Jump to content

EmoGuy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About EmoGuy

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

EmoGuy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. και σε εμας φθηνα ειναι ... Αλλα οτι ποιο ακριβο ειναι και καλυτερο(και οχι δεν ειμαι κακομαθημενο πλουσιοπαιδο).4 χρονια τωρα σαλατα τα εχει κανει . CS:GO με 400ms δεν λεει .. Ουτε και youtube με 360p . Ακρως απογοητευμενος .
  2. Φτου γκαντεμια δεν θα τους ξεφορτωθουμε ποτε τους αχρηστουςς . Αναθεμα την ωρα που το ανανεωσαμε . Πως θα περασει αλλος ενας χρονος :cry::cry::cry:
  3. και τωρα δηλαδη εμεις που εχουμε συμβολαιο με cyta θα μας ακυρωθει και θα παμε σε νεα εταιρεια ?
  4. Ξερω πως ειναι παλιο το νημα αλλα νομιζω για ολους εμας τους νεους ειναι κατι επικαιρο . Και εγω θελω να φυγω απο Ελλαδα οπωσδηποτε!!!Αλλα η Αμερικη δεν ειναι και ο καλυτερος προορισμος . Καταρχην οι αστεγοι εχουν αυξηθει απιστευτα .. Οικονομικα καταρρεει γιατι εκει τα παντα ειναι ιδιωτικα σχεδον .. Αν δεν εχεις σιγουρη δουλεια τοτε τιποτε δεν μπορεις να κανεις εκει . Ο ολος μυθος που ξεραμε μεχρι στιγμης πως η Αμερικη ειναι η χωρα της Αξιοκρατιας και των ευκαιριων πλεον ξεσκεπαζετε . Η εγκληματικοτητα ειναι αρκετα αυξημενη . εγω θα φοβομουν και να κυκλοφορησω με ολα αυτα που γινονται εκει . Οσο για τα πανεπιστημια που ακουω ειναι ιδιωτικα οπως και τα σχολεια και πληρωνεις διδακτρα . Ενω για να μπεις κανεις αιτηση . Οποτε καταλαβαινετε. Ο γνωστος του γνωστου ... Καλυτεροι προορισμοι για μενα : Νορβηγια , Σουηδια , Φινλανδια, Δανια, Ολλανδια ... Με τα χιλια ...
×
×
  • Create New...