Jump to content

galgio21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by galgio21

  1. Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος οδηγός ή βίντεο που να δείχνει πως να συνδέσω λογαριασμό real debrid που αγόρασα, σε kodi 19,3 που έχω εγκαταστήσει το gkobu. Μπορεί σε κάποιους από εσάς να φαίνεται εύκολο αλλά δυστυχώς δεν είμαι εξοικειωμένος ούτε και έχω τον  χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο. Το tv box ειναι ενα παλιό  beelink  ultimate χωρίς φυσικά να εχω πειράξει το λογισμικό του.

  2. Καλησπέρα, μου ζήτησε γνωστός μου να του προτείνω ένα smartwatch που να έχει όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστες μετρήσεις παλμών και εάν είναι δυνατόν να στέλνει μήνυμα για afib. Το iwatch  που του πρότεινα δεν του κάνει γιατί δεν έχει  iPhone smartphone. Κάποια άλλη πρόταση; 

  3. Σε εμένα που μου έτυχε να χαλάσει η κάρτα σιμ το καλοκαίρι , μου δώσανε μια καινούρια με άλλο αριθμό με 200 λεπτά προς όλους και 1 gb νομίζω, και θα με καλούσαν για να ενεργοποιηθεί ο αριθμός μου. Να μην πολυλογώ μετά από πολλά τηλέφωνα και επισκέψεις που έκανα στο κατάστημα ενεργοποιήθηκε μετά από μια εβδομάδα. Απίστευτη ταλαιπωρία.
  4. Έχω q και whats up, κλήσεις δέχομαι στην q. Τις επαφές τις μετέφερα με Bluetooth από smartphone. Τα ίδια μου έκανε και όταν τις πέρασα από το gmail.
  5. Έκανα την αλλαγή στον κατάλογο προσθέτοντας το +30, αλλά και πάλι δεν εμφανίζει το όνομα. Μόνο αν το προσθέσω στον κατάλογο δουλεύει.
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι διακοπές τώρα και δεν το πήρα μαζί μου μιας και το χρησιμοποιώ μόνο στην δουλειά. Θα το δοκιμάσω όταν επιστρέψω και θα ενημερώσω.
  7. Καλημερα, εχω το εξης προβλημα, εχω περασει τις επαφες μου απο το gmail αλλα οταν με παιρνουν τηλεφωνο δεν αναγνωριζει τον αριθμο.

    Σαν να μην εχει περαστει η επαφη. Εχει κανεις καμια ιδεα?

     

    Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Όταν αποθηκεύω τον αριθμό σε υπάρχουσα επαφή μετά η αναγνώριση δουλεύει. Διαφορετικά μου βγάζει μόνο τον αριθμό χωρίς όνομα. Εχεις βρει λύση για το πρόβλημα;

  8. Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα. Στο πλαίσιο εξυπηρέτησης σας πιστώνουμε 10€ στο υπόλοιπό σας. Ευχαριστούμε. Βλέπω στην εφαρμογή και όντως έχουν πιστωθεί 10€. Έχει συμβεί και σε άλλους;

     

    Δεν γνωρίζω για πιο λόγο έγινε αυτό. Δεν κάλεσα την εξυπηρέτηση για κάποιο παράπονο, και η χρήση που κάνω ειναι 10-15€ τον μηνα.

  9. Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα. Στο πλαίσιο εξυπηρέτησης σας πιστώνουμε 10€ στο υπόλοιπό σας. Ευχαριστούμε. Βλέπω στην εφαρμογή και όντως έχουν πιστωθεί 10€. Έχει συμβεί και σε άλλους;
×
×
  • Create New...