Jump to content

christian91

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About christian91

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

christian91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Πήγα να πάρω αυτό από το πλαίσιο που έχει αναφέρει ο φίλος με τα 20 ευρώ , αλλά με χάλασε ότι έχει κόλλα μόνο περιμετρικά.Βέβαια τώρα το μετανιώνω γιατί πραγματικά αυτό με το μαύρο frame είναι πολύ άσχημο ειδικά όταν είναι κλειστή η οθόνη.
  2. Καλησπέρα παιδιά , έχω μια απορία . Έχω πάρει το τζαμάκι με το μαύρο frame και ενώ φτάνει ακόμα και στις καμπύλες το τζάμι το θέμα είναι ότι σχηματίζει σα κενά στα 2 πλαινά . Ήθελα να ρωτήσω αν έκανε βλακεία αυτός που μου το τοποθέτησε ή έτσι εφαρμόζει.
  3. Σε ευχαριστω πολυ! :D
  4. Από ebay πήρες τζαμάκι για τη κάμερα?Γιατί έψαχνα και γω.
  5. Το τζάμι αυτό που λες έχει κόλλα μόνο στην άκρη ή σε όλη την επιφάνειά του?
  6. Καλησπέρα παιδιά , επειδή τρέμει η ψυχή μου όσο το έχω χωρίς τζαμάκι και θέλω να πάω να του πάρω σήμερα , υπάρχει κάποιος που να έχει βρει τζάμι να καλύπτει ακόμα και τις καμπύλες στο πλάι? ευχαριστώ!
  7. Καλησπέρα παιδιά , νέος κάτοχος κ γω από σήμερα. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να "κρύψουμε" τα 3 κουμπιά?Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βρει κανείς κάποιο τζαμάκι που να εφαρμόζει ακριβώς στο κινητό (δηλαδή και στις καμπύλες στο πλάι) και τι θήκες έχετε να προτείνετε. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...