες καπελωμα παρά πάγια εκτός συμβολαίου ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο κανόνας επιβεβαιώθηκε πήρα στο Γερμανό της γειτονιάς κ μ πε ότι πλέον δεν γίνεται άμεσα από κατάστημα αλλά μέσω της εξυπηρέτησης πελατών. Πανέμορφα , κλαίμε όλα οδεύουν στην υπερχρέωση μου τσάμπα. Άλλη ιδέα??
  3. Καλημέρα σας, Έχω απορίες και χρειάζομαι τα φώτα σας μπας και το προλάβω το κακό. 27 Μαϊου λήγει το συμβόλαιο μου με την cosmote. Επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει κ δεν μπορώ άλλο αυτό το ψυχοφθόρο πράγμα οπότε λήγει το συμβόλαιο μου, θέλω να το κάνω από σύνδεση κάρτα. Ψάχνοντας έμαθα ότι σε βάζουν να περιμένεις για αιώνες. Χτες έκανα αίτηση διακοπής κ μ παν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου τις επόμενες 7ημερες. Εγώ επιθυμώ να μην χρεωθω πάγια εκτός συμβολαίου. Όλα αυτά τους τα είπα και γραπτώς. Γνωρίζετε τι Γολγοθά θα τραβήξω? Πως θα απεμπλακω πριν με καπελωσουν πάγια εκτός συμβολαίου? Μήπως είναι καλύτερο να πάω σε άλλη εταιρεία? Πως να χειριστώ το θέμα? Η βοήθεια σας πολύτιμη.
×
×
  • Create New...