Jump to content

giorgos5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgos5

  1. Συμπεράσματα από το αυτόματο. Στις 5 Ιουλίου 2024 το έβαλα για αυτόματη ανανέωση κάθε στις 6 μήνα αντί 13,00 πακέτο Small. Μετά έβαλα Plug n Play. Στις 6 Ιουλίου χαράματα έγινε η αυτόματη ανανέωση 13,00 και μεταφέρθηκαν όλα τα υπόλοιπα Τα χρήματα έληγαν 05.09.2024. Λεπτά +MB+ SMS 05.08.2024. Στις 6 Αυγούστου χαράματα έγινε η αυτόματη ανανέωση 13,00 και μεταφέρθηκε μόνο το χρηματικό υπόλοιπο. Επειδή η ανανέωση έγινε την ίδια ημερομηνία (6η του μήνα) και δεν έμεινα από τηλέφωνο την 5η (αφού ο Ιούλιος έχει 31 ημέρες), καταλήγω πως δεν ισχύει το 30ήμερο στην περίπτωση της αυτόματης ανανέωσης. Δεν ξεμένεις από τηλέφωνο και ξενοιάζεις. Χάνεις, αν δεν κάνεις χρήση, την μεταφορά στον επόμενο μήνα υπολοίπων: λεπτών, MB και SMS.
  2. Ευχαριστώ. Αυτό νομίζω. Ή μήπως λάθος νομίζω, επειδή το θέλω; Πάντως έβαλα μια ημερομηνία 1-28 με την ελπίδα να ισχύει αυτό από την εταιρεία: Βάλε εσύ το αυτόματο, θα σου παίρνουμε το ποσό πχ. κάθε 5 του μήνα και εσύ ξενοιάζεις και δε θα χάνεις τίποτα. Δε μετράμε ημέρες σε αυτήν την περίπτωση. Χάνουμε 5 ημέρες το χρόνο (και 6 τα δίσεκτα) αλλά κερδίζουμε τη σταθερή σου καταβολή- σύνδεση. Θα γράψω τα αποτελέσματα.
  3. Κάτι άλλο. Σε καρτοκινητό νέο F2g μπορείς να ξεμπερδεύεις, και να σου παίρνουν κάθε μήνα από κάρτα σου συγκεκριμένο ποσό για συγκεκριμένο πρόγραμμα (κάτι σαν πάγια); Ρωτώ, διότι το "Βάλτο στον αυτόματο" ζητά συγκεκριμένη ημερομηνία ανάληψης,σταθερή στους μήνες. Όμως, η λήξη του υπολοίπου σου και οι μεταφορές στον επόμενο, όλο αλλάζουν με το ισχύον 30ήμερο. Δεν το εξηγούν. Ξέρει κανείς ή έχει απαντηθεί κάπου; Ευχαριστώ.
  4. Περιστασιακά χρησιμοποιώ και την Ολυμπία Οδό και διέρχομαι τα διόδιά της, χωρίς εκπτώσεις, με τον πομποδέκτη της Αττικής Οδού(e-pass). Αναρωτιόμουν, αν υπάρχει κέρδος να έχω και δεύτερο πομποδέκτη, δικό της (Ο-pass). Δυσκολεύτηκα να κατανοήσω τις διατυπώσεις τους προφορικές και γραπτές. Εγώ, συνηθισμένος στην έκπτωση που διενεργεί η Αττική Οδός σε κάθε διέλευση και εκείνοι, να μην ξεκαθαρίζουν ότι εκπτώσεις έχουν μόνο όσοι τη χρησιμοποιούν πολύ συχνά. Για όποιον ενδιαφέρεται και δυσκολεύεται με τις διατυπώσεις τους, αναφέρω ένα παράδειγμα με όσα κατάλαβα ότι ισχύουν σήμερα: Σε κάθε ημερολογιακό μήνα, για τις πέντε πρώτες διελεύσεις ενός οχήματος κατηγορίας 2 (συνδρομητή του προγράμματος Value του Ο-pass ), ο Σταθμός π.χ. Διοδίων Ελευσίνας θα κρατήσει 2,10€ ανά διέλευση. Πάντα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα, από την 6η διέλευσή του από εκεί θα κρατάει: 1,79€, από την 11η διέλευση: 1,47€, από την 21η διέλευση: 1,26€, από την 31η διέλευση: 1,05, και από την 41η διέλευση και περισσότερες: 0,84€ ανά διέλευση. Δεν ασχολήθηκα με το πρόγραμμα Ο-PASS Value 4. Αφορά όσους εξέλθουν και επανέλθουν εντός 4ώρου στην Ολυμπία Οδό από το Κιάτο και μετά και έως Πάτρα.
  5. Γεια σας. Επειδή η συγκεκριμένη Τράπεζα έχει ...σπουδαίες οδηγίες για την ενεργοποίηση, γράφω τα παρακάτω για όποιον ενδιαφέρεται με την ελπίδα πως θυμάμαι καλά τη σειρά των βημάτων. Βασικό: Η νέα κάρτα δεν ενεργοποιείται με το προηγούμενο PIN. Η προηγούμενη, ενεργή κάρτα σας με το ΡΙΝ της θα σας εκδώσουν απόδειξη, στην οποία θα γράφονται 4 θέσεις. Αυτές οι θέσεις αντιστοιχούν σε 4 ψηφία. Θα τα βρείτε στη συνοδευτική επιστολή. Αυτά θα είναι το νέο σας ΡΙΝ για τη νέα κάρτα σας. Μετά την ολοκλήρωση της ενεργοποίησης, επιλέξτε «Συγχρονισμός ΡΙΝ», ώστε να χρησιμοποιείτε τη νέα κάρτα σας και για πληρωμές στα καταστήματα. Οδηγίες βήμα-βήμα 1. Για την ενεργοποίηση της νέας σας χρεωστικής κάρτας σε ΑΤΜ της τράπεζας, έχετε μαζί σας τη συνοδευτική επιστολή, τη νέα σας κάρτα καθώς και μια άλλη ενεργή κάρτα (π.χ. αυτή που θα ακυρωθεί). 2. Εισάγετε την ενεργή κάρτα της τράπεζας. Επιλέξτε: ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ → ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ/ΡΙΝ. Πληκτρολογήστε το PIN. Εμφανίζεται ένας αριθμός με μήνυμα: ΕΠΙΛΕΞΤΕ. Είναι ο αριθμός της νέας κάρτας, που πρόκειται να ενεργοποιήσετε. Πιέστε τον. Θα σας ζητήσει κωδικό. Πληκτρολογήστε τον 8ψήφιο ΟΤΡ, που αναφέρεται στην επιστολή. Θα εκδοθεί απόδειξη με τις θέσεις του νέου ΡΙΝ. Βγάλτε από το ATM την παλιά σας κάρτα. 3. Βρείτε το νέο σας ΡΙΝ έτσι: Στην επιστολή γράφονται 16 θέσεις με 16 ψηφία αντίστοιχα (16ψήφιος κωδικός). Δείτε τις 4 θέσεις, που γράφονται στην απόδειξη, που προαναφέρθηκε. Τα ψηφία που βρίσκονται σε αυτές τις 4 θέσεις είναι το νέο σας ΡΙΝ. Εισάγετε τη νέα σας κάρτα και χρησιμοποιήστε το νέο σας ΡΙΝ. Εκτελέστε δοκιμαστικά μια ενέργεια, π.χ. ερώτηση υπολοίπου. Εξάγετε την κάρτα σας. Επανεισάγετε την κάρτα και από τις ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ επιλέξτε «ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΡΙΝ», ώστε να χρησιμοποιείτε τη νέα κάρτα σας και για πληρωμές στα καταστήματα.
×
×
  • Create New...