Jump to content

LeYamYam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LeYamYam

  • Ημ. Γέννησης 12/06/1995

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

LeYamYam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα έχω το LeEco Le S3 x626 το οποίο μετά από ένα μικρό διάστημα αδικαιολόγητων επανακκινήσεων έκλεισε και δεν ξάνα άνοιξε πότε. Δεν ανοίγει, δεν αναγνωρίζετε από τον υπολογιστή, και δεν λειτουργεί ο καθαρισμός της cache (power + volumeUp). Έχει κάποιος κάποια ιδέα για το πως μπορώ να το ξεμπρικάρω?
  2. Ναι με priority line εγίνε η αποστολή του κινητού εννοείται με 2€ μεταφορικά, από Βangood μόνο priority για να μην έχεις θέματα με το τελωνείο.
  3. Με την 5.8.018S που ήρθε το δικό μου δουλεύει κανονίκα και η εφαρμογή για mobile banking της Εθνικής και της AlphaBank.
  4. Tο κινητό το παρέλαβα σε 18 εργάσιμες μέρες απο το Bangood απο αποθήκη HK χωρίς καμία επιβάρυνση απο φόρους τελωνείου. Είναι το 64άρι και το πήρα στα 110€. Δεν θα σας κρύψω πως διαβάζοντας σχεδόν όλες τις σελίδες του Forum για το κινητό αυτό πριν το παραγγείλω, αρχικά αποθαρρύνθηκα λόγω και της απειρίας σε θέματα αλλαγής rom, κάτι που δεν θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο. Παρόλα αυτά το hardware του συγκεκριμένου μοντέλου σχεσή με την πολύ χαμηλή τιμή το κανεί κατά την γνώμη μου το πλέον vfm low budget κινητό της αγοράς. Οπότε και το παρρήγγειλα και μάλιστα όχι μόνο για εμένα αλλά και για τον πατέρα μου. Μιλώντας με ένα φίλο που γνωρίζει από αλλαγές ROM κτλ, με καθησύχασε και μου είπε πως οι οδηγοί του forum είναι αναλητικότατοι και αν δεν είμαι ικανοποιημένος από την EUI θα δοκιμασουμε και άλλες. Έρχετε το κινητό λοίπον και το πρώτο πράγμα που ήθελα να δω είναι αν έχει το πρόβλημα με το αρχείο κλησέων και τα ονόματα των επαφών στα ελληνικά (για τον πατέρα μου), το οποίο και δεν το είχε, η ROM είναι η -EUI 5.8.018S- και με την συγκεκριμένη εχω να πω πως και σε ελαφρία χρήση και σε βαριά το κινητό δουλεύει άψογα και πολύ γρήγορα. Όσο αναφορά την RAM με καμια εφαρμογη ανοιχτή (ούτε στο background ομώς γιατί πολύ κάνουν αυτό το λάθος) κυμαίνεται στα 2.3-2.5GB ελεύθερα τα οποία είναι υπέρ αρκετά και ακριβώς όσα θαέπρεπε καθώς αναφαίρεται στην διαχείριση της μνήμης πως το λειτουργίκο δεσμεύει το 1.5GB από την RAM. O αποθηκευτικός χώρος είναι στα 58GB ελεύθερα. Δεν υπάρχουν προεγκατεστημένες κινεζό-εφαρμογές. Η μπαταρία με μέτρια προς χαμηλή χρήση βγάζει μια μέρα πράγμα που εχεί μικρή σημασία καθώς το κινητό σε 45-60 λεπτά φορτίζει πλήρως απο το 10-20% μέχρι το 100%. Η πισινή κάμερα είναι πολύ καλή σε υψηλό φωτισμό ενώ σε μέτριο με κακό φωτισμό οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν είναι τόσο καλά, ικανοποιητικός και ο μπροστινός φακός για τις selfie. Λαμβάνοντας υπόψιν τα παράπανω δεν σκοπεύω προς το παρόν να αλλάξω ROM και γιατί δεν υπάρχει κάποιο bug και δουλεύουν όλα κανονικότατα αλλά και γιατί οι μέχρι στιγμής οι υπόλοιπες είτε έχουν κάποιο bug είτε τους λείπει κάποιο feature. Τέλος θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το συγκεκριμενό κινητό με την συγκεκριμένη έκδοση της EUI.
×
×
  • Create New...