Jump to content

billakos8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About billakos8

  • Ημ. Γέννησης 27/11/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

billakos8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. billakos8

    Honor 4C

    Ευχαριστώ πολύ .θα το ελέγξω ...
  2. billakos8

    Honor 4C

    Καλησπέρα . Μόλις απόκτησα και εγω τον εν λόγω κινητο.εκθεσιακο από media στα 99 ευρώ.παρολα αυτά θέλω λιγο τα φώτα σας.το κινητο είχε το κιτ ΚΑΤ.κατεβασα από το επίσημο site το lollipop.υπαρχει κάποιος τρόπος να το γυρίσω παλιά στο κιτ ΚΑΤ???Εχει επιλογή rollback apo to 6 στο 5 .αλλα π 5 στο 4 οχι. Και σε γενικές γραμμές θα ήθελα να μου πείτε διάφορες το κιτ ΚΑΤ με το lollipop.και με ποια έκδοση ειναι κατα την γνώμη σας πιο "στρωτό" . Ευχαριστώ προκαταβολικά .
  3. Χτυπα ενα α850 + φιλε μου.
  4. Αρα φιλε μου και με την 128 το προβλημα παραμενει στην οθονη????αρα δεν μπορει να ειναι θεμα ρομ αλλα hardware.μαλλον καποιες παρτιδες ηταν φωλα.τεσπα.μολις εχω αποτελεσματα απο τον μαστορα θα ενημερωσω και εδω μηπως βοηθησω και καποιον αλλον, με παρομοιο προβλημα.τι να πω.:X:X:X:X:blink::blink::blink:
  5. Φιλε μου το ειχα συνδεσει και με το Lenovo Smart Assistant ,το οποιο βρηκε σαν καινουργια ρομ την 128.την κατεβασε αλλα το κινητο εγινε ενα σουπερ ντουπερ σπεσιαλ ΚΙΝΕΖΙΚΟ τηλεφωνο...με ολες τις γνωστες μ@#$^Υ& εφαρμογες και ουτε λογος για εγκατασταση gapps.επανεφερα την 123..τρεμουλα οθονης οταν ειναι "κρυο" ,αν ειναι δυνατον...μετα απο τοσα χρονια με κινητα τηλεφωνα,αυτο πρωτη φορα το ακουω και το ζω βασικα...ουτε αυτοκινητο να ηταν...τεσπα.πηγε στον μαστορα το τηλ και βλεπουμε..γιατι για πηγαινε ελα με κινα ξανα το εχω ξαναζησει και δεν ειχα καλες εμπειριες..ας περιμενω..ευχαριστω παντως.
  6. Καλησπερα σε ολους και ολες...οπως ολοι ετσι και εγω τσιμπησα ενα α850 για δωρο...με το που το ελαβα στα χερια μου...φοραει την α850_s123_130814 .ωραιοτατη αλλα εχει αυτο το θεμα με την οθονη με το τρεμοπαιξιμο οταν ειναι το κινητο ανενεργο για αρκετο χρονο...ακουσα οταν ειναι κρυο και κατι τετοια...εκατσα κια διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες...αλλες ρομ δεν εχουν το τρανσφερ στην sd,αλλα δεν εχουν ελληνικα..μια τελικη ρομ τουλαχιστον να εχει ελληνικα και η οθονη να ειναι κομπλε εχουμε καταληξει???εχω διαβασει αρκετα,αλλα πολλοι καταληγουν στην s123.αυτην εχω και μου κανει το γνωστο θεμα με την οθονη..η βοηθεια σας θα ειναι πολυτιμη... ευχαριστω προκαταβολικα.
  7. billakos8

    Huawei G610S

    το μικροφωνο...πηρα σε ενα μαγαζι εδω και του ειπα το θεμα και μου ειπε,οτι αυτο γινεται γιατι εχει 2 μικροφωνα η συσκευη.αλλα το κοστος ειναι 25 με 35 ευρω.λιγο τσιμπημενο νομιζω,θα το στειλω μαλλον παλι πισω china να το φτιαξουν αυτοι.
  8. billakos8

    Huawei G610S

    Πριν λιγες ημερες παρελαβα ενα 610s και γινεται το εξης απιθανο.το τηλεφωνο δουλευει σουπερ(Β138) , με το που κανεισ μια κληση το μικροφωνο δεν δουλευει,αλλα ΠΡΟΣΕΧΤΕ,οταν το μπαινει σε ανοιχτη ακροαση το μικροφωνο δουλευει μια χαρα.πηγα και καλα να ηχογραφησω κατι( οτι φταιει το μικροφωνο) και ολα κομπλε.πως γινεται αυτο???σαν να μην ενεργοποιηται στην "απλη" κληση,ενω σε ανοιχτη ακροαση ολα καλα.του εβαλα την Β145 αλλα καμια αλλαγη.καμια ιδεα???
  9. Καλησπερα..εχω ενα θεμα με ενα τηλεφωνο απο to2c.com.λοιπον δεν ειχε ελληνικα και λαθος rom γενικα και δεν εστρωνε με τπτ..εχω μιλησει με αυτους,τους ειπα το θεμα μου .μου ειπαν αυτοι να flasharw αλλη ρομ και το κινητο τα εκλασε.μαυρισε .ολα αυτα με αποδειξεις και με μειλ απο απο υπαληλλο(για οδηγιες και τετοια).απλα επειδη διαβαζω και απο αλλου οτι μπορει να παιζει θεμα με τις διευθηνσεις.ανοιγω dispute στο paypal ,και αυτοι μου δινουν διευθηνση???δηλ, η πορεια ειναι κανω dispute paypal,λεω θελω να το γυρισω πισω για τον παραπανω λογο,εκεινοι μου λενε την διευθηνση,,,εγω στελνω το πακετο σε αυτο που μου θα μου πει το paypal.τραβαω φωτος και τα συναφη,tracking number οπωσηποτε και μετα αναμονη???σωστα?συγνωμη για το μεγαλο Post αλλα να "καθαρισει το τοπιο"...ευχαριστω προκαταβολικα.
  10. billakos8

    Huawei G610S

    Παιδες ξανα,καλησπερα.υπαρχει καπου καποιος αναλυτικος,για αρχαριους να αλλαξουμε rom στο g610s.παραγγειλα,μου εχει ερθει με την Β144 και δεν εχει ουτε gapps ουτε ελληνικα .και μονο αγγλικα και κινεζικα.απλα αν γινεται οδηγιες για αρχαριους. ευχαριστω προκαταβολικα.
  11. billakos8

    Huawei G610S

    καλησπερα ξανα και χρονια πολλα σε ολους,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,εχει κανενας κανενα θεμα με το gps ??εχω την 145 ,απλα δεν κλειδωνει,την πρωτη φορα ισχυει οτι αργει να κλεισωσει,με το αλλο τηλ με την 138 κλειδωνει πλεον κατευθειαν.:O
  12. billakos8

    Huawei G610S

    ολα καλα ολα καλα,δεν ξερω ουτε εγω ακομα και εβαλα την 145 ...δεν το ξαναπειραζω.:lol::lol::lol::lol:
  13. billakos8

    Huawei G610S

    Παιδες καλημερα.ελαβα σημερα ενα δευτερο g610-u00 ,απλα αυτην την ατυχη φορα το κινητο εχει μονο κιζενικα και αγγλικα εχει την εκδοση Β144.το αλλο την 138 και ελληνικα και ολα τελεια.στην συγκεκριμενη εκδοση ξεκιναμε,δεν υπαρχει google play,κατεβασα morelocale 2 ,οταν διαλεγω ελληνικα η εφαρμογη σταματαει.κατεβασα locale&language με ακριβως το ιδιο αποτελεσμα.κατεβασα το google play ,το εγκατεστησα ,κανει να ανοιξει και τπτ,κλεινει.διαβασα παραπανω για την 145 απο το needrom απλα επειδη ειμαι λιγο ανιδεος θα ηθελα λιγακι αναλυτικες οδηγιες,εχω κατεβασει Huawei G610-U00_B145_MOD_NAV, (326 μβ) απλα θα σας παρακαλουσα οσο γινεται πιο απλα.ε,ρεεεεεεεε που μπλεξαμε,το αλλο με την 138 ηταν σουπερ ντουπερ.κριμα.... help...
  14. απιστευτο ...δεν το πιστευω...ΤΙΠΟΤΑ φιλε...τι σκατα ??? μου φαινεται πολυ περιεργο.
  15. καλα φανταζεσαι...σαν να παιρνει πληροφορια το ιδιο το τραγουδι...και ενταξει λεω,θα σβησω αυτην την φωτο..ματαια...ξανα τα ιδια με την ιδια σβησμενη φωτο.:X:X
×
×
  • Create New...