Jump to content

Valasia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Valasia

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Valasia's Achievements

  1. Τέλεια, οπότε πάω για το realme gt 2 !!!Το μόνο που μένει είναι να βρω κατάστημα να μπορεί να μου κόψει τιμολόγιο.
  2. gt 2 ή gt neo 2 ; δεν βλεπω να εχουν μεγαλες διαφορες
  3. Δεν ειχα σκεφτει το ενδεχομενο αποφορολογισης και τελικα αφου μιλησα με την λογιστρια μου μπορω να ανεβω στα 400€. Αυτη τη στιγμη κοιταω το Realme 9 Pro+ , OnePlus Nord 2 και το Realme GT Neo 2. Ποιο μπορεις να μου προτεινεις; Το σημερινο κινητο μου το εχω κατι λιγοτερο απο 4 χρονια και θα ηθελα και αυτη η συσκευη να μου κρατησει οσο περισσοτερο γινετε. Καλά ε! Σε ευχαριστω πολύ !!! Ως σχετικα νεο επαγγελματιας δεν θα σκεφτομουν ποτε το ενδεχομενο να παρω κινητο χωρις ΦΠΑ. Οποτε μπορω να ανεβω στα 400€. Για το edge 30 neo δεν μπορω καθολου κριτικες, το αρνητικο που προσεξα μονη μου ειναι η μικρη του μπαταρια η οποια ειναι πολυ σημαντικη για εμενα λόγο της δουλειας μου. Οποως ανεφερα και στον φιλο πιο πανω βλεπω και τα Realme 9 Pro+ , OnePlus Nord 2 και το Realme GT Neo 2. Ποιο μπορει να μου κρατησει περισσοτερο χωρις κολληματα. Καμια προταση?
  4. Οπως λέει και ο τίτλος ψάχνω κινητό μέχρι 300€ maximum 320€. Αυτή τη στιγμη εχω το redmi 8 lite, το εχω κάτι παραπάνω από 3,5 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένη αλλά το τελευταίο διάστημα η μπαταρία του κρατάει 8-9 ώρες, επίσης όσο περνάει ο καιρός χρειάζεται πιο συχνά επανεκκινήσεις και εκκαθαρίσεις. Ψαχνω λοιπον ενα κινητο με τα παρακατω χαρακτηριστικά Μέχρι 300€,με υπέρβαση maximum 320€, Από ελληνικό κατάστημα και με ελληνικό menu Χρειάζομαι μια αξιοπρεπή κάμερα λόγω της δουλείας μου Δουλεύω πολύ το GPS, email, social media και κάποια ελαφριά προγραματάκια της δουλείας μου. NFC και ράδιο είναι στα plus, δεν έχει κάτι από τα δύο το κινητό που έχω τωρα αλλα για τα χρηματα αυτα θα τα ήθελα. Επειδή είμαι πολύ ικανοποιημένη με την τωρινή μου συσκευή θα προτιμήσω ξανά xiaomi, ο snapdragon επειδή τον έχω δοκιμάσει τα σπάει και φοβάμαι να πάω σε άλλο επεξεργαστή.Αν εχετε βεβαια αλλη προταση ευχαρίστως να το κοιτάξουμε. Ειμαι ανάμεσα στα παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/29771105/Xiaomi-Redmi-Note-10-Pro-NFC-Dual-SIM-6GB-128GB-Onyx-Gray.html https://www.skroutz.gr/s/34497878/Xiaomi-Redmi-Note-11-Pro-5G-Dual-SIM-6GB-128GB-Polar-White.html#specs https://www.skroutz.gr/s/34789276/Xiaomi-Redmi-Note-11-Pro-NFC-Dual-SIM-6GB-128GB-Polar-White.html?from=sku_color_variations#description Η συμβουλή σας θα ήταν πολύτιμη !!!
  5. Γεια σας και παλι,ψαχνω να βρω ενα tablet για την κορη μου,το τελευταιο που ειχε ηταν ενα turbox που της κρατησε 2.5 χρονια. Δεν θελω να ξεπερασω τα 60 το πολυ 65 ευρω γιατι ειναι 7 χρονων η μικρη και αρκετα απροσεκτη. Το χρειζομαστε μονο για παιχνιδια που κατεβαζει απο το play store. Εννοειτε πως οσο μεγαλητερη μνημη και οθονη τοσο το καλητερο. Επισεις θα ηθελα να εχει και Bluetooth.
  6. Συγγνωμη που σας εχω ζαλισει παιδια αλλα μου προτειναν και το Redmi note 5...Μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα του με το Redmi Note 6 Pro? Μονο στην τιμη βλεπω μια μικρη διαφορα και στον επεξεργαστη που ειναι λιγο μικροτετρος
  7. Βγενει στα 260 απο Σκρουτζ 270 με τα μεταφορικα,ειναι αρκετα χρηματα για μενα εκτος αυτου το τελευταιο κινητο που αγορασα ηταν Huawei και το φοβαμαι λιγακι τωρα.
  8. Σας ευχαριστω ολους σας,πολυ σημαντικη η βοηθεια σας.... Mε τραβηξε περισσοτερο το Mi A2 αλλα δυστυχως δεν δεχετε καρτα μνημης (64 gb βεβαια αλλα δεν θα ηθελα να το φορτωσω με μουσικη,φωτος και βιντεο) και οπως ειπατε κι εσεις η μπαταρια δεν ειναι η καλητερη οποτε μαλλον θα καταληξω στο Redmi 6 Pro.
  9. Δεν κανω τρελη χρηση...Τα βασικα συνηθως mail,fb,viber,whats'up και καναδυο παιχνιδια που μπορει να κατεβασουν τα παιδια απο playstore ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια ακομη ερωτηση,τι θα πρεπει να κοιταξω στο νεο κινητο ετσι ωστε να βρω καποιο να μην εχει προβληματα;π.χ. μεγαλο επεξεργαστη,μεγαλη RAM;
  10. Το note 6 pro βγενει σε καταστημα στα 260ευρω και 290ευρω τα 64gb 32bg αντιστοιχα. Ειναι αρκετα χρηματα.Το skroutz το εχω στο μυαλο μου γιατι ειναι πολυ πιο μειωμενες οι τιμες αλλα για αυτο τον λογο φοβαμαι λιγακι να αγορασω απο εκει,δεν εχω κανει καποια αγορα μεχρι στιγμης. Θα πρεπει να προσεξω κατι αν τελικα αποφασισω να κανω αγοορα απο το skroytz?
  11. Γεια σας,ψαχνω να βρω ενα κινητο να μην κολαει. Απο περιση τον Ιανουαριο αγορασα 2 κινητα ,το πρωτο ηταν το Meizu M5s(16GB) το οποιο πανω στο 6μηνο αρχισε να κολαει τρελα,το πηγα σε τεχνικο και μου ειπε πως ειχε προβλημα η μητρικη,εκανε τα κολπακια του και το τηλεφωνο συμαζευτικε παλι,μεχρι ομως να μου το επιστερεψει αναγκαστικα να αγορασω ενα καινουριο για να κανω την δουλεια μου πηρα λοιπον το Huawei Y5 2018 Dual (16GB),το κινητο απο την τριτη μερα αρχισε να κολαει τρελα....πατουσα να κανω κληση και αργουσε υπερβολικα πολυ,πατουσα το κουμπι 2 και 3 φορες για κληση και τελικα επερνε σε αλλο αριθμο.Γυρησα λοιπον στην παλια μου στσκευη την Meizu M5s αλλα παλι μου κανει τα ιδια,κλεινει και ανοιγει μονο του,δεν μου βγαζει σημα σε σημεια που παλια ειχε κ.τ.λ. Το καλοκαιρι το κινητο λογο της δουλειας μου ειναι απαραιτητο,ψαχνω λοιπον να βρω ενα "σκυλι" μεχρι 200 ευρω ισως 250(στο skroutz καποιες φορες ειναι πιο φτηνα)Θελω να εχει καλη καμερα και καλο επεξεργαστη για να μην κολαει... Περιμενω γνωμες,ευχαριστω.
  12. Ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη του ,ειδα πως βγενει γυρω στα 250 ευρω κι εγω δεν μπορω να ξεπερασω τα 200. Ειδα το Lenovo K6 Note και βρηκα και το MLS DIAMOND 4G FINGERPRINT,ποια ειναι η γνωμη σας?
  13. Γεια σας,τις τελευταιες μερες ψαχνω να παρω κινητο αλλα δεν καταλαβενω σχεδον τιποτα απο τα χαρακτηριστικα που διαβαζω. Πριν ενα χρονο πηρα το Alcatel pixi 4 αλλα εχει αρχισει να κολλαει πολυ!!!! Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 200 ευρω το πολυ,αυτο που ζηταω ειναι να μην αρχισει να κολαει μολις πιασει χρονο γιατι δεν μπορω να διαθετω συνεχεια τα ιδια χρηματα,επισεις θα ηθελα να εχει μια καλη καμερα 13mp-16mp για να μπορω να βγαζω καλες φωτογραφιες τα μικρα μου:),η καμερα που εχει το σημερινο κινητο μου ειναι 8 mp και δεν ειμαι αρκετα ικανοποιημενη και τελος θα ηθελα η μπαταρια του να εναι σχετικα καλη.Οσον αφορα τα παιχνιδια ή το internet η χρηση που κανω ειναι περιστασιακη οποτε δεν εχω ιδιαιτερα μεγαλες απαιτησεις. Πιστευω πως τα samsung ειναι μια καλη επιλογη αλλα ειμαι ανοιχτη και σε αλλες προτασεις. Σας ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...