Jump to content

Theo66

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Theo66

  1. Λοιπόν όντως το πρόβλημα πρέπει να λύθηκε με την απενεργοποίηση του VoLTE, τουλάχιστον δεν το έχω παρατηρήσει εδώ και 2 μέρες!
  2. Όχι και σ' ευχαριστώ για την πρόταση, το έψαξα κιόλας και διάβασα ότι είναι πιθανός ένοχος. Θα δοκιμάσω ένα άλλο ενδεχόμενο πρώτα και ύστερα θα δοκιμάσω την πρόταση σου και θα γράψω αποτέλεσμα!
  3. Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρίσκω! Είμαι κι εγώ νέος κάτοχος Le Pro 3, και ενώ το κινητάκι είναι απλά εξαιρετικό, έχω ένα αρκετά ενοχλητικό πρόβλημα, το οποίο δε γνωρίζω αν το είχα εξ' αρχής ή εμφανίστηκε. Συχνά μου τυχαίνει το κινητό να μην λαμβάνει κάποιες κλήσεις, σαν να μην έχει σήμα (το σήμα είναι εξαιρετικό αλλιώς δε θα το ανέφερα) και μετά από λίγο μου έρχεται κανονικά το μήνυμα από την κοσμοτέ της χαμένης κλήσης. Εικάζω ότι αυτό συμβαίνει όταν έχω πολλές ώρες το κινητό χωρίς χρήση (π.χ. αν με πάρει κάποιος το πρωί πριν το πιάσω στα χέρια μου από την νύχτα) οπότε μήπως σχετίζεται με το ότι το τηλέφωνο μπαίνει σε κάτι σαν sleep mode? Έχει συναντήσει κανείς σας το θέμα? Το τηλέφωνο είναι στην rom της Banggood. Το μόνο που έχω κάνει γενικά είναι να μπω σε ένα secret menu βάζοντας κωδικό στον dialer για να διορθώσω το θεματάκι με τα notifications που δεν έρχονταν. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργείται από κάποιο app που έχω περάσει (π.χ. call recorders? ) Ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...