Jump to content

Mitseas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Mitseas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χτές μετά απο περίπου 1 χρόνο είπα να κάνω αναβάθμιση στο Nokia N95 μού στην τελευταία έκδοση v.21.0.016 και ενώ η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς το πρόβλημα ξεκίνησε όταν μου ζήτησε κωδικό για την Lexar microSD 2GB που είχα μέσα. Δεν θα πω οτι βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως δεν έβαλα κωδικό αλλά ούτε καν το θυμάμαι. Το πρόβλημα τώρα είναι πως με μια εκτενέστατη αναζήτηση το μόνο που μπορώ να κάνω είναι διαμόρφωση (format) στην κάρτα με αποτέλεσμα να χαθούν όλα τα δεδομένα. Μήπως ξέρετε κάποιο τρόπο ώστε να αφαιρέσω το κλείδωμα ή να καταφέρω να προσπελάσω τα δεδομένα; Με οποιοδήποτε τρόπο και ας καταστρέψω και το τηλέφωνο :worry::X ή στην περίπτωση που θα χρειαστεί format αν ξέρετε κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων να καταφέρω να σώσω ό.τι σώζεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω τα sms να αποθηκεύονται στην κάρτα του κινήτου ώστε να μην παίρνω συνέχεια το μύνημα να σβήσω μερικά; Επίσης αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διαβάζει τους ελληνικούς χαρακτήρες απο τα sms στο pc γιατί το Nokia Message Editor τα δείχνει με ερωτηματικά.
  3. nervous kalos sas brika apla apo oti diavazo i sigekrimeni efarmogi opos kai to Go Boy einai mono gia Game Boy kai Game Boy Colour paixnidia kai oxi gia ta paixnidia tou Game Boy Advance.... apo oso exo psaksei den iparxei tetios emulator apla rotisa edo pou eiste pio poloi psagmenoi... :P
  4. exei bgei emulator gia kapio series 60 kinito pou na pezei pexnidia tou Game Boy Adavance???
×
×
  • Create New...