Jump to content

eeVoskos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eeVoskos

  1. Έχω βάλει Floyo 1.2.0 και είναι άψογη. Δεν έχει Sense, το οποίο σημαίνει ...τρελή ταχύτητα. Επιπλέον είναι σταθερότατο. Μετά το root δεν υπάρχει επιστροφή στις rom της μαμάς-HTC. Είναι απλά απαράδεκτες και το καταλαβαίνεις μόνο όταν βάλεις custom rom.
  2. Δε νομίζω ότι είναι γενικό το πρόβλημα. Το δικό μου τις συγχρονίζει μια χαρά. Αγορασμένο από Amazon UK, με αγγλική rom 2.1. Έχω άλλο πρόβλημα όμως. Το γνωστό με τους 70 χαρακτήρες στα μηνύματα, ακόμα και με το fix του Handcent. Χρησιμοποιώ το HTC IME mod (το original ΙΜΕ της HTC δεν έχει ελληνικά επειδή δεν περιλαμβάνεται στη rom).
  3. Friendstream έχει η 2.1 για Hero?
  4. @fonaklas High-res το Hero δεν παίρνει (είναι HVGA), είναι για κινητά της HTC με υψηλότερη ανάλυση (WVGA) και voice input η 1.5 επίσης δεν έχει. Μόλις βγει η 2.1 δοκίμασέ το.
  5. Α, επίσης, σύμφωνα με το techblog, ξεκίνησε επισήμως η διανομή over the air της 2.1 για το Hero. Με το καλό να μας έρθει σύντομα!
  6. Παιδιά, γι' αυτούς που δεν νοιάζονται για ελληνικό μενού ή σε όσους το morelocale κρασάρει, υπάρχει λύση για ελληνικό πληκτρολόγιο. Μονταρισμένο πληκτρολόγιο της HTC με άπειες ωραίες ρυθμίσεις (π.χ. διάρκεια της δόνησης) από εδώ.
  7. Με κάθε επιφύλαξη, μεταφέρω αυτό που διάβασα εδώ, δηλαδή ότι θα έχουμε κι άλλη καθυστέρηση μέχρι την κυκλοφορία της 2.1, που θα αρχίσει τον Ιούνιο... Μήπως να πάμε για iPhone 4G?!
  8. Την 2.73.405.5 έχω. Είναι η τελευταία που έβγαλε η HTC επισήμως για κινητό από UK, όπως το δικό μου. Μάλλον αυτό φταίει που δεν έχω πολλές επιλογές για πληκτρολόγιο. Επικοινώνησα και με την HTC (UK) και ισχυρίζονται ότι για νομικούς λόγους δεν τους επιτρέπεται να βάλουν ελληνικό πληκτρολόγιο σε UK συσκευή. Klein mein. Προς το παρόν χρησιμοποιώ το Greek IME. Καλό είναι, αλλά δεν έχει spell-checking στα αγγλικά, ενώ είναι πιο δύσχρηστο από της HTC για άτομα με μεγάλα δάχτυλα!! :) Μια απορία που κανένας δεν έχει απαντήσει: σε Hero με "ελληνική" rom, μπορώ να έχω Αγγλικό μενού & ελληνικό πληκτρολόγιο;;;
  9. Άκυρο! Δοκίμασα το morelocale. Αλλάζει με επιτυχία τα μενού (τα κάνει ελληνικά), αλλά και πάλι δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο! Οι επιλογές του πληκτρολογίου παραμένουν Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά. Θα περιμένω μπας και λυθεί το πρόβλημα στην 2.1 και αν παραμένει, θα βάλω την αντίστοιχη ελληνική rom που θα βγει. Ευχαριστώ πάντως.
  10. Κάποιος μπορεί να απαντήσει σ' αυτό; Σκέφτομαι σοβαρά να βάλω ελληνική rom για να έχω το ελληνικό πληκτρολόγιο της HTC, αλλά η ελληνική μετάφραση στο μενού δεν είναι ό,τι καλύτερο.
  11. Δοκίμασα το Greek IME. Υποτίθεται (αν δεις το faq) ότι λύνει το πρόβλημα σε κάποια κινητά, αλλά όχι στο Hero μου. Λέει ότι δουλεύει σε G1. Πάντως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε ελληνικό ΙΜΕ για όσους δεν έχουν συσκευή αγορασμένη στην Ελλάδα. Αλήθεια, σε κινητό από Ελλάδα (με ελληνική rom) υπάρχει η δυνατότητα για Αγγλικό μενού με ελληνικό πληκτρολόγιο (της HTC, όχι με 3rd party εφαρμογή);
  12. Ξυπνητήρι;; Ααααχχ, πονεμένη ιστορία. Υπάρχουν διάφορα thread που παρακολουθώ στα androidforums εδώ και καιρό, μπας και λυθούν έστω με walkaround κάποια προβλήματα, αλλά μάλλον πρέπει να περιμένουμε το update... Για αρχή, τσέκαρε ότι: 1) Δεν κλείνεις το Clock μέσω κάποιας Taskiller app 2) Κάθε φορά που ρυθμίζεις το ξυπνητήρι πηγαίνεις στην επιλογή του ringtone και αυξάνεις την ένταση στο τέρμα (κάποιοι το προτείνουν, σε μένα δουλεύει με 30-40% επιτυχία!) 3) Πριν κοιμηθείς κάνεις την προσευχή σου για να λειτουργήσει!! Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το παλιό W810 που σαν ξυπνητήρι λειτουργεί άψογα!
  13. Παιδιά, 2 βασικές ερωτήσεις, που μετά από 78 σελίδες μένουν ακόμα αναπάντητες: 1) Αν κάνεις root, υπάρχει γυρισμός; :) Μπορείς να ξαναβάλεις αυθεντική rom της HTC; Θα ήταν πολύ χρήσιμο, σε περίπτωση προβλήματος της συσκευής, να βάλεις μανάτη rom, ώστε να μη σου πει το service της HTC ότι "είσαι εκτός εγγύησης". Ας απαντήσει όποιος το έχει κάνει. Εικασίες ακούγονται πολλές! :confused: 2) Οι νέες (non-HTC) roms προφανώς δεν έχουν SenseUI. Αξίζει τελικά το Sense UI ή τα features των εκδόσεων 2.x του Android είναι τόσο καλύτερα που δεν υπάρχει λόγος να κρατάμε την 1.5 της HTC για το Hero; Επίσης, από άποψη ταχύτητας, η 2.x είναι πιο γρήγορη από την 1.5+Sense;
  14. Επιεικώς απαράδεκτη!! :rolleyes: Γνώμη μου φυσικά. Αλλά αυτό που κάνει η εφαρμογή δεν είναι να σου βάλει ένα νέο πιο λειτουργικό ΙΜΕ. Τρέχει πάντα στο background(!) και όταν πας να γράψεις κείμενο σου βγάζει Ελληνικό πληκτρολόγιο, που για κάποιο λόγο στη δική μου συσκευή δουλεύει μόνο οριζόντια. Γράφεις το κείμενο και μετά σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις copy+paste σε μήνυμα!! Υπέροχα!! :wacko: Οπότε το πρόβλημα πάλι υφίσταται. Τη φωτογραφική όταν αρχίζει να σουρουπώνει, απλά ξέχασέ την! Όταν ξημερώσει πάλι... Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα με Win7, Outlook 2007 και το HTC Sync 2.0.8. Ερώτηση: Τώρα που ήρθε και στην Ελλάδα, ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την "εργοστασιακή" ROM;
  15. Καλημέρα! :!: Δηλώνω εντελώς άσχετος με το μοντελισμό και θέλω επειγόντως κάποιες πληροφορίες για να κάνουμε μια καλή έκπληξη!!! Είναι για κάποιο παιδάκι που ασχολείται με τα μηχανοκίνητα... Θέλουμε να του πάρουμε ένα καινούργιο -το καλύτερο,ανεξαρτήτως χρημάτων- να το συνδυάσουμε με οποιοδήποτε αξεσουάρ μπορεί να χρειάζεται (ζάντες, προφυλακτήρες κτλ) και αν γίνεται να το δηλώσουμε για να πάρει μέρος σε αγώνες! Όλα αυτά πρέπει να γίνουν στη Θεσσαλονίκη.... Περιμένω προτάσεις για μαγαζιά, μοντέλα, μάρκες, αξεσουάρ και ενημέρωση για πίστες αν υπάρχουν ή για αγώνες που θα γίνουν!
  16. Βλέπω πόσο κοντά είναι χρονικά η απάντησή σου!! :) Βασικά όταν έκανα update driver, το οδηγούσα στο CD και επέλεγα (ένα κάθε φορά προφανώς) όλα τα αρχεία .inf που είχαν στο όνομά τους "w810"! Δεν δέχτηκε κανένα. Προφανώς χρειαζόταν κάποιος driver που εγκαταστάθηκε αυτόματα με το πρόγραμμα του Update Service. Πάντως γενικά, τώρα που πέρασε κι αυτό, το κινητό παραμένει άψογο. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Οπότε σκέφτομαι να μην βάλω ούτε το καινούριο firmware, που άκουσα από πολλούς ότι μειώνει την ένταση του μεγαφώνου...
  17. Για να προλάβω τυχόν απαντήσεις... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ!! Τελικά κάποιο "κόλλημα" του λογισμικού της SE ήταν. Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του Update Service από το site της SE και το πισί το αναγνώρισε κανονικά! :up: (άντε τώρα να δω πως θα το βάλω και σε Linux :lol: )
  18. Μα η φάση είναι ότι το σύστημα είναι καθαρό! Δεν υπάρχουν drivers ειδικοί για το κινητό και manually αυτούς που έχει το CD της SE δεν τους δέχεται. Θαυμαστικό (όχι ερωτηματικό!) στη συσκευή usb δεν έχει. Απλά την βρίσκει σαν unknown device και στα properties της φαίνεται ότι δουλεύει κανονικά! Για γέλια και για κλάματα δηλαδή! Το κακό είναι ότι δεν την αναγνωρίζει ως W810, οπότε ως Unkown Device ούτε ο Manager της SE το βρίσκει. Θα σκάσω! Έκανα uninstall τη ρημάδα την unknown device, δοκίμασα σε άλλες θύρες usb, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα να το συνδέσω σαν "λειτουργία τηλεφώνου" και σαν "μεταφορά αρχείων", πάλι τα ίδια... Πάντως αποκλείεται να είναι σύμπτωση που το κάνει σε 2 πισιά ταυτόχρονα. Ίσως τα 'παιξε το καλώδιο... Το πρόβλημα το είχε και ένας με W800, αλλά δεν γράφει στο φόρουμ αν κατάφερε να το λύσει. Στο προηγούμενο σύστημά μου, που συνδεόταν κανονικά, είχα άπειρους drivers από 5-6 κινητά! Σκέφτομαι μήπως το σύστημα τότε εγκαθιστούσε αυτόματα κάποιον driver για usb cable άλλης συσκευής.. :wacko: Άβυσσος η ψυχή των τρανζίστορ... :what: Ευχαριστώ για όποια απάντηση! :help:
  19. ...χτύπησε και σε μένα! Ενώ μέχρι τώρα το κινητό δούλευε άψογα, έκανα φορμάτ (σε 2 υπολογιστές), έβαλα WinXP Pro SP2 και το κινητό πια δεν αναγνωρίζεται από κανέναν! Μάλιστα έκανα λίγες δοκιμές. Στο ένα πισί έχω τα προγράμματα από το CD της μαμάς SE, ενώ στο άλλο τις τελευταίες εκδόσεις τους από το site της SE. Όταν συνδέω το κινητό με το USB καλώδιο το βρίσκει σαν "unknown usb device". Ελπίζω να μην φταίει το κινητό. Στα φόρουμ του MyPhone δεν βρήκα κάτι, ενώ ούτε το site της Μικρομαλακής είχε τίποτα χρήσιμο για τα unknown usb devices. Δυστυχώς δεν έχω IR ή BT για να δοκιμάσω αν συνδέεται στο πισί με αυτά. Έχεις κανείς το ίδιο πρόβλημα; Μήπως υπάρχουν κάποιοι "ειδικοί" drivers...; Σήμερα και το Google με απόγοήτευσε :confused: BTW, πολύ ωραία η θήκη. Έψαξα στο skroutz όμως και δεν την βρήκα...
  20. Το δικό μου πάντως μετά από -μόλις- μία μέρα χρήσης δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα... Ελπίζω να είμαι τυχερός.
  21. Επιτέλους το πήρα κι εγώ! Τόσο καιρό το ποθούσα!! Προς το παρόν φορτίζει. Ελπίζω να είμαι "τυχερός" και να μην έχει κάποιο πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα που έχουν κάποιοι εδώ το έχουν και στο esato: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=120631
  22. Αφήστε, τα 'χω πάρει με τον Γερμανό. Μάλλον το άσπρο θα μου φέρουνε. Σε μαύρο μου λένε ότι υπάρχουν πολύ λίγα κομμάτια στην Ελλάδα και ...ψάχνουνε! >:-ζ Κανένα link για πρόγραμμα μετατροπής από wav σε amr υπάρχει; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  23. Γεια! Επιτέλους μου έρχεται κι εμένα το T630, στο πανέμορφο μαύρο χρώμα :D Ερώτηση όμως, σε κάτι που άκουσα τελευταία και θέλω επιβεβαίωση: παίζει wav αρχεία;;; Μετά το M55 θα ξενερώσω αν το T630 δεν παίζει τα wavs του τελικού του EURO!!! ------------------------ Σήκωσεεεεεέ το..... (κολλημένος)
×
×
  • Create New...